Roompot parken aan zee

Roompot aan zee

Wist jij dat Roompot een aantal zeer mooie vakantieparken heeft welke aan zee liggen? Dit is de perfecte vakantie voor een gezin, maar het is ook heerlijk om met zijn tweeën een lange wandeling te maken over het strand. Aan de kust is het hele jaar door wat te beleven, dit is waarschijnlijk ook de reden dat het een populaire vakantiebestemming is. Of het nu lente is, en je gaat genieten van het voorjaarszonnetje. Of gaat voor een dag heerlijk in de zon liggen in de zomermaanden, het kan allemaal als je een verblijf boekt bij Roompot! Bekijk hieronder een drietal parken waar wij zelf fan van zijn.

 


Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Dit mooie park van Roompot ligt direct aan het strand in Zuid-Holland. De geschakelde Beach Houses staan direct aan het strand! We zien wel dat deze erg populair zijn, dus boek dit wat meer van tevoren. 

Roompot Beach Resort Zeeland

Dit leuke park vind je in Zeeland, en waar krijg je nou meer een vakantiegevoel dan in Zeeland? Het park ligt vlakbij zee, is kindvriendelijk en rustig. De perfecte combinatie als je het ons vraagt!

Water Village Zeeland, Kamperland

Dit eco-vriendelijke park ligt aan de Oosterschelde. Het park is autovrij, en ligt grotendeels aan het water. Het strand van het Beach Resort ligt op loopafstand. Met de auto ben je in een paar minuten op het Banjaardstrand.