Weg in eigen land met Pasen

Willen jullie er met Pasen graag even tussenuit? Dat begrijpen we maar al te goed!  In Nederland zijn er talloze mogelijkheden om van een heerlijke paasvakantie te genieten. Of je nu de voorkeur geeft aan een verblijf aan zee, midden in de natuur of juist dicht bij een bruisende stad, er is voor elk wat wils. Denk aan gezellige vakantieparken met comfortabele huisjes, leuke faciliteiten voor jong en oud, en vaak ook speciale paasactiviteiten voor de kinderen.

 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een verblijf op de Veluwe, waar je kunt genieten van eindeloze bossen en prachtige wandel- en fietsroutes? Of kies voor een vakantiepark aan de kust, waar je heerlijk kunt uitwaaien op het strand en genieten van de frisse zeelucht. En voor wie graag wat meer luxe wil, zijn er ook vakantieparken met wellnessfaciliteiten waar je helemaal tot rust kunt komen. Kortom, of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning of gezelligheid met het gezin, Nederland heeft genoeg mogelijkheden voor een geslaagde paasvakantie. Pak dus snel je koffers en geniet van een welverdiende break tijdens de paasdagen!

 


Vakantieparken uitgelicht

Met Pasen er even tussenuit gaan in Nederland is een geweldig idee, Nederland heeft tal van prachtige vakantieparken die perfect zijn voor een ontspannen paasvakantie. Een aanrader is Hof van Saksen, gelegen in Drenthe. Dit luxe park biedt exclusieve villa's, een breed scala aan activiteiten en faciliteiten zoals een spa en een indoor speelparadijs. Het is dé ideale plek om te genieten van een comfortabele en ontspannen vakantie met Pasen.

 

Voor wie van watersport houdt, is Center Parcs De Eemhof aan het Eemmeer in Flevoland een uitstekende keuze. Dit park biedt een subtropisch zwemparadijs, diverse watersportactiviteiten en een levendig centrum, perfect voor gezinnen die tijdens Pasen actief willen zijn.

Aan de Zeeuwse kust ligt Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad, een ideale bestemming voor wie wil genieten van zon, zee en strand tijdens de paasvakantie. Het park biedt luxe vakantiehuizen, diverse eetgelegenheden en nabijgelegen wandel- en fietsroutes.

Voor een combinatie van natuur en comfort is Landal Beach Resort Ooghduyne een goede optie. Gelegen bij de duinen van Noord-Holland biedt dit park comfortabele accommodaties, een golfbaan, zwembad en andere faciliteiten, perfect voor een ontspannen paasverblijf.

 

 

Welk park je ook kiest, een paasvakantie in Nederland belooft ontspanning, plezier en quality time met familie of vrienden. Kies het park dat het beste bij je wensen past en geniet van een heerlijke tijd tijdens Pasen!

 

Roompot Julianadorp

 

Deze vrijstaande beach houses zijn de perfecte plek om even heerlijk uit te waaien met paasdagen. Vaak is het al lekker weer rond de Pasen, dus het zonnetje is er vaak ook al. Als je voor de beach houses gaat, dan slapen jullie op het strand! Een vakantie vol zee, strand en met een beetje geluk ook het zonnetje! Je loopt vanuit jouw luie stoel zo het strand op. Heerlijk kijken naar de kinderen die in het zand spelen, of samen naar de zonsondergang kijken. Wij zijn fan!

 

Klik hier voor meer informatie. 

 


Landal Sluftervallei

 

Ga met de paasdagen heerlijk uitwaaien op het mooie eiland Texel. Het feest begint al op de boot! Het park ligt aan natuurgebied De Slufter en heeft accommodaties welke geschikt zijn tot maar liefst 24 personen! Op het park is een mooi zwembad, een restaurant en ook kun je fietsen huren bij de fietsverhuur. Op het eiland zelf is ook genoeg te doen. Heerlijk wandelen, fietsen en genieten met elkaar. Nu hopen dat er met de paasdagen al een heerlijk zonnetje is, dan kan jullie vakantie op Texel niet meer stuk!

 

Klik hier voor meer informatie.

 


Landal Coldenhove

 

Op vakantie in de Veluwse natuur, dat is heerlijk en ontspannen! Op het vakantiepark zijn ook vijf safaritenten welke te huur zijn. Erg leuk en één met de natuur, maar toch de luxe! Er zijn bungalows tot 12 personen beschikbaar op dit park van Landal. De omgeving van het park is perfect voor heerlijke fietstochten of lange wandelingen! De kinderen zullen zich op dit vakantiepark ook geen moment vervelen. Er is genoeg te doen op het park, maar ook zeker in de omgeving. Neem de fietsen mee, en ga er op uit met elkaar!

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.