Landal GreenParks groepen


Landal groepswoning

 

Gaan jullie binnenkort met een grote groep naar Landal GreenParks? Bij Landal is het zo, dat ze leuke Landal kortingen hebben welke ook geldig zijn op de Landal groepsaccommodaties. Als je met zijn allen in een Landal groepsaccommodatie zit, is het super gezellig. De ervaring leert wel dat het soms zo kan zijn, dat je even een momentje weg wilt van de groep. Als dit voor jou geldt, dan is meerdere huisjes naast elkaar wellicht een betere een optie. 

 Als je bij Landal meerdere huisjes naast elkaar boekt i.p.v. een groepsaccommodatie, dan krijg je ook een leuke Landal korting. Deze korting is wel pas geldig vanaf 5 bungalows, dus de groep moet aardig groot zijn. 


Landal groepsaccommodaties met korting

Is jullie groep niet zo groot dat jullie 5 vakantiehuisjes nodig hebben? Of vinden jullie het leuker om allemaal in 1 groepsaccommodatie te zitten? Kijk dan eens bij de Landal groepsaccommodaties. De Landal groepsaccommodaties zijn zo ingericht, dat er voor iedereen ruimte genoeg is en iedereen een eigen slaapkamer heeft. De groepsaccommodaties zijn er voor groepen tot wel 32 personen! Ben je benieuwd welke Landal groepsaccommodatie korting er is? Er zijn veel parken met een Landal groepsaccommodatie dus er zit er vast eentje tussen die jullie leuk gaan vinden.Landal groepsaccommodaties last minute

Wat we ook regelmatig zien gebeuren, is dat grote groepen een last minute willen boeken. Dit is natuurlijk een goede optie en kan flink wat korting opleveren. Hou er alleen wel rekening mee dat de kans groot is dat jullie geen groepsaccommodaties meer kunnen boeken. Willen jullie meerder bungalows naast elkaar? Wacht dan ook niet te lang. De kans is klein dat dit met een last minute niet meer gaat lukken.

Bekijk hier de last minute kortingen van Landal GreenParksLandal reüniebungalows

Bij Landal hebben ze naast de groepsaccommodaties, ook de Reüniebungalows. Deze zijn ideaal voor als je gezellig met de hele familie op vakantie wilt gaan, maar toch ook graag wat rust en privacy wilt. Je verblijft dan in één van de Landal reüniebungalows op de volgende Landal parken: Landal Heideheuvel, Landal Miggelenberg, Landal Twenhaarsveld (18 personen) of Heihaas (16 personen). Als je hiervoor kiest, dan krijg je drie vrijstaande 4 - of 6-persoonsbungalows die naast elkaar staan en is dan één bungalow die helemaal is omgebouwd tot één grote huiskamer incl. keuken. Zo kun je samen genieten, maar toch ook de rust opzoeken als je hier behoefte aan zult hebben. Bekijk hier de Landal reüniebungalows

 


Landal groepsaccommodaties op welke parken

Er zijn op moment van schrijven maar liefst 45 Landal vakantieparken waar je een grote bungalow kunt boeken. Deze vakantieparken liggen overal en nergens. Alle vakantieparken van Landal liggen in een natuurrijke omgeving, dus op elk vakantiepark is wat te doen in de omgeving met jullie groep. Wij geven je heel graag onze top 3 van Landal groepsaccommodaties mee, zodat je het wellicht iets makkelijker voor jullie is om te kiezen:

  • Landal Hof van Saksen in Drenthe
  • Landal Sluftervallei op Texel
  • Landal Het Land van Bartje in Drenthe