Huisdieren mee in de bungalow

Huisdieren mee in de bungalow

Willen jullie binnenkort op vakantie en willen jullie graag een hond, kat, konijn of misschien wel een ander huisdier meenemen? Dit is meestal geen enkel probleem. Op veel bungalowparken hebben ze speciale bungalows voor huisdieren. Zo kunnen gasten die geen huisdieren hebben of bijvoorbeeld een allergie hebben voor huisdieren, een bungalow boeken welke huisdiervrij is. Iedereen blij! Soms is het wel zo dat de schoonmaakkosten wat hoger zijn i.v.m. de extra grondige schoonmaak nadat er een huisdier in is geweest.


Honden en huisdieren op de parken van Landal Greenparks

Op de meeste parken van Landal Greenparks zijn honden en andere huisdieren gewoon welkom. Je dient ze wel  bij de reservering op te geven, zodat ze weten dat jullie een huisdier meenemen. Wist je dat ze op Landal Twenhaarsveld en Landal Wirfftal ook speciale hondsvriendelijke bungalows hebben? Hier staan de mand en bench al klaar, en de woning ligt vlakbij de uitgang naar het bos. Op verschillende plekken in het park hebben ze warme hondendouches en een speciale uitlaatplaats. Helemaal super! De prijs voor het meenemen van een hond of kat bedraagt bij Landal Greenparks €5,75 per nacht. Huisdieren die in een kooi overnachten zijn helemaal gratis. Ben je benieuwd op welke parken van Landal huisdieren welkom zijn? Kijk dan hier.


De hond meenemen naar een Center Parcs park

Bij Center Parcs is het geen probleem om jullie hond of kat mee te nemen. Per cottage mag je 2 huisdieren meenemen. Center Parcs vraagt de volgende bedragen hiervoor:

  • Weekend €16,50
  • Midweek  €16,50
  • Week €24,50

Ga direct naar de speciale Center Parcs huisdieren vakantie.

Reactie schrijven

Commentaren: 0