Samenwerken met ons


Naar aanleiding van de vele vragen die wij ontvangen over de kosten van een advertorial op onze website, of het plaatsen van een do-follow link in een bestaand artikel, hebben we besloten hier een aparte pagina aan te wijden.

 

Je leest hier welke mogelijkheden er zijn en wat wij verwachten van een samenwerking. Staat de manier waarop jij wilt samenwerken met ons er niet tussen? Neem dan ook even contact op, deel deze manier met ons en dan kijken wij of dit bij ons past.

 

 

 

Neem alvast eens een kijkje op deze pagina van Landal De Reeuwijkse Plassen over hoe een eventuele samenwerking eruit kan zien.

 


Een advertorial op onze website

Heb jij een merk dat perfect aansluit bij onze website? Wil je graag een artikel over jouw merk op onze site plaatsen? Dat kan! We ontvangen graag een advertorial over jouw merk welke wij voor je plaatsen. In dit artikel mogen maximaal twee do-follow links staan, die je zelf mag aanleveren. Het artikel blijft vervolgens voor onbepaalde tijd live op onze website. Wij voegen geen tags toe, maar vermelden wel dat het om een samenwerking gaat zodat we aan de ACM regels voldoen.

 

Waarom zou je een advertorial op onze website willen plaatsen? Omdat we elke maand een leuk aantal bezoekers trekken en groeiende zijn! We begrijpen dat je wat feiten wilt weten voordat je een advertorial plaatst. Hier zijn ze:

 

- Onze bezoekersaantallen liggen rond de 2000 per maand, dit kan meer zijn rond vakantieperiodes.

- Een Facebookpagina met meer dan 23.000 volgers waar we jouw artikel vermelden mits deze aansluit bij de content die we delen op onze socials.

- Domain Authority (DA): 23

 

 

Een aantal belangrijke punten

Wij plaatsen niet zomaar alles op onze website; advertorials moeten aan enkele eisen voldoen:

 

- Unieke content, door jou geschreven. Wij schrijven niet voor jou.

- Minimaal één rechtenvrije afbeelding die jij aanlevert.

- De advertorial moet minimaal 1500 woorden bevatten.

- Je advertorial mag twee do-follow links naar jouw website bevatten.

- Wij kunnen affiliate links toevoegen aan jouw advertorial, indien wij deze passend vinden.

- De advertorial wordt geplaatst na betaling van de factuur.

- De advertorial moet relevant zijn, zoals promoties voor dagjes uit, leuke boekjes over dagjes uit, knuffeldieren, enz.

- Je advertorial wordt bij onze blogartikelen geplaatst. Wil je iets anders? Dat kan in overleg, tegen een meerprijs.

 

Zie je een samenwerking zitten en ben je benieuwd wat de kosten zijn? Neem contact met ons op.

 

 

Een link plaatsen in een bestaand artikel

We bieden ook de mogelijkheid om een do-follow link naar jouw site toe te voegen in een al bestaand artikel. Deze link blijft voor onbepaalde tijd staan op onze website. Jij mag bepalen welke link we plaatsen, maar dit gebeurt alleen na goed overleg. De website waar de link naartoe gaat, moet relevant zijn aan onze website. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

 

 

Review vakantiepark

We bieden ook de mogelijkheid om samen te werken door een vakantiepark te bezoeken en hier een uitgebreide review over te schrijven. Tijdens ons bezoek zullen we alle faciliteiten en activiteiten grondig bekijken en onze ervaringen delen in een gedetailleerd artikel op onze website. Dit artikel zal twee do-follow links bevatten naar de website van het vakantiepark, zodat onze lezers gemakkelijk meer informatie kunnen vinden en direct een boeking kunnen maken.

 

Deze samenwerking biedt een uitstekende manier om de zichtbaarheid van jouw vakantiepark te vergroten en potentiële gasten een eerlijke en uitgebreide indruk van hun verblijf te geven. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze samenwerking.

 

 

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.