21. september 2022
Vakantiehuisje met open haard
De dagen worden kouder en korter, en wat is er dan gezelliger als een vakantiehuisje met open haard?! Heerlijk na een middagje zwemmen of buiten in de natuur geweest te zijn, voor de haard kruipen met een kop warme chocolademelk! Dit klinkt voor ons al genieten! Geniet van de warmte, de heerlijke geur en het knapperend haardvuur. Kruip samen voor de open haard met een goed boek, een spelletje of een gezellige puzzel. De bungalows met open haard geven net dag beetje extra sfeer waar wij zo van...
06. augustus 2022
Vakantiehuisje sauna
Vakantiehuis met sauna? Er zijn aardig wat vakantieparken die dit hebben. Lees snel verder, en ontdek welk park je moet boeken!
23. juni 2022
Waarom een last minute goedkoper is dan vroegboeken
Vroegboeken kan aantrekkelijk zijn. Je bent zo namelijk verzekerd van een leuke verblijfplaats op de perfecte vakantiebestemming. En dat vaak tegen bodemprijzen. Vooraf is vaak nog niet helemaal duidelijk hoe groot de vraag naar een specifieke vakantie is. Je bent daardoor vaak goedkoper uit dan wanneer je tegelijkertijd met de rest van het land boekt. Toch is een last minute boeken vaak nog een stuk goedkoper. Hoe dat komt? Dat leggen we je graag uit!
05. april 2022
Wij hebben voor jullie een overzicht gemaakt met de 3 parken welke het meest worden gezocht op onze website, en welke dus erg populair zijn onder onze bezoekers. We hopen dat jij hier wat inspiratie door kunt krijgen, en jullie binnenkort lekker ontspannen op vakantie kunnen. Vakantieparken in Nederland zijn populair. Of je nu gaat voor een vakantie aan zee, een vakantie in een bos of een vakantie in de buurt van een stad, het kan allemaal!
02. april 2022
Landal bezoeken met Pinksteren, wij vinden het een goed idee! Het zonnetje schijnt vaak al heerlijk in deze tijd van het jaar, jullie kunnen heerlijk genieten van elkaar tijdens deze extra vrije dagen. Pinksteren valt dit jaar op een zondag en een maandag, dat is dus een extra vrije dag na het weekend, en dus extra lang genieten bij Landal! Je boekt nu al een verblijf bij Landal tijdens het pinksterweekend vanaf € 239,- *
28. maart 2022
Last minute een vakantie boeken naar Landal is een goed idee! Dit omdat je zo maar eens een korting zou kunnen pakken tot wel 40% als jullie een verblijf met een last minute korting bij Landal boeken. We gaan jou de voor- en nadelen uitleggen van deze manier van korting pakken. De last minute kortingen bij Landal zijn er het hele jaar door, en je kunt er dus altijd gebruik van maken.
30. november 2021
Wij hebben een aantal websites welke we graag willen delen met jullie. Dit zijn leuke bedrijven die we graag aan jullie voorstellen. Je ziet ze hieronder!
28. januari 2021
Roompot korting 20%
Willen jullie er over een tijdje even lekker op uit? Lekker even genieten met én van elkaar? Dan kun je nu het beste je vakantie boeken bij Roompot, je krijgt namelijk tot wel 20% vroegboekkorting op jouw boeking. Dit kan je aardig wat voordeel geven, welke kan oplopen tot wel een paar honderd euro! Ideaal voor de meivakantie of zomervakantie! Ben je benieuwd op welke Roompot parken je deze korting kunt gebruiken? Klik dan door via onderstaande button!
27. januari 2021
Weg in eigen land met Pasen
Willen jullie er graag even tussenuit met de Pasen? Dat snappen wij, het leven is namelijk ineens anders sinds we te maken hebben met het coronavirus. Het is dan heel fijn om er even tussenuit te zijn met de paasdagen. We kunnen niet heel ver reizen, dus het gaat een vakantie in Nederland worden. Maar dat is geen probleem, Nederland heeft namelijk veel mooie vakantieparken waar jullie vakantie kunnen vieren! Pasen valt dit jaar op 4 april, en is altijd twee dagen. Dat is dus een zondag en...
02. januari 2021
We hebben nog steeds te maken met het Coronavirus, en reizen naar het buitenland is nog steeds niet echt een optie. Maar wist je dat dit helemaal niet nodig is? Nederland is namelijk een land met erg mooie plekken welke jij vast nog niet hebt bezocht! We hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie in eigen land, Nederland. We kunnen zwemmen in de zee, mooie wandelingen door de natuur maken en wat dacht je van een lange fietstocht welke je op de leukste plekjes zal brengen?! We...

Meer weergeven