Center Parcs Wellness cottage

Center parcs wellness cottage
Center Parcs biedt sinds kort de Wellness cottages aan op 3 verschillende locaties. Een Wellness cottage is een accommodatie met extra wellnessfaciliteiten om gasten een ontspannen en luxueuze ervaring te bieden. 
 
Wellness cottages hebben meestal een privé sauna, een jacuzzi en/of een bubbelbad. Dit stelt gasten in staat om te genieten van ontspanning en verwennerij in hun eigen accommodatie. De cottages zijn vaak ruim en smaakvol ingericht, met aandacht voor comfort en ontspanning. Ze zijn voorzien van hoogwaardig meubilair en luxe voorzieningen om een aangenaam verblijf te garanderen.
De Wellness cottages bevinden zich vaak in prachtige natuurgebieden, omringd door groen en rust. Dit draagt bij aan de ontspannen sfeer en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke omgeving. Afhankelijk van de locatie van het Center Parcs-park, kunnen gasten met een Wellness cottage ook toegang hebben tot aanvullende spa- en wellnessfaciliteiten op het park, zoals zwembaden, sauna's, massages en schoonheidsbehandelingen.

 


Vakantieparken met Wellness cottage

Er zijn 3 verschillende vakantieparken van Center Parcs waar je een verblijf kunt boeken in de Wellness cottage. Je kunt kiezen uit de volgende vakantieparken:

  • De Eemhof: Center Parcs De Eemhof is een vakantiepark gelegen in Zeewolde, Nederland. Het biedt diverse accommodaties, waaronder cottages en appartementen. Het park heeft vele faciliteiten, zoals een subtropisch zwemparadijs, watersportactiviteiten en een indoor speelparadijs.
  • De Kempervennen: Center Parcs De Kempervennen is een vakantiepark in Westerhoven, Nederland. Het park biedt diverse accommodaties, waaronder cottages en appartementen. Gasten kunnen genieten van een subtropisch zwemparadijs, watersportactiviteiten, indoor skiën en andere recreatieve voorzieningen.
  • Park Allgäu: Park Allgäu is een prachtig vakantiepark in Leutkirch, Duitsland. Het biedt diverse accommodaties, zoals cottages en appartementen. Gasten kunnen genieten van faciliteiten zoals een groot subtropisch zwemparadijs, wellnessvoorzieningen, outdooractiviteiten en restaurants met lokale gerechten.

Center Parcs wellness cottage 3 parken