Landal Sluftervallei

Dit park van Landal is een vakantiepark welke beschikt over maar liefst 316 bungalows, 16 stacaravans en 4 safaritenten! Genoeg keuze als het gaat om de accommodaties. Het vakantiepark ligt in De Cocksdorp, een gezellig dorpje op de Waddeneilanden.
Je vindt er een overdekt zwembad, en het vakantiepark ligt ook aan natuurgebied De Slufter. Perfect voor een wandel of fietsvakantie!


Last minute deals voor Landal Sluftervallei

Ben je op zoek naar een last minute deal voor dit park? Dat is een slimme zet! Er zijn aardig wat leuke kortingen te krijgen als je op het laatste moment jullie vakantie boekt. Echter is er wel een kans dat als je dit park last minute wilt boeken in een schoolvakantie, er geen plek meer is of de accommodatie die jullie willen uitverkocht is. Als jullie dus aan de schoolvakantie gebonden zijn, dan is ons advies om te kijken naar de vroegboekkorting, of de speciale korting voor de desbetreffende schoolvakantie. 


Korting voor Landal Sluftervallei

Willen jullie een verblijf boeken op Landal Sluftervallei, en ben je op zoek naar een korting? Welke deal het beste bij je past, ligt eraan in welke periode je gaat en met wat voor een gezelschap. We willen je adviseren om even te kijken bij alle Landal kortingen die we hebben gevonden voor jou. Zo zie je direct van welke korting je gebruik kunt maken.

Soorten accommodaties

Je kunt verschillende soorten accommodaties boeken op Landal de Sluftervallei. Zo kun je er verblijven in een bungalow, maar ook in een stacaravan of een safaritent. Je kunt op dit park een accommodatie boeken voor 4 personen, maar ook voor maar liefst 24 personen!

Landal last minute

Willen jullie de vakantie naar Landal de Sluftervallei last minute boeken? Dit kan een hele slimme keuze zijn! Je moet er dan wel rekening mee gaan houden dat het kan zijn dat er weinig keuze meer is, of zelfs helemaal niks. In de schoolvakanties zien we dat de parken van Landal altijd erg vol zijn. In deze periode kun je beter gaan voor een vroegboekkorting of een schoolvakantie korting.