Landal vuurwerkvrije parken 2024/ 2025


Landal vuurwerkvrije parken
Vuurwerk kan bij veel mensen voor veel plezier zorgen, maar het brengt helaas ook vaak ongemak met zich mee. Denk aan de angst bij huisdieren, de overprikkeling van mensen met een gevoelig gehoor, of de verstoring van de nachtrust voor kinderen die schrikken van luide knallen. Het is duidelijk dat niet iedereen evenveel plezier beleeft aan vuurwerk!
 
Gelukkig heeft Landal een fantastisch initiatief genomen door een aantal van hun vakantieparken vuurwerkvrij te maken. Dit biedt een geweldige kans om Oud & Nieuw op een rustige en ontspannen manier te vieren, zonder de stress en ongemakken die vaak gepaard gaan met traditioneel vuurwerk. Het lezen van meer details hierover is absoluut de moeite waard!
 

Zijn de Landal parken echt vuurwerkvrij?

Op de hieronder vermelde Landal vakantieparken geldt een strikt verbod op het afsteken van vuurwerk. Dit beleid is bedoeld om een veilige en rustige omgeving te waarborgen voor alle gasten. Echter, ondanks deze maatregelen, bestaat er een mogelijkheid dat in de nabije omgeving van het park vuurwerk wordt afgestoken. Dit valt buiten de controle van Landal en kan niet volledig worden voorkomen.

 

Indien je de zekerheid wilt hebben van een volledig vuurwerkvrije omgeving, raden we aan om te kiezen voor een vakantiepark gelegen in een rustige omgeving, zoals een bosrijke locatie. Vakantiepark Miggelenberg is hier een uitstekend voorbeeld van. Het is echter belangrijk om te beseffen dat zelfs op deze rustige locaties sporadisch vuurwerk in de omgeving gehoord kan worden. Hoewel het afsteken van vuurwerk op de parken niet is toegestaan, kunnen gasten wel genieten van de feestelijke sfeer door het veilig afsteken van sterretjes, wat een leuk alternatief kan zijn voor traditioneel vuurwerk.

 

 

De vuurwerkvrije Landal parken

Op dit moment zijn er bij Landal maar liefst 11 vakantieparken in Nederland die vuurwerkvrij zullen zijn tijdens de komende jaarwisseling. Hieronder volgt een overzicht van deze parken, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken voor een rustige en vreedzame Oud & Nieuwviering:

 • Landal Vakantiepark Twenhaarsveld (NL)
 • Landal Vakantiepark Miggelenberg (NL)
 • Vakantiepark De Vlinderhoeve (NL)
 • Waterpark Esonstad (NL)
 • Vakantiepark Orveltermarke (NL)
 • Strandappartementen Vlieduyn (NL)
 • Landal Slufterlvallei (NL)
 • Vakantiepark Duc de Brabant (NL)
 • Vakantiepark Forest Resort Your Nature (BE)
 • Vakantiepark Mooi Zutendaal (BE)
 • Alpen Resort Maria Alm (AT)
 • Vakantiepark Sonnenberg (DE)

 

Landal kortingen

Overweeg je een verblijf te boeken op een van de eerder genoemde Landal vuurwerkvrije vakantieparken? Dan loont het de moeite om eerst te onderzoeken of er wellicht aantrekkelijke kortingen beschikbaar zijn. Er bestaan diverse mogelijkheden om te besparen op je verblijfskosten. Zo zijn er verleidelijke last-minute kortingen die je niet mag missen, maar ook speciale aanbiedingen die gelden rondom feestdagen, zoals Kerstmis of Pasen.  Reis je met iemand die de leeftijdsgrens van 50+ heeft bereikt? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken naar eventuele 50+ kortingen die beschikbaar zijn. Veel vakantieparken bieden speciale tarieven of extra voordelen voor oudere gasten. 

 

Kortom, voordat je je definitieve keuze maakt, is het verstandig om te controleren of er kortingen zijn die je kunt benutten. Dit kan aanzienlijk helpen bij het optimaliseren van je vakantiebudget, zodat je meer kunt genieten van je verblijf zonder je zorgen te maken over de kosten. 

Je ziet hier alle Landal kortingen van dit moment. 

 

 

TopParken vuurwerkvrije parken

Topparken vuurwerkvrije parken

Naast Landal hebben ze bij TopParken ook een aantal mooie vakantieparken welke vuurwerkvrij zijn.  De groeiende vraag naar rustige en vredige omgevingen tijdens de jaarwisseling is ook bij TopParken niet onopgemerkt gebleven. Steeds meer mensen streven om diverse redenen naar een kalme plek om het nieuwe jaar in te luiden zonder de scherpe knallen van vuurwerk. Als reactie hierop biedt TopParken nu ook de gelegenheid om oud en nieuw op een serene manier te beleven.  De door TopParken aangewezen vuurwerkvrije vakantieparken ondergaan grondige controles en zijn strategisch gelegen op rustige locaties, ver weg van de drukte en het lawaai van stedelijke gebieden. Deze zorgvuldig geselecteerde locaties minimaliseren de kans op storende omgevingsgeluiden, waardoor gasten volledig kunnen ontspannen en genieten van een vredige jaarwisseling. 

 

Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje, quality time met het gezin, of gewoon wat rust en stilte wilt om het nieuwe jaar te beginnen, de vuurwerkvrije vakantieparken van TopParken bieden de perfecte setting voor een memorabele en ontspannen jaarwisseling. Laat het lawaai van vuurwerk achterwege en verwelkom het nieuwe jaar in alle rust en harmonie.

Bekijk hier de vuurwerkvrije parken van TopParken


Over de auteur: Nicole

 

Neem ook eens een kijkje bij deze blogartikelen over Landal:

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.