Landal kortingen voor groepen


Gaan jullie binnenkort met een grote groep naar Landal GreenParks? Bij Landal is het zo, dat ze leuke Landal kortingen hebben welke ook geldig zijn op de Landal groepsaccommodaties. Als je met zijn allen in een Landal groepsaccommodatie zit, is het super gezellig. De ervaring leert wel dat het soms zo kan zijn, dat je even een momentje weg wilt van de groep. Als dit voor jou geldt, dan is meerdere huisjes naast elkaar wellicht een betere een optie.  Als je bij Landal meerdere huisjes naast elkaar boekt i.p.v. een groepsaccommodatie, dan krijg je ook een leuke Landal korting. Deze korting is wel pas geldig vanaf 5 bungalows, dus de groep moet aardig groot zijn. 

 

Bekijk de Landal korting voor grote groepen

 


Landal groepsaccommodaties met korting

Als jullie groep niet groot genoeg is om vijf vakantiehuisjes te vullen, of als jullie het gewoon gezellig vinden om allemaal samen te zijn in één groepsaccommodatie, dan zijn de Landal groepsaccommodaties echt iets voor jullie! Deze accommodaties zijn speciaal ontworpen om groepen van alle maten te huisvesten, zodat iedereen voldoende ruimte heeft en kan genieten van een comfortabel verblijf.

 

De Landal groepsaccommodaties zijn zo ingericht dat iedereen zijn eigen slaapkamer heeft, wat zorgt voor privacy en comfort tijdens jullie verblijf. Of jullie nu met een kleine groep vrienden op pad zijn of een grote familiebijeenkomst organiseren, er is ruimte voor iedereen. En met accommodaties die geschikt zijn voor groepen tot wel 32 personen, kunnen jullie allemaal samen genieten van een geweldige tijd bij Landal GreenParks. Benieuwd naar welke Landal groepsaccommodatie korting er beschikbaar is? Er zijn veel parken met een diverse selectie aan groepsaccommodaties, dus er zit er vast eentje tussen die perfect aansluit bij jullie wensen en behoeften. Of jullie nu op zoek zijn naar een gezellig huisje in het bos, een luxe villa aan het water, of een knusse boerderij op het platteland, er is voor elk wat wils! Dus waar wacht je nog op? Neem een kijkje bij de Landal groepsaccommodaties en plan jullie volgende groepsuitje naar een van de prachtige parken van Landal GreenParks. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring voor jullie allemaal!"

 


Landal groepsaccommodaties last minute

Er is een trend die we regelmatig zien bij grote groepen die een last-minute uitje willen boeken. Last-minute boeken kan inderdaad een geweldige optie zijn en kan flinke kortingen opleveren, waardoor jullie meer geld overhouden om te besteden aan leuke activiteiten tijdens jullie verblijf.  Echter, het is belangrijk om rekening te houden met een paar zaken. Een van de belangrijkste is dat de kans groot is dat jullie geen groepsaccommodaties meer kunnen boeken als jullie laat besluiten. Groepsaccommodaties zijn vaak populair en kunnen snel volgeboekt zijn, vooral tijdens drukke periodes. 

 

Willen jullie liever meerdere bungalows naast elkaar boeken? Ook dan is het slim om niet te lang te wachten. Met een last-minute boeking is de kans klein dat jullie nog naast elkaar kunnen verblijven, omdat de beschikbaarheid beperkter kan zijn. Dus, hoewel last-minute boeken zeker voordelen heeft, is het verstandig om realistisch te zijn over jullie verwachtingen, vooral als jullie met een grote groep reizen of specifieke wensen hebben voor jullie accommodatie. Door op tijd te boeken, vergroten jullie de kans op het vinden van de perfecte accommodatie en kunnen jullie zonder zorgen uitkijken naar een geweldige tijd bij Landal GreenParks. Veel plezier met het plannen en geniet van jullie vakantie!

 

Bekijk hier de last minute kortingen van Landal GreenParks

 


Landal reüniebungalows

Landal grote groep

Bij Landal hebben ze naast de groepsaccommodaties ook iets bijzonders: de Reüniebungalows. Deze zijn perfect voor families die graag samen op vakantie willen, maar toch ook wat rust en privacy willen ervaren.  Stel je voor: je verblijft in een van de Landal Reüniebungalows op geselecteerde Landal parken zoals Landal Heideheuvel, Landal Miggelenberg, Landal Twenhaarsveld (voor maximaal 18 personen) of Heihaas (voor maximaal 16 personen). In plaats van één grote accommodatie, krijg je drie vrijstaande 4- of 6-persoonsbungalows die naast elkaar staan. Maar hier komt het beste gedeelte: een van deze bungalows is helemaal omgebouwd tot één grote huiskamer inclusief keuken. 

Dit betekent dat jullie samen kunnen genieten van quality time in de gezamenlijke ruimte, maar dat er ook altijd de mogelijkheid is om je terug te trekken in je eigen bungalow voor wat rust en privacy. Het is de perfecte combinatie van samenzijn en individuele ruimte, waardoor iedereen zijn eigen tempo kan volgen tijdens de vakantie.

 

Of je nu samen wilt koken en dineren, spelletjes spelen of gewoon gezellig kletsen bij de open haard, de Reüniebungalows bieden de ideale setting voor een onvergetelijke familievakantie. Dus waar wacht je nog op? Boek nu en maak je klaar voor een vakantie vol plezier, ontspanning en verbondenheid bij Landal GreenParks!

 

Bekijk hier de Landal reüniebungalows

 


Landal groepsaccommodaties op welke parken

Er zijn op moment van schrijven maar liefst 45 Landal vakantieparken waar je een grote bungalow kunt boeken. Deze vakantieparken liggen overal en nergens. Alle vakantieparken van Landal liggen in een natuurrijke omgeving, dus op elk vakantiepark is wat te doen in de omgeving met jullie groep. Wij geven je heel graag onze top 3 van Landal groepsaccommodaties mee, zodat je het wellicht iets makkelijker voor jullie is om te kiezen:

  • Landal Hof van Saksen in Drenthe
  • Landal Sluftervallei op Texel
  • Landal Het Land van Bartje in Drenthe

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.