Weekend weg met de kinderen

Weekend weg met de kinderen

Hebben jullie binnenkort een weekend vrij, en lijkt het jullie leuk om een weekend weg te gaan met elkaar? Er zijn in Nederland een heleboel leuke vakantieparken waar jullie heen kunnen gaan. Hebben jullie wat meer tijd en zijn de kinderen vrij? Boek dan een midweek! Lekker extra lang van elkaar genieten.

 

Top 4 Vakantieparken Nederland met kinderen

Wij snappen dat jullie door de bomen het bos niet meer zien met al die leuke vakantieparken. Wij hebben een onderzoek gedaan, en hebben hierdoor voor jullie de 3 leukste vakantieparken in Nederland gevonden waar jullie heen kunnen gaan met de kinderen.

 

  1. Center Parcs Port Zélande: Bij Center Parcs Port Zélande kan je heerlijk genieten met de kinderen. Wat dacht je van heerlijk uitwaaien op het Zeeuwse strand? De fiets pakken en de omgeving bezichtigen? Dit vakantiepark ligt dichtbij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand. Bij dit park van Center Parcs hebben ze een Aqua Mundo een 112 meter lange wildwaterbaan, een donkere spannende turbo tunnel en een gave glijbaan! Wie durft? Op het park kan je ook terecht voor de Adventure Factory, strandzeilen en windsurfen. 
  2. Center Parcs De Eemhof: dit vakantiepark ligt in de buurt van Zeewolde en dat betekend genoeg heerlijke strandjes in de buurt! Het park zelf ligt aan het Eemmeer. Center Parcs de Eemhof is groots opgezet en heeft een prachtig subtropisch zwemparadijs, genaamd de Aqua Mundo. Bij de Aqua Mundo hebben ze een turbo twister, verschillende glijbanen en een golfslagbad. Voor de sportieve mensen onder ons, ga scheuren op de Skelterbaan of Surfen en zeilen op het Eemmeer.
  3. Landal GreenParks Rabbit Hill: Voor groot en klein is er op het park is een overdekt zwembad. Ook is er een openlucht zwembad, met apart kleuterbad. Let op: deze is alleen geopend in het zomerseizoen. Voor de kinderen is er een gaaf indoorspeelparadijs. Ook kan je hier goed sporten, er zijn buiten tennisbanen, tafeltennistafels, sportvelden en een midgetgolgbaan.                                                   

Ben je op zoek naar een gave weekendtas? Wij hebben er een aantal gevonden voor je welke je moet zien!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.