Center Tree Festival in Breda


Heb je dit weekend nog wat vrije tijd? Dan heb je geluk, want in het centrum van Breda vindt het geweldige Center Tree Festival plaats. Dit festival wordt georganiseerd door Center Parcs. Wie anders kan zo goed zorgen voor doe-het-zelf workshops, buitenspellen en gezellige chillplekken? Dit evenement biedt een scala aan workshops, buitenactiviteiten en verrukkelijke drankjes. En het beste nieuws? De toegang is helemaal gratis. Dat klinkt toch fantastisch?

 

Van vrijdag 14 juni tot en met zondag 16 juni wordt het Kasteelplein in Breda omgetoverd voor het Center Tree Festival. 

Je kunt dit festival niet missen, want midden op het terrein staat een gigantische boom van gerecycled materiaal. Een indrukwekkend kunstwerk dat meteen in het oog springt en de naam van het festival verklaart. Na succesvolle edities in Parijs en Keulen, is het nu aan Breda om dit unieke evenement te verwelkomen.

 

Lees hier alles over het festival van Center Parcs

Wat is er allemaal te doen?

Tijdens het festival worden diverse leuke workshops aangeboden, zoals het upcyclen van kleding, het maken van droogbloemboeketten, het ontwerpen van je eigen keramieken mok en het het maken van een Mega Fresco. Voor degenen die liever actief bezig zijn, zijn er activiteiten zoals tafelvoetbal,  pingpong, jeu de boules en mega 4-op-een-rij. Klinkt super gezellig toch? Ook super tof, maak een foto van jezelf en je vrienden bij de Poem Booth en laat een gedicht genereren dat jullie perfect beschrijft! Ben jij niet vies van een leuke festival look? Laat je dan mooi maken met natuurlijke make-up en tijdelijke tattoos.

Trek gekregen? Geen probleem! Een food expert bereidt de lekkerste hapjes, bij de Bike & Blend kun je terecht voor het maken van je eigen smoothies door op de fiets te springen, en de foodtrucks bieden heerlijke hapjes en drankjes aan.

 

Het festivalterrein is op vrijdag geopend van 12:00 tot 20:00, en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00. Mocht je dit weekend niet kunnen, dan is er nog een kans om het festival te bezoeken in Antwerpen, van 21 t/m 23 juni op het Operaplein. 

Leuke tip: op vrijdag 14 juni van 17:00u - 20:00u is er een After Work borrel met DJ!

 

 


Over de auteur: Nicole

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.