Weg in eigen land met Pasen

Willen jullie er graag even tussenuit met de Pasen? Dat snappen wij, het leven is namelijk ineens anders sinds we te maken hebben met het coronavirus. Het is dan heel fijn om er even tussenuit te zijn met de paasdagen. We kunnen niet heel ver reizen, dus het gaat een vakantie in Nederland worden. Maar dat is geen probleem, Nederland heeft namelijk veel mooie vakantieparken waar jullie vakantie kunnen vieren!

Pasen valt dit jaar op 4 april, en is altijd twee dagen. Dat is dus een zondag en maandag, en dat houdt dus in dat jullie een lekker lang weekend weg kunnen gaan! Vaak zijn we helaas genoodzaakt om op zondag al weg te gaan, dit omdat de kinderen vaak weer naar school moeten en wij aan het werk. Dat hoeft met Pasen dus mooi een keer niet!

 


Vakantieparken uitgelicht

We gaan een aantal mooie parken voor jullie hieronder neerzetten, welke erg leuk zijn om te bezoeken met Pasen. Via de link bij het desbetreffende park, kun je direct de prijs checken. Makkelijker kunnen we het niet maken voor je!

 

Roompot Julianadorp

Deze vrijstaande beach houses zijn de perfecte plek om even heerlijk uit te waaien met paasdagen. Vaak is het al lekker weer rond de Pasen, dus het zonnetje is er vaak ook al. Als je voor de beach houses gaat, dan slapen jullie op het strand! Een vakantie vol zee, strand en met een beetje geluk ook het zonnetje! Je loopt vanuit jouw luie stoel zo het strand op. Heerlijk kijken naar de kinderen die in het zand spelen, of samen naar de zonsondergang kijken. Wij zijn fan! Klik hier voor meer informatie. 

 


Landal Sluftervallei

Ga met de paasdagen heerlijk uitwaaien op het mooie eiland Texel. Het feest begint al op de boot! Het park ligt aan natuurgebied De Slufter en heeft accommodaties welke geschikt zijn tot maar liefst 24 personen! Op het park is een mooi zwembad, een restaurant en ook kun je fietsen huren bij de fietsverhuur. Op het eiland zelf is ook genoeg te doen. Heerlijk wandelen, fietsen en genieten met elkaar. Nu hopen dat er met de paasdagen al een heerlijk zonnetje is, dan kan jullie vakantie op Texel niet meer stuk! Klik hier voor meer informatie.

 


Landal Coldenhove

Op vakantie in de Veluwse natuur, dat is heerlijk en ontspannen! Op het vakantiepark zijn ook vijf safaritenten welke te huur zijn. Erg leuk en één met de natuur, maar toch de luxe! Er zijn bungalows tot 12 personen beschikbaar op dit park van Landal. De omgeving van het park is perfect voor heerlijke fietstochten of lange wandelingen! De kinderen zullen zich op dit vakantiepark ook geen moment vervelen. Er is genoeg te doen op het park, maar ook zeker in de omgeving. Neem de fietsen mee, en ga er op uit met elkaar! Klik hier voor meer informatie.

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.