Landal GreenParks: alle prijzen van Landal zijn incl. btw en exclusief €29,95 reserveringskosten per reservering en persoonsgebonden kosten: verplicht aanschaf van bedlinnen € 8,95 p.p. Voor de aanschaf van kinderbedlinnen betaal je € 7,50 p.p.. Ook komt er per persoon per nacht nog toeristenbelasting tussen de 1,- en €2,80 bij. Dit ligt eraan welk Landal park je boekt. Let op: Parken in Denemarken: excl. nutsvoorzieningen op basis van verbruik. Voorkeurskosten: € 29,95

Center Parcs: Als je een verblijf boekt bij Center Parcs komen er de volgende verplichte kosten bij: reserveringskosten van € 29,50 per boeking. Ook ben je verplicht bij het boeken van een comfort cottage in Belgie, Duitsland en Nederland een bedlinnen pakket te nemen a € 9,25 per persoon. Ook komen er nog de toeristenbelasting en heffingen bij. Deze is verschillend per park. De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid.

Sunparks: Als je bij Sunparks een verblijft boekt betaal je verplicht voor dekbedhoes pakket bij boeking van een Select Vakantiehuis. Deze zijn €8,95 per persoon. Ook ben je verplicht om verblijfs- en milieuheffingen te betalen. Deze zijn ongeveer €1,75 per persoon per nacht.

Roompot: bij Roompot verschillende de bijkomende kosten per park en accomodatie, De kosten zie je op de website van Roompot,

Oostappen groep:  Als je boekt bij Oostappen groep komt er verplicht de reserveringskosten a€ 20,- en diverse heffingen/toeristenbelasting p.p.p.n. (wisselt per locatie). Ook ben je verplicht om een lakenpakket van €9,50 erbij te boeken.(niet bij kampeerplaats)

Belvilla: Als je boekt zie je bij het kostenoverzicht ‘Kosten ter plaatse’ wat voor een bepaald huis van toepassing is. Ook ben je soms verplicht om een borg te betalen. 

Hogenboom vakantieparken: Per accommodatie zijn er verplichte bijkomende kosten. Denk aan de reserveringskosten à € 26,- (kamperen € 15,-) eneen eindschoonmaak. Als je kijkt bij de prijzen krijg je een pop up met bijkomende kosten te zien.