Landal kortingen en aanbiedingen 2022

landal korting

 

Landal korting nodig? Lees dan verder! We hebben voor jou verschillende manieren gevonden om een leuke korting te pakken op jullie vakantie. Hieronder vertellen we je verschillende manieren, dus lees snel verder! De kortingen die je hieronder ziet kunnen per dag wisselen, en hebben we uitgerekend op de prijzen die we hebben gezien op de website van Landal. Hoe hoog de korting is, hangt ook af van de periode waarin jullie gaan, naar welk vakantiepark jullie gaan en welke accommodatie jullie kiezen.

 

Let op: wist je dat je een Landal vakantie bij verschillende aanbieders kunt boeken, met korting? Hieronder staan ze allemaal. Wat wij zelf altijd doen is even de prijzen vergelijken als je weet naar welk Landal park je wilt gaan. Het wil soms nog wel eens schelen in de prijs als je ergens anders boekt dan bij Landal zelf.

 


Top deals van Landal

   

 

Landal last minute: 

 

tot 40% korting 

 

Hof van Saksen last minute:

 

tot 30% korting

 

Landal meivakantie: 

 

tot 30% korting

 

Hemelvaart 2022

 

tot 25% korting

 

Landal zomervakantie: 

 

tot 20% korting

 

Landal voorjaar: 

 

tot 40% korting

 

Landal korting subtropisch zwembad

 

tot 30% korting

 

Pinksteren 2022

 

tot 25% korting

 

Pasen 2022

 

tot 25% korting

 

Kerstvakantie

 

tot 20% korting

 

Herfstvakantie

 

tot 20% korting


Landal GreenParks heeft een speciale kortingspagina ingericht voor alle kortingen en aanbiedingen die er op dit moment zijn. Hier zie je direct de meest actuele Landal kortingsacties die er zijn staan. Erg handig! Landal werkt niet met kortingcodes, al zeggen sommige websites dit wel. Op deze pagina vind je o.a. de volgende toffe Landal aanbiedingen:

  • Blijven jullie langer bij Landal, dan krijgen jullie extra korting.
  • Meer bungalows reserveren voor vriendenweekenden e.d. max. 10% korting.
  • Landal last minute kortingen welke erg hoog kunnen oplopen!

Zoals je ziet heb je geen Landal kortingsbon of Landal actiecoupon nodig, want deze kortingen geven standaard al aardig wat korting op jullie vakantie. Doordat de kortingen soms aardig oplopen, is het handig om even goed te kijken welke korting je pakt. De één zal je meer voordeel geven dan andere. Even goed vergelijken dus. ;-)

 

Landal Cadeaucheque

Bij Landal GreenParks kun je nu ook een cadeau cheque bestellen. Deze is heel erg leuk om te geven, maar helemaal om te krijgen! Je kunt de cheques bestellen in waardes van € 25,- en € 50,- . Je kunt de Landal cadeau cheque inleveren bij alle vakantieparken van Landal GreenParks. Wil je graag een cheque bestellen voor iemand? Dan kan je doen door te bellen met 0900-8842 (€ 1 per gesprek). Geef hier het bedrag door wat je graag op de cheque wilt hebben. Let op: Landal stuurt de  cadeau cheque aangetekend op. Heb jij een cheque gekregen voor een verblijf bij één van de mooie vakantieparken van Landal? Dan kun je hem verzilveren door te bellen met Landal, T.0900-8842 (€ 1 per gesprek). Geef wel even aan dat je een cadeau cheque hebt en deze graag wilt verzilveren.

 

Landal GreenParks korting nazomer

Landal heeft nu leuke aanbiedingen als je naar één van de vakantieparken gaat in de maanden september en oktober. Heerlijk even na zomeren met elkaar is heerlijk! Het fijne van deze maanden is, dat de temperaturen nog aangenaam zijn en het daarom heerlijk is om buiten te zijn. Maak een strandwandeling, pak de fiets en geniet van de bosrijke omgeving of neem lekker plaats op een terras met een heerlijk drankje. Bij Landal is er in de na zomer nog genoeg te doen en je zult heerlijk ontspannen naar huis gaan! Bekijk hier de na zomer kortingen.

 

Landal last minute

Als je een last minute bij Landal GreenParks boekt, krijg je vaak al heel wat korting. Hierdoor bespaar je een hoop geld, en heb je geen Landal actiecode of Landal kortingsbon nodig. Doorgaans levert de Landal last minute je korting de hoogste korting op. Let wel even op: hebben jullie voorkeur voor een bepaald vakantiepark? Als je met een last minute bij Landal boekt, loop je de kans dat het gewenste park al vol zit. Als jullie voorkeur hebben voor een bepaald Landal park, dan adviseren we je om niet te lang te wachten met boeken. Dit is helemaal van toepassing in de schoolvakanties. In de schoolvakantie is het niet slim om een last minute te pakken, dit omdat de meeste parken al vol zitten tegen die tijd. Dit zou jammer zijn, want zo is de keuze beperkt qua Landal parken. Maakt het jullie niks uit naar welk vakantiepark van Landal jullie gaan? Boek dan een Landal last minute voor de hoogste korting op jullie vakantie. Wil je liever niet van de Landal last minute gebruik maken, maar wel een hoge Landal korting pakken? Kijk dan eens bij de vroegboekkortingen die er zijn. Deze lopen ook altijd leuk op, waardoor ze niet heel veel zullen schelen met de last minute korting. En je hebt met een vroegboekkorting nog keuze zat!

Landal korting door last minute te boeken.

 

Landal korting Voorjaarsvakantie

Willen jullie graag in de voorjaarsvakantie naar Landal? Kijk dan eens bij de speciale Landal korting die er zijn voor de voorjaarsvakantie. Deze korting loopt namelijk aardig op! Op dit moment kun je bij Landal tot 40% korting krijgen op je verblijf in de voorjaarsvakantie. Dit is aardig wat! De voorjaarsvakantie is heerlijk om een weekend óf misschien zelfs wel een hele week weg te gaan. Het zonnetje komt vaak al even door en de natuur komt tot bloei. Wij gaan dan zelf ook graag in de voorjaarsvakantie naar een Landal park toe. Bekijk hier de voorjaarskortingen van Landal.

 

Vroegboekkorting bij Landal

Helaas is er geen Landal vroegboekkorting beschikbaar op dit moment. Wat je het beste kunt doen, is even bij de overige Landal aanbiedingen kijken. Deze brengen je ook aardig wat korting, waardoor je eigenlijk helemaal geen Landal vroegboekkorting nodig hebt! Een vakantie bij Landal hoeft helemaal niet duur te zijn. Zelfs als je alleen maar in de schoolvakantie op vakantie kan, zitten er leuke kortingen en aanbiedingen bij.

 

Landal korting met een grote groep?

Zijn jullie van plan om met een grote groep naar Landal te komen? Gezellig met de hele familie of met de vriendengroep? Bekijk dan via onderstaande link de Landal kortingen die er zijn voor grote groepen. Als je via onderstaande link een Landal groepsaccommodatie boekt, kan je dat aardig wat voordeel opleveren. Wat ook een idee is, is om verschillende huisjes naast elkaar te boeken. Als je met een grote groep gaat, is het slim om even te kijken op welke manier je de meeste korting krijgt zodat je zeker weten de beste prijs voor jullie vakantie bij Landal zal betalen. Wacht in ieder geval niet te lang met boeken, de meeste vakantieparken zitten namelijk al snel vol als het gaat om een groepsaccommodatie.

Bekijk hier de Landal kortingen voor groepen.

 

Landal wintersportaccommodaties, pak hier je korting

Zijn jullie gek op de wintersport? Neem dan eens een kijkje bij de wintersportaccommodaties van Landal. Als je tijdens de wintersport verblijft in een vakantiepark van Landal, dan weet je zeker dat je heerlijk kunt gaan genieten. De Landal wintersportaccommodaties worden dan ook aardig vaak geboekt. Wil je graag tijdens de wintersport verblijven op één van de Landal parken? Neem dan via de volgende link een kijkje bij alle Landal kortingen en aanbiedingen die er zijn voor de wintersport. Landal wintersportvakantie kortingen.

 

Landal korting 2-persoonsaccommodaties

Helaas is deze korting momenteel niet actief. Samen een romantisch weekendje weg? Bij Landal hebben ze nu een leuke korting op de 2-persoonsaccommodaties. Deze korting is speciaal voor als je met zijn tweeën komt. Als je namelijk één van de Landal accommodaties boekt voor twee personen, krijg je een korting tot wel 30% ! Dat is mooi meegenomen en zo zie je dat een romantisch weekendje weg helemaal niet duur hoeft te zijn.

Bekijk deze Landal korting.

 

Landal korting met Hemelvaart

Ga er heerlijk tussenuit met Hemelvaart en ontspan! Je kunt ervoor kiezen om een lang weekend te gaan naar Landal, of een heerlijke midweek. De keuze is aan jou! Op dit moment krijg je Landal Hemelvaart kortingen tot wel 30%. Dit is aardig wat voor een Landal korting, en op deze manier kunnen jullie heel voordelig weg met Hemelvaart. Welk park gaat het worden? Lekker uitwaaien langs de kust? Of toch liever een fijne wandeling in het bos? Wat je ook wilt gaan doen met Hemelvaart, wij weten zeker dat er een Landal park naar keuze is!

Bekijk de Landal Hemelvaart kortingen.

 

Landal korting met Pinksteren

Met Pinksteren willen veel mensen er lekker even tussenuit. Landal is dan ook één van de vakantiepark aanbieders welke veel geboekt wordt met Pinksteren. Heerlijk wandelen in de natuur met het zonnetje dat zich af en toe laat zien. Er zijn dan ook leuke kortingen voor deze periode! Wij adviseren om niet te lang te wachten met het boeken van jullie vakantiehuis als jullie met Pinksteren willen gaan. Deze periode is erg geliefd.

Bekijk hier de kortingen voor Pinksteren.

 

Landal zomervakantie

Bij Landal krijg je nu een leuke korting op een verblijf in de zomervakantie. De zomervakantie is heerlijk om weg te gaan. Kinderen hebben vakantie van school en het zonnetje schijnt negen van de tien keer. Perfect dus om te verblijven op een vakantiepark van Landal. Als je kijkt naar alles wat er mogelijk is op één van de parken van Landal in de zomervakantie, dan zie je dat je helemaal niet ver hoeft deze zomervakantie. Op de vakantieparken van Landal is er in de zomervakantie veel te doen. Misschien is het leuk om naar Landal Het Vennenbos of Landal De Lommerbergen te gaan. Op deze Landal parken is namelijk een subtropisch zwembad aanwezig. Hier kunnen de kinderen zich uren vermaken! Of kijk eens bij een vakantiepark aan zee. Bijvoorbeeld Duinpark 'T Hof van Haamstede. Op slechts 3 km afstand is het strand. Welk vakantiepark jullie ook kiezen deze zomervakantie, pak via onderstaande link de beste korting.

Bekijk hier de Landal zomervakantie korting.

 

Landal kerstvakantie korting

Bij Landal is het heerlijk om de kerstdagen door te brengen. Geniet van elkaar in de kerstvakantie op één van de vakantieparken van Landal. In de kerstvakantie is er vaak veel leuks te doen op de vakantieparken van Landal. Willen jullie dat er een kerstboom klaarstaat bij aankomst? Geef dit dan door bij het boeken. Het enige wat je zelf moet doen is de pakjes onder de kerstboom leggen, en de kerstboom zelf versieren! Willen jullie lekker gourmetten in jullie bungalow met kerst? Ook dit kan geregeld worden! Op het park zullen verschillende (kerst)activiteiten zijn. Dit maakt jullie kerstvakantie bij Landal dit jaar helemaal compleet!

Bekijk de Landal kerstvakantie kortingen.

 

Landal korting in de herfstvakantie

Bij Landal vallen de blaadjes van de bomen en is het binnen heerlijk gezellig warm. Deze herfstvakantie breng je bij Landal door! Kom lekker uitwaaien en opwarmen bij de open haard met een kop warme chocolademelk. Voor de herfstvakantie zijn verschillende kortingen geldig. Je zou ook eens kunnen kijken bij de last minute kortingen van Landal. Als je voor een last minute korting kiest, heb je wel het risico dat de populaire parken al vol geboekt zijn. Maakt het jullie niet uit waar jullie heen gaan? Kijk dan zeker bij de Landal last minute kortingen voor deze herfstvakantie. Dit kan misschien nog wel meer voordeel opleveren dan de Landal herfstvakantie korting. Het loont als je even de kortingen met elkaar vergelijkt voor aankomende herfstvakantie.

Bekijk hier de Landal herfstvakantie kortingen.

 

Landal bezoeken met Pasen

Willen jullie met Pasen gezellig een verblijf boeken bij Landal GreenParks? Bekijk dan op deze pagina van Landal de leuke aanbiedingen die er momenteel zijn. Er zijn verschillende kortingen welke je kan gebruiken voor Landal met de paasdagen. Op de vakantieparken van Landal zullen verschillende leuke activiteiten georganiseerd worden. Ga paaseieren zoeken of kies voor een heerlijk paasontbijt in jullie eigen bungalow. Ga wandelen in de natuurrijke omgeving van Landal en geniet van elkaar tijdens het paasweekend!

Bekijk de aanbiedingen voor de paasdagen van Landal.

 

Landal korting met Sinterklaas

Als je het gezellige Sinterklaasfeest gaat vieren bij Landal, krijg je nu maar liefst tot 30% korting. Ook zijn er op verschillende parken leuke (sinterklaas)activiteiten! Willen jullie pakjesavond op één van de parken van Landal vieren? Bekijk dan eerst de verschillende kortingen die er zijn. De sinterklaaskorting is altijd aardig hoog, maar het loont zeker om de actuele kortingen even te vergelijken. Ben je wat later met boeken of bedacht je opeens op het laatste moment dat jullie Sinterklaas bij Landal willen vieren? Kijk dan ook eens bij de Landal last minute korting.

Bekijk de Landal sinterklaas korting.

 

Landal korting nazomer

Willen jullie nog even lekker genieten van de heerlijke nazomer bij Landal? Boek dan via onderstaande link en krijg tot 25% korting! Lekker na de zomervakantie nog even heerlijk er tussen uit. Deze periode is vaak wat rustiger bij Landal dan de zomervakantie zelf. Jullie zouden ook kunnen overwegen om de nazomer vakantie te boeken met een Landal last minute korting. Deze leveren ook altijd aardig wat voordeel op. Het nadeel is alleen wel dat je het risico loopt dat alle populaire vakantieparken van Landal dan al vol zitten. En eerlijk is eerlijk, de geldige tot 25% korting die Landal nu heeft voor de nazomer is ook al aardig hoog. Hebben jullie nog even voordat jullie naar Landal willen gaan? Bekijk dan eens de vroegboekkortingen die Landal heeft! Hoe vroeger je boekt, hoe hoger de korting zal zijn!

Bekijk de Landal nazomer korting.

 

Landal Oud en Nieuw korting

Willen jullie graag met Oud en Nieuw naar één van de vakantieparken van Landal? Zeker doen! Het is altijd erg gezellig op de vakantieparken van Landal met Oud en Nieuw. Sommige vakantieparken van Landal zijn vuurwerkvrije vakantieparken. Dit is ideaal wanneer jullie helemaal geen zin in Oud en Nieuw met heel veel herrie hebben. Wij hebben zelf wel ervaren dat de vakantieparken van Landal meestal in de buurt van een stad of dorp liggen, en dat je in de verte wel wat geknal kunt horen. Dus de parken zijn wel vuurwerkvrij, maar niet helemaal geluidsvrij met Oud en Nieuw. Wil jij het nieuwe jaar goed inluiden? Met oliebollen, champagne en goed gezelschap op één van de mooie vakantieparken van Landal?

Bekijk dan hier de korting die op dit moment geldig is voor Oud en Nieuw.

 

Landal korting via arrangementen

Bij Landal kun je nu ook speciale arrangementen boeken. De Landal arrangementen zijn een leuke aanvulling op jullie vakantie en ze zijn ook nog eens heel erg leuk. Als je een Landal arrangement boekt krijg je ook op deze manier korting. Wij adviseerden om er zeker eens naar te kijken.  Op dit moment kun je bij Landal kiezen uit de volgende arrangementen:

  • Familie en Actieve arrangementen
  • Culinaire arrangementen
  • Parkspecifieke arrangementen

Bekijk hier meer over de arrangementen

 

Landal korting kinderbungalows, speciaal voor kinderen

Bij Landal hebben ze ook bungalows speciaal voor kinderen. Ten eerste staat veiligheid in de bungalows van Landal voorop. Dit is natuurlijk heel belangrijk als je bij Landal verblijft met kinderen. Alles in de kinderbungalow van Landal sluit aan bij de behoefte van de kinderen. Je hangt je jas op aan een speciale boomkapstok nadat je hinkelend naar de voordeur bent gegaan! Verder zijn er spelletjes aanwezig, zijn de stopcontacten goed beveiligd, zijn de kasten beneden beveiligd en kun je op de slaapkamerdeuren tekenen met krijt! Je kunt deze Landal kinderbungalows ook met korting boeken!

 

Landal korting op safaritenten, luxe kamperen! Pak hier je korting.

Bij Landal kun je nu ook overnachten in een echte Landal safaritent. Je vindt deze safaritenten naast de camping van Landal Coldenhove, Landal Rabbit Hill en Landal Warsberg. Deze safaritenten zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zit een compleet ingericht keukenblok in, een eettafel en een heerlijke loungehoek. In de safaritent zit een pelletkachel die zorgt voor een heerlijke warming zodat je het niet koud zult hebben. Wil je een safaritent boeken?

Kijk dan even naar de Landal korting die er is voor de safaritenten via deze link.

 

Landal korting Woodlodge, één met de natuur

Bij Landal hebben ze nu ook een speciale Woodlodge. Deze Woodlodge is voorzien van een gezellige woonkamer met een zit- en eethoek. In de keuken is het meeste aanwezig, en staat er een extra koffiezetapparaat. In de 2 persoonskamer is er een 2- persoonsbed en in de woonkamer een stapelbed. In de badkamer is een douche en wastafel aanwezig.Je kunt de Landal Woodlodge boeken op Landal Warsberg en Landal Wifrttal. 

Bekijk hier de korting voor de Woodlodge.

 

Landal korting strandhuisjes, heerlijk weekend uitwaaien

Bij Landal hebben ze ook mooie strandhuisjes staan. Je vindt de Landal strandhuisjes op de Landal parken Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp en Landal Beach Villa's Hoek van Holland. Vanuit de strandhuisjes loop je zo het strand op. Omdat het maken van een heerlijke strandwandeling met je hond heerlijk is, mag je hond mee naar de strandhuisjes. De strandhuisjes zijn geschikt voor 4- tot 6 personen.

 

Landal korting Three House Miggelenberg

Altijd al eens willen overnachten in een boomhut? Dat kan nu bij Landal Miggelenberg in de Three House! Je slaapt 3 meter boven de grond, beschikt over een glijbaan om mee naar beneden te glijden en je bent één met de natuur. De Three House van Landal is geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen. Natuurlijk is deze gave accommodatie van Landal te boeken met de Landal korting die hier allemaal staan.

 

Landal korting
Commentaren: 0