Vakantiepark Giethoorn korting

Vakantiepark Giethoorn korting

Vakantiepark Giethoorn

Dit geweldige vakantiepark ligt natuurlijk in Giethoorn. Giethoorn staat bekend om de gezellige en mooie waterrijke omgeving. Vakantiepark Giethoorn ligt dan ook aan het water, en in het centrum van Giethoorn. Ben je gek op varen en alles wat met water te maken heeft? Dan is een verblijf op vakantiepark Giethoorn de ideale plek om je vakantie door te brengen! De accommodaties op dit park zijn van 4 tot 12 personen en zijn verspreid over 4 landtongen. Alle accommodaties hebben een eigen aanlegsteiger. 

Let op: Voor mindervalide personen is het park slecht / niet bereikbaar.


Vakantiepark Giethoorn last minute

Veel mensen boeken een vakantie op Vakantiepark Giethoorn met een last minute korting. Dit snappen wij, want op deze manier krijg je eigenlijk altijd de hoogste korting die je kunt krijgen op een vakantie bij Vakantiepark Giethoorn. Wat wij zelf wel een nadeel vinden, is dat als je een last minute pakt je vaak een beperkte keuze hebt uit vakantiehuizen. Hierdoor kan het zijn dat je bijvoorbeeld in een 6 persoons vakantiehuisje komt te zitten, terwijl jullie maar met zijn vieren zijn. Dan betaal je dus wel voor een 6 persoons- vakantiehuis! Maakt dit je niet uit? Of ben je gewoon wat aan de late kant met het boeken van een verblijf op Vakantiepark Giethoorn? Boek dan een last minute!

Vakantiepark Giethoorn korting zomervakantie

Alle accommodaties op Vakantiepark Giethoorn zijn omringd door water. We zien dat ook dat de waterlodges erg geliefd zijn. Deze zijn qua inrichting modern en je kijkt uit over het water. Er zijn vakantiehuisjes boekbaar voor grotere groepen of gezinnen tot maximaal 12 personen, maar ook voor kleinere groepen is Vakantiepark Giethoorn ideaal.

Elke accommodatie heeft een eigen aanlegsteiger voor een boot. Deze kun je zelf meenemen of huren. Er zijn in Giethoorn verschillende plekken waar je een boot kunt huren. Het is zo dat de meeste type accommodaties zelf al over een elektrische sloep beschikken, die jullie tijdens de vakantie mogen gebruiken (Van april tot oktober).

Vakantiepark Giethoorn beschikt over een restaurant en een speeltuin. Je ziet bij dit park dat alles zich eigenlijk op het water afspeelt. Vakantiepark Giethoorn ligt in autovrije centrum van Giethoorn. Hierdoor is het niet mogelijk om het park met de auto te bereiken. Als jullie verblijven op Vakantiepark Giethoorn kun je de auto parkeren bij Restaurant 't Vonder. Vervolgens gaat de reis naar het vakantiepark te voet te verder. Het is ongeveer 400 meter lopen en onderweg kom je een hellende brug tegen.

 

Vakantiepark Giethoorn faciliteiten

In en rondom Vakantiepark Giethoorn is erg veel te doen. Als het een beetje lekker weer is, kun je natuurlijk in een bootje stappen en genieten van de prachtige omgeving. Maar ook met minder mooi weer is er genoeg te doen op Vakantiepark Giethoorn. Kijk hieronder maar eens bij alle dingen je op het vakantiepark en de omgeving kunt doen:

  • Indoorspeelparadijs
  • Wasserette
  • Elektrische sloep
  • Schaatsen
  • Eetcafé Giethoorn
  • Fietsverhuur
  • Luxe chalets die direct aan het water liggen
  • Een indrukwekkende omgeving met o.a. Giethoorn & Nationaal Park Weerribben Wieden
  • Ontelbare fiets- en wandelroutes in de omgeving
  • In de periode april tot oktober krijg je een gratis sloepje bij iedere chalet!

 

Vakantiepark Giethoorn korting groepsaccommodatie

Boek nu een heerlijk verblijf met de hele groep in de 12-persoons- groepsaccommodatie van Vakantiepark Giethoorn. Deze groepsaccommodatie heet het Kraaiennest. Geweldige naam als je het ons vraagt. Als je de groepsaccommodatie van Vakantiepark Giethoorn boekt, dan heb je een leuk uitzicht over het park en ook over het meer de Bovenwijde. Boek je de groepsaccommodatie tussen april en november? Dan mag je gratis gebruik maken van een elektrische sloep. Geniet met elkaar van de leuke bruggetjes, smalle slootjes en gezellige dorpjes. Neem lekker een mand vol lekkers mee en genieten maar!

Ga naar de vroegboekkorting voor de groepsaccommodatie van Vakantiepark Giethoorn.

 

 

Commentaren: 0