Landal met Pinksteren

Landal bezoeken tijdens Pinksteren is absoluut een geweldig idee! De zon begint vaak al heerlijk te schijnen rond deze tijd van het jaar, waardoor jullie volop kunnen genieten van het buitenleven en elkaar tijdens deze extra vrije dagen. Pinksteren valt dit jaar op een zondag en een maandag, wat betekent dat jullie kunnen uitkijken naar een lang weekend vol ontspanning en avontuur bij Landal!

 

Of je nu kiest voor een gezellig verblijf aan de kust, in het bos of nabij pittoreske dorpjes, Landal biedt diverse vakantieparken die perfect zijn voor een Pinkstervakantie. Geniet van de rust en ruimte in de natuur, maak prachtige wandelingen of fietstochten door de omgeving, of ontdek samen leuke activiteiten en faciliteiten op het park zelf. Voor gezinnen is Pinksteren ook een ideale gelegenheid om quality time door te brengen. De kinderen hebben extra tijd om te spelen en te genieten van de speeltuinen, zwembaden en andere voorzieningen die Landal te bieden heeft. Bovendien is het een moment om samen te komen, te ontspannen en herinneringen te maken die nog lang zullen bijblijven.

Verwen jezelf en je gezin met een heerlijke Pinkstervakantie bij Landal GreenParks en maak van deze extra vrije dagen een onvergetelijke ervaring!

Lang weekend weg met Pinksteren

Het weekend van 8 juni is een perfect moment om er even tussenuit te gaan en te genieten van een heerlijk lang Pinksterweekend! Dit jaar valt Pinksteren op 8 en 9 juni, wat betekent dat je kunt uitkijken naar een paar extra vrije dagen vol ontspanning en plezier. Wij hebben ook al een weekendje weg naar Landal geboekt en kijken er enorm naar uit! 

Normaal gesproken moeten de kinderen op maandag weer naar school, waardoor we vaak op zondagavond alweer naar huis vertrekken. Dit keer is het echter extra genieten, want we hebben tot maandagochtend om rustig alles in te pakken en op ons gemak terug naar huis te rijden. Geen haast, gewoon lekker relaxed en optimaal genieten van onze tijd samen. Bij Landal kun je rekenen op comfortabele accommodaties, prachtige natuur en genoeg activiteiten om het hele gezin bezig te houden. Of je nu wilt wandelen, fietsen, zwemmen of gewoon ontspannen op het park, er is voor elk wat wils tijdens dit Pinksterweekend. Het belooft een heerlijke mini-vakantie te worden waar we nog lang met plezier aan zullen terugdenken!

 

Landal vermaak tijdens Pinksteren

Als jullie ervoor kiezen om met Pinksteren een heerlijk weekend naar Landal te gaan, kunnen jullie volop genieten van alles wat de vakantieparken te bieden hebben! Vooral als het weer lekker is, zijn er tal van activiteiten om van te genieten. Het Fun & Entertainment-team staat het hele jaar paraat om de kinderen te vermaken, zodat de ouders ook even heerlijk kunnen ontspannen. Van verfrissende duiken in het zwembad tot vliegen op de airtrampoline, en van creatief koekjesbakken tot swingen bij de kinderdisco. Bij Landal is er altijd wel iets te beleven voor alle leeftijden!

 

Terwijl de kinderen zich vermaken met de activiteiten georganiseerd door het Fun & Entertainment-team, kunnen de ouders rustig genieten van een momentje voor henzelf. Misschien is het een goed idee om een fiets te huren en de prachtige omgeving van het vakantiepark te verkennen, een ontspannen wandeling te maken langs de natuurpaden, of gewoon samen te genieten van een kopje koffie op het terras. Landal biedt comfortabele accommodaties waar jullie je meteen thuis zullen voelen. Na een dag vol activiteiten kunnen jullie lekker ontspannen in jullie eigen bungalow, met alle gemakken voorzien. Bereid een gezellige maaltijd in de goed uitgeruste keuken of maak gebruik van de diverse eetgelegenheden op het park.

 

Parken tips van ons voor jou

Weet je nog niet precies welk park jullie moeten bezoeken met Pinksteren? Geen zorgen, we helpen je graag een handje! Landal heeft een groot aantal prachtige parken verspreid over Nederland, België, Duitsland en zelfs Oostenrijk. Met zoveel keuze kan het inderdaad lastig zijn om te beslissen. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet! Als jullie op zoek zijn naar een park dichtbij de kust, dan is Landal Beach Resort Ooghduyne in Noord-Holland bijvoorbeeld een aanrader. Dit park ligt vlakbij het strand en biedt allerlei faciliteiten voor jong en oud. Van zwemmen in het overdekte zwembad tot golfen op de nabijgelegen golfbaan, er is genoeg te beleven.

 

Voor een vakantie midden in de natuur is Landal Twenhaarsveld in Overijssel een goede keuze. Dit park is omgeven door bossen en heidevelden, ideaal voor mooie wandel- en fietstochten. Ook de historische steden Deventer en Zutphen liggen op korte afstand, perfect voor een cultureel uitstapje. Gaan jullie met kleine kinderen op pad? Dan is Landal Het Vennenbos in Noord-Brabant een uitstekende optie. Dit park staat bekend om zijn subtropisch zwemparadijs en indoor speelparadijs. Ook buiten zijn er volop speelmogelijkheden en animatieactiviteiten voor de kleintjes.

 

Voor wie graag de rust opzoekt en van wellness houdt, is Landal De Veluwse Hoevegaerde op de Veluwe een aanrader. Hier kunnen jullie heerlijk ontspannen in de sauna of genieten van een massage. De Veluwe biedt bovendien prachtige natuurgebieden voor wandel- en fietstochten. Of jullie nu op zoek zijn naar een park met veel faciliteiten en activiteiten of juist naar een plek om helemaal tot rust te komen, Landal heeft voor ieder wat wils. Klik op de oranje link om direct de prijzen en meer informatie te bekijken, inclusief foto's van de parken. Zo kunnen jullie in alle rust de beste keuze maken voor een onvergetelijk Pinksterweekend bij Landal! Neem zeker eens een kijkje bij onderstaande parken: 



Landal Hof van Saksen:
Het is niet het goedkoopste park van Landal, maar wat is het hier gaaf!!! Voor de kinderen is er onwijs veel te doen, zoveel te doen zien we niet veel op andere parken! Gaan jullie dus met kinderen, en vinden jullie het fijn om ook even lekker wat rust te pakken? Ga dan naar het Hof van Saksen. 

  • Park speciaal voor families in de Drentse natuur
  • Luxe accommodaties met Auping bedden, Nespresso koffiemachine, Wifi
  • Onwijs veel speelplezier voor alle leeftijden
  • Mooiste zwembad van alle Landal parken 

Landal Hof van Saksen


Vakantiepark Sluftervallei:
Dit toffe vakantiepark vind je in Texel, één van de Waddeneilanden. Heerlijk uitwaaien, genieten van het zonnetje terwijl de kinderen spelen op het strand. Klinkt voor ons als een heerlijke vakantie! Je kunt hier kiezen uit verschillende soorten accommodaties, van een simpele bungalow tot een toffe safaritent. Je kunt vanuit jullie bungalow zo de duinen inlopen, heerlijk naar het strand!

  • Aan natuurgebied De Slufter
  • Verschillende soorten accommodaties t/m 24 pers.
  • Zwembad, Restaurant, Fietsverhuur
  • Vlakbij het strand 
  • In het gezellige dorpje De Cocksdorp

Vakantiepark Sluftervallei


Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin
Als jij op zoek bent naar een vakantiepark welke in de duinen ligt, dan zit je hier goed! In Ouddorp vind je dit prachtige Landal park waar je alleen maar vrijstaande accommodaties vindt die van alle luxe zijn voorzien. Als je hier bent, loop dan zeker ook even door het gezellige Goedereede!

  • Surfschool en strandtheater
  • Vakantiepark ligt in de duinen, direct aan het strand 
  • Er is een Zwembad, indoorspeelparadijs, en een goed restaurant

Vakantiepark Strand Resort Ouddorp Duin


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.