Landal met Pinksteren

Landal bezoeken met Pinksteren, wij vinden het een goed idee! Het zonnetje schijnt vaak al heerlijk in deze tijd van het jaar, jullie kunnen heerlijk genieten van elkaar tijdens deze extra vrije dagen. Pinksteren valt dit jaar op een zondag en een maandag, dat is dus een extra vrije dag na het weekend, en dus extra lang genieten bij Landal! Je boekt nu al een verblijf bij Landal tijdens het pinksterweekend vanaf € 239,- *


Lang weekend weg met Pinksteren

Ga het weekend van 3 juni heerlijk een paar dagen weg, en geniet van een lekker lang pinksterweekend! Pinksterweekend is van 3 t/m 6 juni 2022. Zelf hebben wij ook al lekker een weekend weg naar Landal geboekt. Normaal moeten de kinderen weer naar school op maandag, en vertrekken we meestal zondagavond. Nu is het dus extra genieten omdat we pas maandagmorgen naar huis hoeven te rijden! Lekker relaxed alles inpakken en op ons gemak terug naar huis. 
 

Landal vermaak tijdens Pinksteren

Als jullie ervoor kiezen om met Pinksteren lekker een weekend naar Landal te gaan, dan zal jullie niks tekort komen! Er is veel te doen op de vakantieparken, helemaal als het lekker weer is. HetFun & Entertainment-team staat het hele jaar klaar om de kids te vermaken, zodat de ouders ook even heerlijk kunnen ontspannen. Van zwemmen tot springen op de airtrampoline en van koekjesbakken tot dansen bij de disco. Het kan allemaal bij Landal!


Parken tips van ons voor jou

Weet je nog niet zo goed welk park jullie moeten gaan bezoeken met Pinksteren? We helpen je graag een handje! Landal heeft aardig wat mooie parken, op het moment van schrijven ruim100enwesnappendatde keuze dan wat moeilijker is. Bekijk hieronder onze tips voor jou! Via de oranje link zie je direct de prijzen en nog meer informatie en foto’s van de parken staan.


Landal Hof van Saksen:
Het is niet het goedkoopste park van Landal, maar wat is het hier gaaf!!! Voor de kinderen is er onwijs veel te doen, zoveel te doen zien we niet veel op andere parken! Gaan jullie dus met kinderen, en vinden jullie het fijn om ook even lekker wat rust te pakken? Ga dan naar het Hof van Saksen. 

  • Park speciaal voor families in de Drentse natuur
  • Luxe accommodaties met Auping bedden, Nespresso koffiemachine, Wifi
  • Onwijs veel speelplezier voor alle leeftijden
  • Mooiste zwembad van alle Landal parken 

Landal Hof van Saksen


Vakantiepark Sluftervallei:
Dit toffe vakantiepark vind je in Texel, één van de Waddeneilanden. Heerlijk uitwaaien, genieten van het zonnetje terwijl de kinderen spelen op het strand. Klinkt voor ons als een heerlijke vakantie! Je kunt hier kiezen uit verschillende soorten accommodaties, van een simpele bungalow tot een toffe safaritent. Je kunt vanuit jullie bungalow zo de duinen inlopen, heerlijk naar het strand!

  • Aan natuurgebied De Slufter
  • Verschillende soorten accommodaties t/m 24 pers.
  • Zwembad, Restaurant, Fietsverhuur
  • Vlakbij het strand 
  • In het gezellige dorpje De Cocksdorp

Vakantiepark Sluftervallei


Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin
Als jij op zoek bent naar een vakantiepark welke in de duinen ligt, dan zit je hier goed! In Ouddorp vind je dit prachtige Landal park waar je alleen maar vrijstaande accommodaties vindt die van alle luxe zijn voorzien. Als je hier bent, loop dan zeker ook even door het gezellige Goedereede!

  • Surfschool en strandtheater
  • Vakantiepark ligt in de duinen, direct aan het strand 
  • Er is een Zwembad, indoorspeelparadijs, en een goed restaurant

Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.