Woezel & Pip vakantiepark in 2026


Er komt een Woezel & Pip vakantiepark in Hoogerheide! Het huidige vakantiepark Familyland ondergaat een opvallende transformatie tot Familie Resort & Avonturenpark DeTovertuin, een Woezel& Pip themapark en vakantiebestemming.

Van Hoorne Studios heeft de touwtjes in handen genomen en geeft het park een compleet nieuwe uitstraling. De verwachting is dat de deuren van deze gethematiseerde vakantiebestemming in2026open zullen gaan, en het zal families met kinderen tot 10 jaar aanspreken. Dit betekent dat bezoekers zich kunnen onderdompelen in een magische wereld met hun geliefde Woezel & Pipfiguren, terwijl ze ook kunnen genieten van allerlei toffe avonturen die het park te bieden heeft.

Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin

Van Hoorne Studios, bekend van het geliefde kindermerk Woezel & Pip, heeft een overeenkomst gesloten met Vakantiepark Familyland. Het park ondergaat een complete make-over en wordt omgedoopt tot Familie Resort & Avonturenpark De Tovertuin. Dit sprankelende nieuwe vakantieoord zal ideaal zijn voor gezinnen met kinderen tot 10 jaar oud. Van Hoorne Studios heeft al ervaring in het creëren van geweldige vakantieparken, zoals het populaire Familie Resort Molenwaard, waar je zelfs Fien & Teun kunt ontmoeten. Het park, dat zich uitstrekt over 17 hectare, zal verschillende attracties huisvesten die bezoekers meenemen naar een betoverende wereld vol fantasie. Met diverse verblijfsmogelijkheden, een zwembad en een grote indoor hal van circa 2500 m2, zal dit avonturenpark een onvergetelijke ervaring bieden voor jong en oud. De plannen worden de komende tijd in samenwerking met alle betrokken partijen verder ontwikkeld en vormgegeven. Een aanzienlijk deel van Avonturenpark De Tovertuin zal worden gehuisvest in een ruime hal, waardoor er een uitgebreid indoor gedeelte zal ontstaan.

 

Woezel & Pip

Woezel en Pip zijn niet alleen geliefde karakters in kinderboeken, maar ook iconen in de wereld van kinderentertainment. Ze staan bekend om hun vriendschap en avonturen in de Tovertuin, waar ze samen met hun vriendjes zoals Buurpoes en Molletje allerlei avonturen beleven. De verhalen zijn niet alleen vermakelijk, maar ook leerzaam, met thema's als vriendschap, ontdekking en verbeelding. Naast de boeken zijn er ook televisieseries, theatervoorstellingen en merchandise die bijdragen aan de populariteit van Woezel en Pip bij jonge kinderen en hun ouders. De universele aantrekkingskracht van deze schattige hondjes maakt hen tot een vast onderdeel van de jeugdcultuur.Woezel & Pip Familieresort Molenwaard

Kunnen jullie niet wachten tot 2026? Ga dan naar Familieresort Molenwaard! Hier ervaar je namelijk sinds het voorjaar van 2024 de vakantie van je dromen met de schattige hondjes Woezel en Pip! Geniet van een verblijf in de vernieuwde accommodaties, ontmoet al je vriendjes uit de Tovertuin in het park en laat je meenemen naar een sprookjesachtig land onder een fonkelende sterrenhemel.

 


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.