Landal GreenParks: De totale prijs is inclusief de huur van de accommodatie, de kosten voor bedlinnen en toeristenbelasting, reserveringskosten en gemiddelde verbruikskosten (voor de Deense parken). Het advies is om het reisgezelschap in te geven, zodat ze de juiste prijs kunnen tonen (i.v.m. diverse persoonsafhankelijke kosten), indien het reisgezelschap niet wordt ingegeven, tonen ze de prijs o.b.v. maximale bezetting van de accommodatie.

Center Parcs: De getoonde prijzen zijn inclusief verplichte kosten. Let op: bij Comfort cottages kun je optioneel bedlinnen (al inclusief bij Franse parken) bij boeken.

Sunparks: De prijs is exclusief verplichte dekbedhoes pakketten bij boeking van een Select Vakantiehuis (€9,50 p.p.) en verblijfs- en milieuheffingen.

Roompot: Bij Roompot is de prijs inclusief alle verplichte kosten. De prijs zie je als je het aantal gasten in hebt gevuld. 

Oostappen groep: exclusief diverse heffingen à € 1,40 p.p.p.n. en bedlinnen à € 9,50 p.p. Inclusief Servicekosten en Milieutoeslag en Reserveringskosten à € 20,00 

Efteling: Prijzen zijn inclusief btw en exclusief boekingskosten (€15,00 voor vakantiewoningen en €7,50 voor hotelkamers), ConsumentenbijdrageSGR(€10,00 voor vakantiewoningen en €5,00 voor hotelkamers) en toeristenbelasting (€3,00 p.p.p.n.).


SlagharenDe prijzen zijn inclusief bijkomende kosten, waaronder dekbedovertreksets, gemeentelijke heffingen en reserveringskosten

Beekse Bergen: prijs is inclusief 
Lokale heffingen, Reserveringskosten, Bedlinnen, Eindschoonmaak.

Dutchen:
 Prijs inclusief:

  • Eindschoonmaak
  • Opgemaakte bedden p.p.
  • Handdoeken (2 per persoon)
  • Keukendoeken
  • Reserveringskosten
  • Parktoeslag

Dierenbos: Alle prijzen op de website zijn all-in, dus er zijn geen verrassingen. Dit betekent dat reserveringskosten, eindschoonmaak en bedlinnen bij de prijs zijn inbegrepen. Voor eventuele wijzigingskosten betaal je echter wel € 20,00 en voorkeurskosten bedragen € 25,-. Daarnaast kun je tijdens het reserveren extra producten bijboeken tegen betaling. Ook is de prijs altijd exclusief lokale heffingen.

Natuurhuisje: prijs is Inclusief toeslagen en extra kosten

Oasis Parcs Punt West: prijs is inclusief toeristenbelasting en heffingen.