Roompot Buitengewone uitpakkers

 

Bij Roompot kun je nu profiteren van een leuke aanbieding. Er zijn nu namelijk de Buitengewone uitpakkers!

Je zit al vanaf € 79,-  in een mooie accommodatie aan zee of in het bos.

 

Roompot uitpakkers


22 Roompot parken

Als je gebruik wilt maken van deze actie, dan kun je kiezen uit maar liefst 22 vakantieparken van Roompot. Deze parken liggen vaak aan zee of in het bos. Heerlijk midden in de natuur!

 

Tot wanneer?

Je kunt gebruik maken van deze korting tot en met zondag 17 januari en op=op.

Wacht dus niet te lang met boeken! Roompot heeft een speciale omboekgarantie. Bekijk deze hier.

 

Wanneer kun je gaan?

Als je gebruik maakt van deze toffe Roompot actie, dan ligt jouw verblijf in de periode van januari t/m maart 2021, incl. de voorjaarsvakantie!

 Roompot vakantieparken

De vakantieparken van Roompot zijn perfect voor een week, weekend of midweek weg in de coronatijd waarin we nu leven. Dit omdat de parken vaak in het bos, of aan de zee liggen. Hierdoor kun je heerlijke wandelingen maken, mooie fietstochten en spelen met de kinderen aan het strand of verstoppertje spelen in het bos. Helaas zijn de faciliteiten op de parken gesloten, maar dit neemt niet weg dat het een goed idee is om er even op uit te gaan. Kom met elkaar genieten, en pak je rust! 

Roompot is druk bezig met het vernieuwen van de vakantieparken. Ook zijn er een aantal nieuwe vakantieparken toegevoegd de afgelopen jaren. Hierdoor heb jij nog meer keuze! Wil je hier meer over weten? Of weten welke parken nieuw zijn? Kijk dan eens hier.