Kinderbungalow vakantieparken

Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan met kinderen? Kijk dan eens bij alle leuke kinderbungalows die er zijn op de vakantieparken. Een vakantie naar een vakantiepark is altijd leuk, maar het zal extra leuk zijn voor de kinderen als jullie verblijven in een kinderbungalow!

 

In deze kinderbungalow is alles zo ingericht dat de kinderen het er helemaal geweldig zullen vinden. Denk aan een kinderkapstok, speelgoed, spelletjes, kinderstoelen en kinderbedden. Ook is er vaak aan de veiligheid van de kinderen gedacht. Denk aan beveiligde stopcontacten, scherpe randen afgedekt, traphekjes en haakjes op de keukenkastjes. Wil jij een kinderbungalow boeken? Bekijk dan hieronder waar dat allemaal kan.

 


Landal GreenParks kinderbungalows

Landal GreenParks heeft erg veel kinderaccommodaties waar je uit zou kunnen kiezen. Er is aan van alles gedacht in de leuke kinderbungalows van Landal. Je kunt er hinkelend naar de deur, bij binnenkomst kun je de jas ophangen aan de speciale boomkapstok, blijven slapen in een echte slaaphut, maak een mooie tekening voor in de kindertekeningen - wissellijst, schrijf je naam op de deur van jouw slaapkamer en ga lekker in bad in de kikkerbadkamer!


Bij Landal vinden ze de veiligheid van de kinderen erg belangrijk, en dit zie je dan ook door de hele accommodatie heen terug. Kinderen zullen zich geen moment vervelen in de leuke en gezellige kinderbungalow van Landal. Zijn jullie kinderen gek op koken? Ook daar is aan gedacht in de kinderbungalow! Er hangen kinderschortjes en ovenhandschoenen zodat jullie lekker samen in de keuken aan de slag kunnen. Ook is er voor de kinderen kinderservies en kinderbestek aanwezig. 

 

Landal safaritent

Gaan jullie in de zomermaanden naar Landal toe? Dan zou je ook kunnen overwegen om een safaritent te boeken. Als je in een safaritent slaapt van Landal, dan slaap je op echte bedden, heb je eigen sanitair en toch ervaar je dat echte kampeergevoel! Wat is er nou lekkerder dan in de zomermaanden lekker buiten te zijn, en te genieten van alles wat de natuur je te bieden heeft? Het is namelijk zo dat alle parken van Landal midden in de natuur liggen, ideaal voor een vakantie met kinderen dus!


Center Parcs kinderbungalows

Als jullie een kinderbungalow zoeken op een vakantiepark van Center Parcs dan zit je hier goed! Je vindt deze accommodaties terug in België en Nederland. Welke cottage je ook kiest, ze zijn allemaal erg leuk voor de kinderen. Als je kijkt naar de inrichting, zie je dat alles er erg vrolijk uitziet en echt is ingericht op kinderen. 

 

Center Parcs geeft erg veel om de veiligheid van de kinderen en dat zie je dan ook terug in de kindercottages. Wat erg leuk bij Center Parcs is, is dat je ook kunt kiezen uit een Pony Cottage, een Boomhut of een woonboot! Wat helemaal leuk is, is de Jungle Cabana  of de Lodgetent! Hieronder zullen we een aantal van deze leuke accommodaties beschrijven voor jullie.

 

💚 Pony Cottage van Center Parcs

Is jullie kind gek op paarden? Boek dan een Pony Cottage! De Pony Cottage van Center Parcs zijn leuk ingericht, en liggen heel dichtbij een rijbak. Dit vinden wij zelf ideaal want zo kun je vanaf je terras in de gaten houden wat je kind doet. Als jullie overnachten in de accommodatie dan krijgt jullie kind bij aankomst een echt Pony Paspoort en een rugzak die jullie mogen lenen. Hierin zitten alle verzorgingsproducten die je nodig zult hebben voor de pony tijdens jullie verblijf. Wil jullie kind een activiteit met de pony doen? Dan moet er verplicht een volwassene per kind mee. Deze leuke ponyvakantie is voor kinderen vanaf 4 jaar. Lees er hier meer over.

 

💚 Center Parcs boomhutten

Bij Center Parcs kun je een echte boomhut boeken! Helaas zijn ze niet op elk park aanwezig, maar alleen op Center Parcs Le Bois Aux Daims (Frankrijk) en op Center Parcs Bispinger Heide. De boomhutten van Center Parcs liggen hoog tussen de bomen, en geven je daardoor een mooi uitzicht op de omgeving. Lees er hier meer over. 

 

💚 Center Parcs Jungle Cabana  

Als je echt op zoek bent naar een bijzondere en leuke accommodatie om met de kinderen heen te gaan, dan moet je een verblijf boeken in een Jungle Cabana bij Center Parcs Het Heijderbos.Je slaapt dan midden in het oerwoud van de Jungle Dome. De kinderen kunnen hier op avontuur en zullen zich geen moment vervelen! Lees er hier meer over.


Safari Resort Beekse Bergen

Bij Safaripark Beekse Bergen draait alles om de kinderen! Je kunt hier op safari, spelen bij Speelland en je kunt er ook overnachten. Je kunt zelfs overnachten met de wilde dieren op slechts 10 meter afstand. Hoe spannend is dat voor de kinderen?!

 

💚 Beekse Bergen boomhut

Bij Beekse Bergen kun je slapen in een echte boomhut! De boomhut is beschikbaar voor maximaal 6 personen en voorzien van alle luxe die je nodig hebt tijdens je verblijf. Als je ontwaakt loop je de veranda op, en heb je een prachtig uitzicht op de zeehonden en het water. Je voelt je in deze boomhut echt een met de natuur!

 

💚 Beekse Bergen kidslodge

Bij Beekse Bergen hebben ze ook een accommodatie welke helemaal op de kinderen is ingericht, namelijk de kidslodge! In deze accommodatie is alles zo ingericht dat de kinderen er veilig en met plezier kunnen verblijven. Ook is een bolderkar aanwezig waar je gebruik van mag maken. Douchen kunnen de kinderen onder een olifantendouche en de tuin is omheind. Als je deze lodge boekt, dan lopen de wilde dieren om de  accommodatie heen!

 

💚 Beekse Bergen Safaritent

Boek bij Beekse Bergen een safaritent, en de kinderen zullen je dankbaar zijn! Je kunt kiezen uit een Safaritent of Safaritent Plus. Allebei zijn ze voorzien van luxe en overnacht je midden in de natuur. Als we kijken naar de inrichting zien we dat de Safaritent plus net wat luxer is dan de gewone safaritent. Net wat ruimer en luxer ingericht.


Naast het Safari Resort hebben we ook nog Vakantiepark Beekse Bergen. Hier kun je kiezen uit verschillende accommodaties. Zo is er een stoere big Five Safaritent, een kidsjungalow, Safaritent Livingstone en Safaritent Stanley. Allemaal luxe accommodaties waar de kinderen zich heerlijk zullen vermaken! Als je een verblijf boekt in een vakantiepark van Beekse Bergen dan mag je tijdens jullie verblijf gratis gebruik maken van het safaripark.


Hof van Saksen kinderbungalows

Als je een vakantie wilt met alles erop en eraan voor de kinderen, ga dan voor het Hof van Saksen! Op het vakantiepark is het hele jaar door erg veel te doen voor de kinderen. Zo kunnen ze zwemmen, spelen op het strandje, bij slecht weer spelen in de indoorspeelhal en deelnemen aan de academies.

 

💚 Hof van Saksen Newbornboerderij

Bij het Hof van Saksen hebben ze nu een boerderij welke helemaal is ingericht op ouders met een pasgeboren kindje. In deze boerderij zijn 3 slaapkamers. In de babyslaapkamer is een mooi hangwiegje en ook is er nog een slaapkamer met een juniorbed en een ledikantje. Verder is alles aangepast op een baby. Denk aan een babybad, commode, traphekje, kinderstoel en zelfs kinderbestek!

 

💚 Hof van Saksen kinderboerderij

Gaan jullie met kinderen naar het Hof van Saksen? Dan kun je kiezen uit de 6 of 8 persoons kinderboerderij. In deze bungalow is alles aanwezig om de kinderen een leuke vakantie te bieden en het voor de ouders zo makkelijk mogelijk te maken. Denk aan speelgoed, een traphekje, beveiligde stopcontacten, kinderservies en bestek.


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.