Groepsaccommodaties

groepsaccommodaties


Willen jullie gezellig met de vriendengroep of met de hele familie op vakantie naar één van de mooie bungalowparken die Nederland heeft? Dan zit je hier goed! Er zijn namelijk aardig wat parken waar je naartoe zou kunnen gaan als je met een grote groep op vakantie zult gaan. Of je nou van luxe houdt, of juist liever voor wat minder luxe gaat, er is voor iedereen wel een park welke voldoet aan jullie eisen!

Landal groepsaccommodatie

landal groepsaccommodatie

Landal heeft een aantal zeer mooie bungalows beschikbaar wij jullie met de hele groep heen kunnen gaan. Gezellig met elkaar er even tussenuit!

Center Parcs groepsaccommodatie

Center Parcs groepsaccommodatie

Center Parcs heeft op een groot aantal parken groepsaccommodaties staan welke jij kunt boeken voor een weekend of zelfs langer!

Roompot groepsaccommodatie

roompot groepsaccommodatie

De parken van Roompot liggen midden in de natuur, een perfecte omgeving om met een grote groep op vakantie te gaan! Ook zijn er parken aan zee.Hof van Saksen groepsaccommodatie

Hof van Saksen groepsaccommodatie

Willen jullie graag met een grote groep op vakantie naar het Hof van Saksen? Dat snappen wij! Op dit vakantiepark is onwijs veel te doen voor de hele groep. Er zijn activiteiten voor jong en oud bij het Hof van Saksen. Zo kun je er uren zwemmen en glijden van de stoere glijbanen, eten in de heerlijke restaurants of de kinderen kunnen meedoen aan de verschillende academies die er zijn!

 

De groepsaccommodaties zijn ruim ingericht, en van alle luxe voorzien. Als je een vakantie boekt met de hele groep naar het Hof van Saksen, dan zullen jullie zeker weten geen spijt krijgen! Er zijn huizen welke geschikt zijn voor wel 24 personen!

Bekijk hier de groepsaccommodaties van het Hof van Saksen

 


Villapark de Weerribben groepsaccommodatie

Ga er heerlijk tussenuit met de familie of vriendengroep naar villapark de Weerribben! Dit mooie park ligt in Paasloo, Overijssel. Boek een verblijf in één van de mooie accommodaties die je op dit park vindt.

 

Op het park vind je ruime, rietgedekte villa's en het zwembad beschikt over een peuterbad. Je vindt hier accommodaties vanaf 6 personen tot maar liefst 24 personen. Ruimte genoeg voor de hele groep dus!


Bekijk hier de groepsaccommodatie van Villapark de Weerribben.

 


Dutchen groepsaccommodatie

Dutchen heeft twee parken waar je terecht kunt voor een groepsaccommodatie voor 20 personen. Dit zijn 

Duyncoogh Texel en Luxe villa's Ameland. Er zijn natuurlijk veel meer parken waar je naartoe kunt gaan als je met een kleinere groep bent. Welke dit zijn, zie je via onderstaande link. Je kunt dan aangeven met hoeveel personen je graag zou willen gaan, en dan zie je direct de beschikbare accommodaties. De groepsaccommodaties van Dutchen zijn luxe villa's en sommige hebben zelfs een jacuzzi en een sauna waar je gebruik van mag maken! 

Bekijk hier de groepsaccommodaties van Dutchen.

 


Vakantiepark Giethoorn, groepsaccommodatie Kraaiennest

Op Vakantiepark Giethoorn kun je met een groep van 12 personen overnachten in de accommodatie het Kraaiennest. Dit park ligt middenin het gezellige waterdorp Giethoorn, dus als jullie graag varen dan zit je hier goed! Je vindt vlakbij het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en ook kunnen jullie heerlijk wandelen in het Nationaal Park Weerribben Wieden!

 

De accommodatie is voorzien van alle gemakken, en is prima geschikt voor een groepsverblijf. Elk huisje op dit park heeft een eigen aanlegsteiger, ideaal voor als je zelf een boot mee zou willen nemen.

Bekijk hier de groepsaccommodatie van Vakantiepark Giethoorn.