Vakantiepark Nederland met zwembad

Ā 

Vakantiepark Nederland met zwembad, als je hier op zoek naar bent moet je even verder lezen. We hebben voor jou onze favoriete vakantieparken met zwembad op een rij gezet. Hieronder klik je via de oranje link direct door naar de vakantieparken met zwembaden.Ā 

šŸ§” Center Parcs vakantiepark met zwembadĀ 
šŸ§” Landalvakantieparkmet zwembadĀ 
šŸ§” Roompot vakantiepark met zwembadĀ 

TIP: neem zeker een kijkje bij het zwembad van Hof van Saksen, het tofste zwembad op een vakantiepark als je het ons vraagt.Ā 


Zwembaden op vakantiepark

Veel mensen vinden het belangrijk dat er een zwembad aanwezig is op het vakantiepark. En dat snappen wij! Baantjes trekken is voor iedereen fijn, maar helemaal als jullie met kinderen opvakantiezullen gaan. Kinderen vinden vaak niks leuker dan spelen in het zwembad. Het is daarom ook dat er veel vraag is naar welke vakantieparken in Nederland een zwembad hebben. Sommigevakantieparken beschikken over een subtropisch zwembad en weer anderen over een simpel zwembad. Waar gaat jouw voorkeur naartoe?


Vakantiepark met zwembad

OkĆ©, we gaan jullie vertellen welke vakantieparken met zwembad wij super tof vinden. Er zijn er namelijk onwijs veel, en zo hopen we dat voor jou de keuze wat makkelijker zal worden om een vakantie uit te kiezen.Ā 

Hof van Saksen | DrentheĀ 

Als jullie op zoek zijn naar een vakantiepark met een wel hĆ©Ć©Ć©Ć©l tof zwembad, dan zit je bij het Hof van Saksen helemaal goed. Je vindt hier namelijk maar liefstĀ 4 spectaculaire glijbanen, een 107 meter lange wildwaterbaan, whirlpools voor een ontspannen moment en voor de kleintjes is er ook nog een peuterbad. Geschikt voor het hele gezin dus. Ze noemen het ook wel eenĀ indoor designzwembad, zegt genoeg toch?!


Landal Het Vennenbos | Noord-Brabant

Het onlangs vernieuwde Landal Het Vennenbos is een vakantiepark met een subtropisch zwembad. In het zwembad kun je een duik nemenĀ in het golfslagbad, naar beneden zoefen van de indrukwekkende Wild Wave super slide glijbaan, heerlijk spelen onder de watersproeiers van Surfers Splash Bay, of lekker chillen in de lazy river. En weet je wat echt tof is om te toen, eenĀ tochtje maken van de Wakiki White Water Creek! En dat allemaal in Ć©Ć©n zwembad!


Center Parcs De Eemhof | ZeewoldeĀ 


Center Parcs staat bekend om de toffe subtropische zwembaden, echter hebben sommige vakantieparken met wat meer dan de anderen. Zo kun je bij De Eemhof bijvoorbeeld in deĀ Family Wild Water Raften(raft van de wildwaterbaan)Ā of in deĀ Flow Rider(surfen). Ook is er de Turbo Twister, een glijbaan waar je in een rubberen band vanaf gaat. Voor de kleintjes is er ook een leuk peuterbad en een bad met een tof piratenschip.


Vakantiepark Slagharen | Hardenberg

Bij vakantiepark Slagharen kun je natuurlijk naar het attractiepark, maar wist jij dat er ook een tof zwembad is? BijĀ subtropische waterpark Aqua Mexicana kun je uren plezier beleven. Er is een spraypark, twee waterspeeltuinen en een zwembad. Echter zijn er ook een paar toffe dingen. Er zijn maar liefst 10 glijbanen, waarvan er 3Ā special effects hebben, 3D-animaties en geluiden. Dit zijn glijbanen voor echte waaghalzen! Gelukkig zijn er ook ā€œnormaleā€ glijbanen.Ā 


Vakantiepark De Lommerbergen | ReuverĀ 

In de Noord-Limburgse bossen vind je dit Landal vakantiepark. Het beschikt over een subtropisch zwembad welke onze kinderen helemaal te gek vonden! Voor de kleintjes onder ons is er eenĀ KinderDoeBad, een Sprudelbad, een Kids Junglebad en het peuterbad. Voor de wat grotere kinderen, zijn erĀ zijn twee gloednieuwe, spectaculaire glijbanen! Voor elke leeftijd is het geweldig dus in dit zwembad. Het vakantiepark is onlangs helemaal vernieuwd.

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

Ā 


Ā 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

Ā 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de besteĀ vakantie deals met jou delen. ;-)

Ā 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

šŸ§” Meer dan 23.500 Facebook volgersĀ 

šŸ§” 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken Ā 

šŸ§” Jij boekt jouw vakantie altijd met kortingĀ 

šŸ§” Altijd de beste last minute deals

Ā 

Neem hier contact met ons op.