Vuurwerkvrij vakantiepark

Vuurwerkvrij vakantiepark met Oud & Nieuw

vuurwerkvrij vakantiepark

 

Willen jullie de jaarwisseling graag vuurwerkvrij doorbrengen? Lees dan verder! Er zijn in Nederland verschillende parken waar geen vuurwerk is met Oud en Nieuw. Bij Landal GreenParks hebben ze zelfs 6 parken die vuurwerkvrij zijn! Er mogen wel sterretjes worden afgestoken op de parken. Een vuurwerkvrij park is ideaal voor mensen die niet van vuurwerk houden, huisdieren die bang zijn voor vuurwerk en voor de mensen die gewoon niet van al dat vuurwerk met oud en nieuw houden. Wat de reden ook is, er zijn mooie parken welke vuurwerkvrij zijn.

 

LET OP: Al deze parken zijn vuurwerkvrij, maar dit wil niet zeggen dat er helemaal geen vuurwerk te horen is. Vaak liggen er om de vakantieparken heen dorpjes en steden waar wel vuurwerk afgestoken zal worden. Ben je benieuwd waar de meeste overlastmeldingen zijn in Nederland? Kijk dan op deze website: http://www.vuurwerkoverlast.nl/page/kaart. Hier zie je precies hoeveel meldingen er per gemeente gemaakt zijn afgelopen jaar. Probeer deze plaatsen te ontwijken bij het boeken van een vuurwerkvrij vakantiepark!


Vuurwerkvrij parken bij BungalowSpecials.nl

Bij BungalowSpecials hebben ze ook een heleboel vuurwerkvrije vakantieparken in de aanbieding. Neem hier zeker even een kijkje, als je op zoekt bent naar een vuurwerkvrij vakantiepark voor aankomende jaarwisseling.

BungalowSpecials heeft van verschillende aanbieders de vuurwerkvrije vakantieparken voor een zeer scherpe prijs online staan. Boek snel jullie Oud& Nieuw vuurwerkvrij via BungalowsSpecials en geniet van een vuurwerkvrij Oud & Nieuw. We zien parken in Nederland staan, maar ook parken die in Duitsland liggen. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Je ziet alle ketens die vuurwerkvrije parken hebben hier staan!

Ga naar de vuurwerkvrij vakantieparken van Bungalowspecials.nl

 

Vuurwerkvrij vakantiepark

Vuurwerkvrije parken van Landal GreenParks

Landal GreenParks heeft met Oud & Nieuw voor 2020 maar liefst 6 verschillende vuurwerkvrij parken. Dit is één park meer dan vorig jaar! Sterretjes zijn uiteraard wel toegestaan op alle vakantieparken van Landal, en omgevingsgeluid kan natuurlijk niet uitgesloten worden. Hou hier wel even rekening mee! Wacht niet te lang met boeken, want deze parken zitten altijd redelijk snel vol met Oud & Nieuw. Hieronder zie je welke parken bij Landal vuurwerkvrij zijn. De volgende parken zijn de Landal parken waar controles worden gehouden en goede afspraken zijn gemaakt met de omwonenden:

  • Landal Miggelenberg
  • Landal Hunerwold State
  • Landal Orveltermarke
  • Landal Sonneberg

Op de volgend parken is geen vuurwerk controle, maar zijn wel vuurwerkvrij:

  • Landal Natuurdorp Suyderoogh (Groningen)
  • Landal Vlieduyn (Vlieland)
  • Landal De Veluwse Hoevegaerde* (Veluwe, Gelderland)

Vuurwerkvrije parken DroomParken

Bij DroomParken hebben ze ook een park omgedoopt tot vuurwerkvrij vakantiepark. In 2019 zagen we dat Vakantiepark De Zanding vuurwerkvrij was. Echter weten we dit nu niet helemaal zeker! Check dit dus even goed voordat jullie gaan boeken!

Ga naar vuurwerkvrij park De Zanding.

Droompark de Zanding vuurwerkvrij

Vuurwerkvrije parken Center Parcs

Helaas heeft Center Parcs geen vuurwerkvrije parken met Oud & Nieuw. Wel heeft Center Parcs live-entertainment welke aangeboden zal worden in de gezellige Market Dome. Rond middernacht zal er een professioneel vuurwerkspektakel los barsten boven het Center Parcs bungalowpark. Heb je een zware avond gehad met Oud & Nieuw? Dan kun je rustig bijkomen bij de nieuwjaarsbrunch. Gezellig! Wat wel een voordeel is, is dat de vakantieparken van Center Parcs over het algemeen op een wat grotere afstand van de dorpen en steden liggen. Hierdoor zal de overlast niet extreem zijn. 


Efteling vuurwerkvrij

Als jullie dit jaar op het vakantiepark van de Efteling verblijven, mag je zelf geen vuurwerk afsteken. Wel zal er dit jaar een mooi Oud en Nieuw feest gehouden worden. Het gaat een gezellige avond worden met hapjes, drankjes en live muziek!

De medewerkers van de Efteling hebben het sprookjesbos prachtig versierd en alle attracties zullen openblijven tot 00:00. Als de klok twaalf uur slaat zal er een gave vuurwerkshow zijn, en krijgen de bezoekers een oliebol en een heerlijk glas bubbels. Zijn jullie van plan om met Oud & Nieuw naar Vakantiepark Efteling Bosrijk te gaan wacht dan niet te lang want het vakantiepark zit erg snel vol. Er is voor de parkgasten een aparte ingang. Dit houdt in dat jullie als eerste gebruik mogen maken van de attracties van de Efteling!

Willen jullie alleen naar het Oud& Nieuw feest van de Efteling zonder te overnachten? Dat kan! De Efteling gooit om 19:00 de deuren open voor dit knalfeest en sluit weer om 01:00. Kaartjes kan je kopen op de website van de Efteling zelf.

Let op: de vuurwerkshow zal plaatsvinden in het park De Efteling en niet op Vakantiepark Bosrijk!


Groepsaccommodatie Weerribben vuurwerkvrij

Willen jullie met een groep naar een vuurwerkvrij vakantiepark? Dat kan uiteraard ook! Bij Groepsaccommodatie Weerribben kan je Oud & Nieuw vuurwerkvrij vieren. Het is erg gezellig om Oud & Nieuw met een grote groep vrienden of wellicht met de hele familie te vieren. Je mag geen vuurwerk afsteken, maar sterretjes en oliebollen zijn toegestaan! Deze plek is ook ideaal als er huisdieren met jullie gezelschap meegaan, die bang zijn voor vuurwerk. Ben je benieuwd naar de beste korting voor deze groepsaccommodatie met Oud & Nieuw?Klik dan verder via onderstaande link:

Ga direct naar de kortingen voor groepsaccommodatie Weerribben met Oud & Nieuw.

 

 

Ik boekte een vuurwerkvrij park, maar toch heb ik last van geluidsoverlast

Helaas kunnen we je niet beloven dat je helemaal geen geluidsoverlast zult hebben als je een vuurwerkvrij vakantiepark boekt met Oud en Nieuw. Op alle vuurwerkvrije vakantieparken is het verboden om vuurwerk af te steken maar in de plaatsen en dorpen eromheen mag dit natuurlijk wel gewoon. Zo zien we ook dat sommige vakantieparken naast een drukke weg liggen. Het kan maar zo zijn dat hier af en toe wat vuurwerk afgestoken kan worden. 


Oud en Nieuw en Huisdieren

Veel huisdieren vinden Oud en Nieuw helemaal niet zo fijn. Dit omdat huisdieren vaak erg gevoelig zijn voor geluid en licht. Dit is dan ook een reden dat veel baasjes een vakantiepark zoeken welke vuurwerkvrij is. Als jullie met Oud en Nieuw een vuurwerkvrij park boeken, geef dan even aan dat jullie een huisdier mee zullen nemen. 


Oud en Nieuw en kinderen

Wat ook een probleem is wat vaak voorkomt, is dat de kinderen last hebben van de harde knallen. Dit is natuurlijk erg vervelend! Het kan dan erg fijn zijn om Oud en Nieuw op een vuurwerkvrij vakantiepark door te brengen. Minder knallen houdt in de dat kinderen beter zullen slapen en jullie dus een leuker Oud en Nieuw zullen hebben. Niemand vindt het tenslotte leuk om op nieuwjaarsdag met chagrijnige kinderen aan tafel te zitten. Welke vuurwerkvrij parken geschikt zijn voor kinderen is heel verschillend. Dit hangt helemaal af van wat jullie wensen zijn. Willen jullie graag een vakantiepark met een zwembad? Of misschien vind je het wel fijn dat er een indoorspeeltuin is op het park. Maak je keuze uit de vuurwerkvrij parken die hierboven staan en geniet!


Oud en Nieuw en een vakantiepark boeken

Wat wij vaak zien is dat vakantieparken met Oud en Nieuw eisen dat je een bepaalde periode boekt. Zo zagen we pas een vakantiepark dat wilde dat je tot 3 januari zou blijven ipv 1 januari (weekend) Kijk hier goed naar voordat je een vuurwerkvrij vakantiepark gaat boeken! Wacht ook zeker niet te lang want de vuurwerkvrije vakantieparken zijn beperkt. Dit houdt in dat ze snel vol zullen zijn! 

Tip: wacht niet te lang met boeken. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting zal zijn!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.