Villapark de Weerribben korting

Villapark de weerribben korting

Villapark de Weerribben

Villapark de Weerribben is een vakantiepark met een gemiddelde prijs. En dit is logisch, want je krijgt er aardig wat luxe voor terug! Regelmatig zijn er leuke kortingen te krijgen voor Villapark de Weerribben. Dit vakantiepark is het perfecte park als je even tot rust wilt komen, midden in de mooie natuur. Villapark de Weerribben is het vakantiepark als je even heerlijk wilt ontspannen! In de kop van Overijssel vind je dit mooi park. Villapark de Weerribben beschikt over zeer luxe rietgedekte villa's, welke staan op kavels van maar liefst  500 tot 1100 M2. Dit houdt in dat jij als gast heerlijk de ruimte hebt tijdens jullie verblijf. Er zijn villa's te boeken voor 4 tot 8 personen. De omgeving is prachtig. Het vakantiepark ligt namelijk aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden. Wildlands (30 minuten) en Attractiepark Slagharen (32 minuten) liggen in de buurt! Bekijk hieronder alle kortingen:


Villapark Weerribben, last minute korting

Ben je van plan om een verblijf te boeken met een last minute korting bij Villapark Weerribben? Lees dan even verder. Vaak zien we dat de meeste villa's bij dit vakantiepark al helemaal volgeboekt zitten. Dit houdt dus in dat als jij een last minute zult boeken, de meeste villa's al vergeven zullen zijn. Er is zelfs een kans dat je helemaal niet meer terecht kunt op het vakantiepark! Dus wil jij zekerheid en nog een ruime keuze hebben uit de soorten accommodaties? Boek dan geen last minute. Willen jullie op korte termijn naar Villapark Weerribben? Bekijk dan via onderstaande button alle last minute kortingen van dit moment.


Villapark Weerribben, wat te doen

Op het vakantiepark zijn er verschillende faciliteiten waar je gebruik van kunt maken. Zo is er een binnenzwembad met sauna, een visvijver voor de visliefhebbers en een zeer goed restaurant met terras aan het water waar je terecht kunt voor een heerlijk lunch- en diner. Op en rondom de visvijver zijn er regelmatig verschillende activiteiten te doen. Fietsen jullie graag? Dan kunnen jullie fietsen huren van de fietsenverhuur op het park. Ook is er een recreatieprogramma voor de kinderen. Jullie zullen je niet snel vervelen op dit vakantiepark! 

 

Weerribben, de villa's

Alle villa's op Villapark de Weerribben liggen aan het water en hebben een rieten kap. Dit geeft een hele mooie luxe uitstraling. De villa's zijn zo gebouwd, dat je als gast genoeg privacy hebt en dat is natuurlijk erg belangrijk als je lekker ontspannen op vakantie bent. De villa's beschikken allemaal over WIFI waar je gebruik van kunt maken tijdens je verblijf. Wil je graag een villa met een sauna? Dit kan! Sommige villa's beschikken over een sauna.

 

Commentaren: 0