Slagharen last minute

Slagharen last minute

Willen jullie graag snel, en dus met een last minute korting naar Vakantiepark Slagharen? Dan zit je hier helemaal goed! We hebben voor jou de meest hoge last minute voor Slagharen gevonden. Wist je dat een last minute korting het meest voordelig is? De korting kan hoog oplopen! Hierdoor kunnen jullie lekker voordelig op vakantie met elkaar. Je kunt direct gebruik maken van deze korting via onderstaande button.


Slagharen last minute schoolvakantie

Willen jullie in de schoolvakantie last minute naar Slagharen? Dan adviseren wij je om dit niet te doen. De schoolvakanties zijn erg populair en de kans is vrij groot dat er geen plek meer is op het vakantiepark van Slagharen. Als je gebruik wilt maken van een korting, kun je beter even bij de overige kortingen kijken. Deze geven je ook aardig wat voordeel, en je bent verzekerd van een plek. Vaak zien we dat een vroegboekkorting net zoveel korting geeft als een last minute korting. Hiervoor hoef je dus niet te wachten op een last minute korting.

 

Slagharen vakantiepark

Bij Themapark & Resort Slagharen is het heerlijk vertoeven. Vanuit jullie accommodatie lopen jullie zo naar het attractiepark toe. De Wigwams staan het verst van het attractiepark af. De afstand is prima te voet te doen en zal ongeveer 10 minuten maximaal duren. Terwijl je naar het attractiepark loopt zie je van alles onderweg. Overnachten bij Slagharen kan in chalets, op de camping, in een lodge, of in een wigwam. Alle wigwams zijn omgetoverd tot luxe Wigwams, waardoor je deze zeker leuk kan boeken als je met kinderen gaat. Elke Wigwam heeft zijn eigen toilet en douche.

 

Themapark & Resort Slagharen zwembaden

Gaan jullie in de zomermaanden naar Themapark & Resort Slagharen? Dan zit je goed! Er zit bij dit vakantiepark namelijk een super gaaf zwembad en een echt waterpark! Het zwembad Sunny Beach vind je in het Wigwam gedeelte. Sunny Beach is een waterspeeltuin, omgeven door een strand mét heuse palmbomen. Sinds 2015 is het waterpark Aqua Mexicana geopend in Themapark & Resort Slagharen. In het 5200 vierkante meter grote gebied kan jong en oud heerlijk verblijven. Het waterpark heeft diverse waterattracties, zowel binnen als buiten waardoor het ook ideaal is als het een keer wat slechter weer is.

 

Slagharen last minute korting