Korting Center Parcs groepsaccommodatie


Korting Center Parcs groepsaccommodatie

 

Willen jullie graag met een grote groep naar Center Parcs? Boek dan nu je groepsvakantie bij Center Parcs! Bij Center Parcs kun je met 8, 10 of zelfs 12 mensen op vakantie. Is jullie groep groter dan 16 personen? Bel dan even met 0900-660 66 00. Helaas kunnen deze grote groepen niet online geboekt worden. Bij Center Parcs zijn er verschillende vakantiehuizen voor de kleinere groepen beschikbaar. Je kunt kiezen uit een wat luxere groepsaccommodaties of misschien hebben jullie dit helemaal niet nodig! Bij Center Parcs is het ook mogelijk om meerdere cottages naast elkaar te boeken. Zo heb je toch een beetje privacy, maar kunnen jullie toch gezellig samen zijn! Neem eens een kijkje bij alle opties die Center Parcs voor jullie heeft als het gaat om groepsaccommodaties.

 

Bekijk de Center Parcs Groepsaccommodaties


Center Parcs groepsaccommodatie met een vroegboekkorting

Welke korting erg vaak gebruikt wordt bij een grote groep, is de vroegboekkorting. Als je een beetje vroeg boekt bij Center Parcs kan dit je maar zo 36% korting opleveren. En dit is aardig wat als jullie met een grote groep gaan! Deze korting is ook ideaal als jullie meerder cottages naast elkaar willen hebben. Als je namelijk te lang wacht met boeken voor een grote groep, is de kans groot dat er geen huisjes meer naast elkaar vrij zijn. Dit zou zonde zijn! Bekijk hier de vroegboekkortingen van Center Parcs.

 


Center Parcs groepsaccommodatie last minute

Zijn jullie van plan om een groep accommodatie bij Center Parcs met een last minute korting te boeken? Wij zouden zelf de gok niet wagen, dit omdat veel groepsaccommodaties regelmatig vol zitten. Het zou jammer zijn als jullie niet op het gewenste park of binnen het gewenste budget op vakantie kunnen met de hele groep. Als we kijken naar de Center Parcs kortingen, dan zien we dat het niet heel veel uitmaakt in prijs of je een last minute of en vroegboekkorting pakt. Dus ons advies is dan om zeker een Center Parcs vroegboekkorting te pakken.

 


Center Parcs grote groep wat te doen

Center Parcs is de perfecte plek voor een vakantie met een grote groep. Dit omdat er heel veel indoor- en outdoor activiteiten zijn waar jullie als groep aan mee kunnen doen. Dat is echt heel erg gezellig! Zo kun je ervoor kiezen om met de hele groep te gaan kajakken, bowlen of kanoën. Of misschien hebben jullie wel zin in een potje Paintball of test jullie samenwerking in een Escape Room. Als groep valt er bij Center Parcs heel veel te beleven. Je kunt ook heerlijk een wandeling maken in de prachtige natuurrijke omgeving, of huur een paar fietsen en ontdek de omgeving per fiets. Gaan jullie met de hele familie naar een groepsaccommodatie? Ook dan zit je goed bij Center Parcs. Ga gezellig met elkaar de strijd aan op een bowlingbaan of maak een plons in de Aqua Mundo. Zijn er kinderen in jullie groep? Ook die zitten goed bij Center Parcs. De kinderen mogen tijdens jullie verblijf namelijk gratis meedoen aan de veel activiteiten van Orry en zijn vrienden of maak samen gezellig iets moois tijdens de Familie Workshops. Ook hebben ze op bijna alle Center Parcs parken een indoorspeeltuin. Jullie zullen je niet snel vervelen bij Center Parcs. Willen jullie echt iets leuks? Boek dan een groepsaccommodatie bij Center Parcs het Heijderbos. Hier hebben ze namelijk een echte jungle nagemaakt, namelijk de Jungle Dome.

 


Center parcs groepsaccommodatie feestdagen

Gaan jullie met de kerstdagen naar Center Parcs toe met een grote groep? Wees dan zeker snel met boeken, want de groepsaccommodaties zitten dan al maanden van te voren helemaal volgeboekt! Vaak is er voor een verblijf met de kerstdagen een leuke Center Parcs kerstvakantie korting te krijgen. Vaak is het hierbij zo dat hoe eerder je boekt, hoe hoger je korting zal zijn. Gaan jullie met iemand die ouder is dan 55+ of jonger is dan 13 jaar naar Center Parcs? Profiteer dan van de Center Parcs 55+ korting of de Center Parcs familiekorting. Hiermee kun je ook aardig wat korting pakken op jullie Center Parcs groepsaccommodatie!

 

 

Center Parcs groepsaccommodatie

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.