Landal Esonstad gaat haar all-weather faciliteiten uitbreiden


Waterpark Landal Esonstad aan het Lauwersmeer in Friesland breidt zijn faciliteiten uit met een indrukwekkende nieuwe waterglijbaan. De 60 meter lange glijbaan, die aansluit op het overdekte zwembad, is voorzien van verschillende speciale effecten. Vanaf 12 juli kunnen bezoekers genieten van de Hurricone, die zorgt voor een intense adrenaline-ervaring met hoge snelheden, grote schommelingen, dalingen, draaiingen en bochten.

De nieuwe waterglijbaan, een investering van 650.000 euro, wordt gefinancierd door de huiseigenaren van de Coöperatieve Vereniging Esonstad. Deze toevoeging vergroot de beleving en speelwaarde van het zwembad aanzienlijk. De glijbaan wordt gerealiseerd door iPlay Waterattractions uit Wijk bij Duurstede, in samenwerking met Bouwbedrijf BHB, REMON WaterWellness en Damstra Installatiegroep.

General manager Jan ten Hoor: “Landal Esonstad is het hele jaarrond succesvol, dankzij de mooie all-weather voorzieningen. Daarin blijven we vernieuwen. Deze glijbaan is de volgendegroteinvesteringna de indoor speelhal die we in 2018 realiseerden. Met deze nieuwe uitbreiding geven we Landal Esonstad als waterpark nog meer onderscheidend vermogen en is onsgastenaanbodtoekomstbestendig.”

Landal Esonstad

Landal Esonstad bij het Friese Anjum biedt accommodaties in Oudfriese stijl, moderne terpwoningen en campingplaatsen. Het vestingstadje heeft kenmerkende Friese geveltjes en een stadsplein met een Waeghgebouw. Op het park zijn een supermarkt, diverse horecagelegenheden, een Pitch & Putt golfbaan, een overdekt zwembad en een Bollo Club aanwezig. Er is een vernieuwd indoorspeelparadijs met circa 900 m² aan speelruimte, verdeeld in zones die een nautische en havenachtige sfeer uitstralen.

De aangrenzende camping van Landal Esonstad beschikt over 130 plaatsen en is een van de tien Landal-campings in Nederland, België en Duitsland. Het Nationaal Park Lauwersmeer, een officieel Dark Sky gebied, evenals de Waddenzee en de Friese meren, zijn vanaf het park uitstekend per boot te verkennen. Er zijn diverse bootverhuurmogelijkheden, en de eigen veerdienst Ms Esonborg vaart tussen Landal Esonstad en Schiermonnikoog.

De nabijgelegen stad Dokkum, bekend om haar gezellige terrassen, is bereikbaar via een 13 kilometer lange fietsroute. Recent is de vaarroute ‘de Súd Ie’ tussen Esonstad en Dokkum geopend.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.