Center Parcs met baby

Center Parcs baby

 

Bij Center Parcs hebben ze veel ervaring als het gaat om vakantie's met baby's. Er komen jaarlijks zoveel baby's bij Center Parcs, dat ze nu het volgende hebben bedacht: Pack& Go Baby vakantie. Ideaal! Een vakantie is vaak iets bijzonders. Je doet het niet wekelijks en vaak moeten we er eerst nog even voor sparen. Bij Center Parcs weten ze dat maar al te goed en daarom hebben ze bij Center Parcs nou iets leuks verzonnen: De Pack&Go vakantie! Ze doen ook werkelijk alles bij Center Parcs om het jullie zo aangenaam mogelijk te maken. Een Pack&Go vakantie is inclusief verblijf in een cottage, gratis activiteiten en/of services en mét leuke extra’s. Alles is goed geregeld voor een zeer aantrekkelijke prijs. Of je nu samen komt, met de kinderen of met de hele familie, er is voor iedereen wel een passend Pack&Go pakket! Verwennerijen voor uzelf, verrassingen voor de kinderen en leuke extra’s voor het hele gezin. 

Als gezin moet je al aan zoveel dingen denken als je op vakantie gaat, dat Center Parcs jullie graag een handje helpt.

Zo beginnen jullie de vakantie veel ontspannender. Het is namelijk zo dat alle 4-persoonscottages (en groter) standaard zijn klaar voor het bezoek van uw baby en voorzien zijn van:

 • Kinderbedje
 • Kinderbox *
 • Kinderstoel
 • Magnetron

* kinderbedje is vaak ook de box.

 


Zwemmen met baby's bij Center Parcs

Willen jullie tijdens jullie verblijf graag even heerlijk zwemmen? Dat kan! De Aqua Mundo hebben standaard de volgende faciliteiten:

 • Constante temperatuur van 29°C
 • Aankleedkussen in de extra grote familiekleedkamers
 • Een babybad gescheiden van het grote zwembad

In de winkel bij de Aqua Mundo kan je nog van alles kopen mocht je wat vergeten zijn. Denk aan zwembandjes enzv.


Market Dome en baby's

De Market Dome is het centrum van elk Center Parcs park. Hier vind je restaurantjes, winkels en bars. In de restaurants van Center Parcs kan je gebruiken maken van de volgende faciliteiten zodat jullie gezellig uit eten kunnen:

 • Olvarit babyvoeding is gratis
 • Genoeg ruimte voor kinderwagens
 • Babyverschoningsfaciliteiten
 • Kinderstoelen

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.