Roompot Buitengewone uitpakkers

Roompot uitpakkers

 

Roompot Buitengewone uitpakkers is een toffe manier om gebruik te maken van een Roompot korting. Als deze korting actief is, dan kun je voor een wel heel voordelig prijsje naar één van de vakantieparken van Roompot. Het is dus altijd slim om even te kijken of deze deal actief is, dit is namelijk niet het hele jaar door zo. We hebben deals voorbij zien komen dat je maar € 109 hoeft te betalen voor jullie vakantie in een woning en maar € 30,- voor een plek op een camping van Roompot. De Buitengewone uitpakkers zijn super tof!

 

Roompot vakantieparken

De vakantieparken van Roompot zijn perfect voor een week, weekend of midweek weg in de coronatijd waarin we nu leven. Dit omdat de parken vaak in het bos, of aan de zee liggen. Hierdoor kun je heerlijke wandelingen maken, mooie fietstochten en spelen met de kinderen aan het strand of verstoppertje spelen in het bos. Helaas zijn de faciliteiten op de parken gesloten, maar dit neemt niet weg dat het een goed idee is om er even op uit te gaan. Kom met elkaar genieten, en pak je rust! 

Roompot is druk bezig met het vernieuwen van de vakantieparken. Ook zijn er een aantal nieuwe vakantieparken toegevoegd de afgelopen jaren. Hierdoor heb jij nog meer keuze! Wil je hier meer over weten? Of weten welke parken nieuw zijn? Kijk dan eens hier.