Paasweekend Texel, voordelige vakantiehuizen

Vakantie Texel Pasen

 

Kom heerlijk genieten van het lentezonnetje op het gezellige eiland Texel. De ontspanning voel je al zodra je de boot opstapt die vertrekt vanaf Den Helder.Texel is een eiland wat veel leuks te bieden heeft en daarom zo geschikt is voor eigenlijk iedereen. Het eiland is perfect om uren een heerlijke strandwandeling te maken of pak de fiets en geniet van de wind in je haren! Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland. Het eiland heeft een landoppervlak van ongeveer 170 km². Vind je het heerlijk om van de vogels te genieten? Dan zit je op Texel ook goed. Elke dag zijn er zeker wel honderd verschillende soorten! Op Texel zijn veel leuke vakantiehuisjes welke je kan huren voor een bepaalde periode. Sommige zijn particulier en sommige zijn van de grote ketens, zoals Landal GreenParks! Waar jullie voorkeur ook naar uitgaat, wij hebben de beste kortingen voor jullie op een rij gezet! 


Paasweekend Texel vakantiehuis

Op Texel zijn verschillende vakantieparken waar jullie heen kunnen dit paasweekend. Hieronder zie je de bungalowparken waar je uit kan kiezen. Landal GreenParks heeft 3 parken op Texel waar je een vakantiehuisje kan huren. Landal GreenParks de Sluftervallei ligt midden in de begroeide duinen en het is er heerlijk! Je vindt er een restaurant, overdekt zwembad, speeltuin en een waterspeelplaats. Bij Landal GreenParks Beach Park Texel ligt direct nabij badplaats De Koog en ca. 1,5 km van strand, duinen en bos. Landal GreenParks Villapark Vogelmient is direct gelegen aan bos en duinen en ca. 0,5 km van het strand. Op dit park hebben alle huisjes gratis Wifi! Klik je door via onderstaande link dan ben je gegarandeerd van de beste prijs:

 


Texel, wat te doen

Op Texel is een heleboel te doen. We geven jullie een paar leuke tips. De hoofdstad van het eiland is Den Burg. Hier zijn gezellig veel winkels waar je heerlijk kunt rondneuzen. TIP: Elke maandagochtend is er markt in het centrum van Den Burg. Ga hier zeker eens een kijkje nemen. Het is er super gezellig! Hebben jullie zin in een heerlijke strandwandeling en willen jullie urenlang op het terras zitten? Ga dan naar De Koog. Dit is onze favoriet! Ben je op zoek naar wat ontspanning als je op Texel bent? Er zijn op het eiland sauna's, massagesalons, nagelstudio's en beautysalon welke je kan bezoeken.


Texel en kinderen dit paasweekend

Texel is geschikt voor kinderen. Op het eiland zijn er veel gelegenheden voor kinderen om te spelen en wist je dat er verschillende wandel- en fietsroutes zijn speciaal samengesteld voor kinderen? Super leuk! Ga op zoek naar de Bosspeelplaatsen of neem een kijkje bij de Zeehonden van Texel. Op de brede stranden van Texel kunnen de kinderen urenlang spelen dus neem een kleedje mee en geniet. Hieronder even wat dingen die super leuk zijn op Texel voor de kinderen:

  • Wat jullie niet moeten missen is het Sommeltjespad. Sommeltjes zijn een soort Texelse kabouters. Het Sommeltjespad is een pad van 1,5 km lang door het Texelse bos en is gemaakt voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Onderweg valt er voor de kinderen van alles te beleven. 
  • de grote speelkuil tussen de Nattevlakweg en de Heidevlakweg. 
  • Een tocht met een garnalenkotter. 
  • In het voorjaar en de zomer lammetjes knuffelen bij Schapenboerderij Texel.
  • Kinder Speelparadijs Texel Klimmen, klauteren, glijden, springen en nog veel meer in het overdekte Kinder Speelparadijs bij De Cocksdorp.
  • De Waterspeelplaats bij de Jachthaven
  • 32 meter lang Piratenschip Bij de jachthaven in Oudeschild.
  • Juttersmusea. Texel heeft maar liefst 2 juttersmusea:  Kaap Skil en  Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora.
  • Kinderboerderij Aan de noordrand van Den Burg op Paelwerck 9. (gratis entree)

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.