Center Parcs Het Meerdal VIP cottages vernieuwd


Oké, ga even goed zitten, want ik moet je iets tofs vertellen! De VIP cottages bij Center Parcs Het Meerdal hebben een serieuze upgrade gekregen! En eerlijk is eerlijk, dit was ook wel een beetje nodig. Center Parcs heeft ruim 30 miljoen geïnvesteerd in het vernieuwen van dit vakantiepark en wij kunnen zeggen: het is goed gelukt!
 
We hebben het over een totale transformatie hier! Stel je voor: je komt binnen in een oase van luxe en gezelligheid. De vernieuwde cottages zijn tot in de puntjes ontworpen met oog voor detail en comfort. Van de ultramoderne keukenapparatuur tot aan de knusse hoekjes om heerlijk te relaxen, hier is overal aan gedacht. En dat is nog niet alles! Buiten kun je genieten van je eigen terras, omringd door groen. 
 
Het wordt gewoonweg onmogelijk om niet te ontspannen en te genieten van deze ultieme vakantie-ervaring. Dus, waar wacht je nog op? Pak je zwemspullen en je favoriete boek, en laat je verwennen in de vernieuwde VIP cottages van Center Parcs Het Meerdal!
 

Vernieuwde VIP cottages bij Center Parcs Het Meerdal


De VIP cottages

Je kunt een VIP cottage boeken van 2 tot 6 personen. En allemaal zijn ze vernieuwd!
Wanneer je een VIP cottage boekt bij Center Parcs Het Meerdal, geniet je van een zorgeloos verblijf met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Jouw comfort staat voorop, daarom zijn de volgende voorzieningen allemaal inbegrepen:


- Een compleet bedlinnenpakket voor alle slaapkamers, zodat je lekker kunt neerploffen en meteen kunt ontspannen.
- Opgemaakte bedden bij aankomst, zodat je direct kunt genieten van een goede nachtrust na een lange reis.
- Een grondige eindschoonmaak, want vakantie is pas echt vakantie als je je geen zorgen hoeft te maken over het schoonmaken.
- Een volledig keukenpakket, inclusief alle benodigde apparatuur en keukengerei, zodat je naar hartenlust kunt koken en genieten van heerlijke maaltijden.
- Gratis shampoo en douchegel in de badkamer, zodat je geen extra gewicht hoeft mee te slepen in je bagage.
- Een handdoekenpakket, bestaande uit badhanddoeken en handdoeken, zodat je je na een verfrissende douche kunt omhullen in zachte luxe.

Met al deze voorzieningen hoef je alleen maar te ontspannen en te genieten van je verblijf in de VIP cottages van Center Parcs Het Meerdal. Het enige wat je hoeft te doen, is je koffers pakken en uitkijken naar een onvergetelijke vakantie-ervaring!

Wat krijg je nog meer in een VIP cottage bij Center Parcs Het Meerdal?

Wist je dat de VIP cottages bij Center Parcs Het Meerdal vaak nog een extra vleugje luxe bevatten? Naast de standaard voorzieningen kunnen gasten vaak genieten van extra's zoals een bubbelbad, infrarood sauna of zelfs een Finse sauna

Stel je voor: na een dag vol avonturen in de prachtige omgeving, kom je terug naar je cottage en duik je in je eigen bubbelbad om te ontspannen. Of je geniet van de therapeutische voordelen van een infrarood sauna, perfect om de stress van het dagelijkse leven te verlichten. En voor de ultieme ontspanning is er niets beter dan een traditionele Finse sauna, waar je lichaam en geest kunnen herstellen in de warmte. Met deze extra luxevoorzieningen wordt je verblijf in een VIP cottage bij Center Parcs Het Meerdal echt een onvergetelijke ervaring waar je keer op keer naar terugverlangt. Dus waar wacht je nog op? Boek nu en geef jezelf de ultieme verwennerij tijdens je volgende vakantie!

VIP cottage Center Parcs Het Meerdal

Maar er is nog meer vernieuwing bij Center Parcs Het Meerdal

De cottages zijn vernieuwd, maar er is nog meer! Zo is er nu de Nature Experience op Center Parcs Het Meerdal. Stap binnen bij de Beleefboerderij en ervaar hoe het is om het boerenleven te leiden. Terwijl je bij de Smakenkwekerij de heerlijke geuren van verse kruiden opsnuift, kun je zelf fruit plukken en je onderdompelen in de geheimen van het tuinieren.


En voor de dierenliefhebbers is er genoeg te ontdekken! Breng een bezoek aan de Kakelvilla, waar vrolijke kippen en ander pluimvee rondscharrelen, of ga naar de Mekkerburg en maak kennis met de schattige schapen en geiten. In de Natuurlodge wachten boeiende workshops op je, terwijl het Klauterwoud uitnodigt tot avontuurlijk spelen en ontdekken.
Maar dat is nog niet alles! Het Bostheater biedt een gevarieerd programma met leuke voorstellingen voor het hele gezin. Kortom, op Center Parcs Het Meerdal is de natuur altijd dichtbij en valt er voor iedereen iets te beleven!

De Nature Experience op Center Parcs Het Meerdal.

 

 

 

Bij Center Parcs Het Meerdal staat waterpret altijd centraal, en nu wordt deze ervaring nog spectaculairder met de toevoeging van het gloednieuwe Water Playhouse in de Aqua Mundo! Dit avontuurlijke waterparadijs is ontworpen om kinderen en gezinnen te betoveren met interactieve waterfun en spannende attracties. Stel je voor dat je door een kleurrijke wereld van waterglijbanen, fonteinen en waterkanonnen navigeert terwijl je de waterstralen ontwijkt en je een weg baant naar de top van het speelhuis. Eenmaal bovenaan kun je van de verschillende glijbanen suizen, elk met hun eigen verrassingen en sensaties. Met de unieke ontwerpelementen en innovatieve waterattracties is het Water Playhouse een must-visit bestemming voor families die op zoek zijn naar avontuurlijke waterpret.

 

Maar dat is nog niet alles! Naast het Water Playhouse zijn er ook gloednieuwe kleedkamers en douches toegevoegd aan de Aqua Mundo. Deze moderne faciliteiten bieden gasten een comfortabele en handige ruimte om zich klaar te maken voor een dag vol zwemplezier, of om zich op te frissen na een verkwikkende duik. Met ruime kleedkamers en state-of-the-art douches, is het gemak en comfort van de gasten altijd een prioriteit bij Center Parcs Het Meerdal.

 

Het Water Playhouse in de Aqua Mundo


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.