Beekse Bergen Safari Resort korting

 

Beekse Bergen Safari Resort is de plek waar je eigenlijk echt zou moeten logeren na een dagje safaripark. Bij Beekse Bergen kun je nu namelijk slapen tussen de wilde dieren in het Safari Resort. Het nieuwste vakantiepark van Beekse Bergen is gebouwd in een gebied van maar liefst 42 hectare. Als je komt slapen bij het nieuwe resort van Beekse Bergen, dan kun je kiezen uit safaritenten, luxe lodges en boomhutten. Deze accommodaties staan ruim verspreid en er is een gracht van 7 meter tussen de gasten en de dieren. Op deze manier slaap je tussen de dieren, maar is het toch veilig. De accommodaties zijn geschikt zijn voor zes, acht en veertien personen en geven je allemaal een prachtig uitzicht op de wilde dieren die rondlopen bij Beekse Bergen!

 

Safaripark Beekse Bergen heeft op dit moment al een erg mooi vakantiepark. Hier kon je al heerlijk genieten van alles wat Beekse Bergen te bieden heeft, maar met de komst van het Safari Resort kan je verblijf helemaal niet meer stuk! Je stapt uit je accommodatie, en je hebt direct het beste zicht op de wilde dieren. Als je een verblijf boekt in het Safari Resort, mag je tijdens je verblijf gebruik maken van alles wat er te doen is bij Beekse Bergen. Ook krijg je tijdens je verblijf een attractiepas welke je toegang geeft tot zes leuke uitjes in Nederland. Je zult je dus zeker niet hoeven te vervelen tijdens jullie verblijf op het Safari Resort.


Beekse Bergen Safari Resort accommodaties

Als je een verblijf boekt bij Beekse Bergen Safari Resort, dan kun je kiezen uit een aantal accommodaties. Welke je kiest heeft te maken met je eigen persoonlijke voorkeur want alle accommodaties zijn top! Je kunt kiezen uit een lodge, een boomhut en een safaritent. Er zijn verschillende soorten lodges te boeken. Zo kun je kiezen uit een kinderlodge, maar ook uit een groepslodge of een Savanne lodge. Keuze genoeg als je een verblijf wilt boeken op het Safari Resort van Beekse Bergen.

 

Beekse Bergen Safari Resort korting

Als je van plan bent om een verblijf te boeken bij het Safari Resort, is het slim om eerst een kijkje te nemen bij de kortingen die je op dit moment kunt krijgen op jullie verblijf. Er zijn verschillende kortingen waar je gebruik van kunt maken. Zo zagen we een 55+ korting, een last minute deal maar ook een vroegboekkorting en een herhalingskorting. Er zijn dus aardig wat kortingen waar je gebruik van kunt maken als je een verblijf wilt boeken. Je bekijkt de Beekse Bergen kortingen hier.