Groepsaccommodatie op bungalowparken

 

Gaat u binnenkort met de vriendengroep weg? Of gezellig met de hele familie erop uit? Bij Center Parcs zijn een aantal parken welke huisjes hebben tot 16 personen. Heeft u een nog grotere groep waarmee u naar Center Parcs wilt? Boek dan verschillende huisjes naast elkaar. Dit kunt u bij de boeking aangeven. Staat het park van Center Parcs waar jullie heen willen er niet bij? Boek dan de huisjes naast elkaar! Dit is geen probleem bij Center Parcs. Wij snappen, dat als jullie met een grote groep op vakantie gaan jullie graag wat korting willen hebben. Helaas hebben ze bij Center Parcs geen standaard korting voor grote groepen.

el zou je kunnen kijken bij de Last minute kortingen, vroegboekkortingen of alle andere kortingen. Wist je dat je sommige kortingen ook samen kan combineren? Zoals een vroegboek korting en een 55+ korting. Bekijk hier alle Center Parcs kortingen die je zou kunnen gebruiken. Extra veel voordeel! Je kunt bij o.a. de volgende Center Parcs parken groepsaccommodaties boeken:

  • Het Heijderbos (NL)
  • De Eemhof (NL)
  • Parc Sandur (NL)
  • Park Zandvoort (NL)
  • De Kempervennen (NL)
  • Park de Haan (België)
  • Les Ardennes (België)
  • Park Hochsauerland (Duitsland)
  • Park Allgäu (Duitsland)

Landal GreenParks grote accommodaties

landal groepsaccommodatie

Bij Landal GreenParks zijn ook een aantal parken waar je goed terecht kunt met grotere groepen. Kijk eens op de speciale pagina van Landal GreenParks. Hier zie je ook gelijk alle kortingen en mogelijkheden. Je kunt kiezen voor meerdere accommodaties naast elkaar, of wat dacht je van een Reüniebungalow?Ook super gezellig om met elkaar te boeken! De huizen gaan tot 32 personen bij Landal Greenparks. Je kunt dus met een behoorlijk grote groep een bezoek brengen aan Landal!

Bij Landal zijn woningen voor 8 personen, maar ook voor 10 of 12 personen. Het maakt niet uit hoe groot jullie groep is, bij Landal kun je eigenlijk altijd wel terecht!


Groepsaccomodatie Residence de Weerribben

Weerribben groepsaccommodatie

Wij hebben nu echt een hele leuke groepsaccommodatie gevonden voor jullie in Overijssel! Je kunt bij Vakantiepark Weerribben een groepsaccommodatie boeken voor 8 tot maximaal 56 personen! Er is dus aardig wat plek voor een grote groep mensen! Gaan jullie met vrienden? Of misschien hebben jullie wel een familieweekend, het kan allemaal bij De Weerribben! De woningen liggen naast Vakantiepark de Weerribben, hierdoor mogen jullie gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark. Denk hierbij aan een tennisbaan, een zwembad, twee visvijvers een speeltuin en nog veel meer!

 


Groepsaccommodatie bij Sunparks

Sunparks groepsaccommodatie

Bij Sunparks hebben ze groepsaccommodaties voor groepen tot 12 personen. Deze huizen zijn ideaal als jullie op zoek zijn naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding. De bungalows van Sunparks zijn niet zo heel duur, en met een korting valt het helemaal mee! Op Sunparks Kempense Meren kun je terecht met groepen tot 10 personen, bij Sunparks De Haan aan zee tot 12 personen en bij Sunparks Oostduinkerke aan zee met groepen tot 8 personen. Let hier dus even goed op voordat jullie een groepsaccommodatie boeken bij Sunparks!


Hof van Saksen groepsaccommodatie

Hof van Saksen groepsaccommodatie

Wij zijn zelf groot van de groepsaccommodaties van Hof van Saksen. Niet alleen om hoe ze eruit zien, maar vooral ook om wat er allemaal te doen is op het vakantiepark zelf. Er is zoveel te doen op en rondom het vakantiepark, dat jullie je met de groep niet hoeven te vervelen. Je kunt er zwemmen in het mooie zwembad met toffe glijbanen, je kunt er in de zomermaanden buiten zwemmen in het meer en dan hebben we nog alle leuke andere dingen die je er kunt doen. Hou er rekening mee dat het Hof van Saksen erg geliefd is, en dus snel volgeboekt zal zijn.


Kerstvakantie met een grote groep

Willen jullie aankomende kerst graag vieren met een grote groep? Bijvoorbeeld met alle vrienden of met de hele familie? Neem dan eens een kijkje bij de groepsaccommodaties die er zijn in Nederland. Sommige hebben met de kerstdagen een kortingen en sommige niet. Bekijk alle bungalowparken eens en wie weet zie er wat aantrekkelijks bij voor jullie, zodat jullie deze kerstvakantie lekker weg kunnen! Tijdens de kerstvakantie kunt u genieten van uw welverdiende rust in een vakantiehuis. De één kiest voor een actieve kerstvakantie en de ander juist voor meer rust. Waar jullie voorkeur ook naar uit gaat, er zit voor iedereen wat bij in Nederland. Heeft u wel eens nagedacht over de jaarlijkse kerstmarkten in bv. Maastricht? Boek uw bungalow in de buurt van Maastricht. Afhankelijk van het weer kunt u tijdens de kerstvakantie als deelnemer of als toeschouwer de Elfstedentocht in Nederland bezoeken. Of ga heerlijk uitwaaien op een bungalowpark bij het strand.

 


Groepsaccommodatie BungalowSpecials

Willen jullie binnenkort met een grote groep op vakantie? Neem dan eens een kijkje op de website van BungalowSpecials.nl. Hier staan Groepsaccommodaties op vanaf 6 personen, tot maximaal 24 personen. Ook is het mogelijk om met 12, 14, 20 of 24 personen te verblijven. Neem een kijkje bij de groepsaccommodaties via onderstaande link.

Ga direct naar de groepsaccommodaties van BungalowSpecials.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.