Landal Volendam

Als je op zoek bent naar een vakantiepark welke op een geweldige plek ligt, dan is Landal Volendam het park voor jou! Dit vakantiepark ligt direct aan het Markermeer en heeft diverse accommodaties beschikbaar tot 6 personen. Willen jullie de omgeving graag per fiets ontdekken? Je kunt een fiets huren op het park zelf. Huur een bootje, maak een heerlijke wandeling en ga een lekker stukje vis halen op de Volendamse Dijk. 


Landal Volendam

Als je op zoek bent naar uniek vakantiepark, welke in de buurt van de toeristische trekpleisters van Volendam en omstreken ligt dan zit je bij dit Landal park goed! Een deel van de accommodaties heeft uitzicht over het meer. Alle accommodaties zijn luxe ingericht, en voorzien van alles wat je nodig hebt tijdens een vakantie! Dit mooie Landal park ligt aan het Markermeer.
  • 42 accommodaties in typisch Volendamse bouwstijl
  • Unieke ligging aan het Markermeer
  • Op loopafstand van de toeristische bezienswaardigheden van Volendam
  • Naast het vakantiepark ligt een openluchtzwembad
  • Jachthaven Marina Volendam ligt op loopafstand van het park 

Landal kortingen

Ben je op zoek naar een leuke korting voor dit park van Landal? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij alle kortingen die we voor jullie op een rij hebben gezet. Zo kan een last minute korting maar zo oplopen tot wel 40% en een vroegboekkorting tot wel 36% per gemaakte boeking! Het is dus zeker de moeite waard om even alle kortingen te vergelijken met elkaar.