Roompot parken aan zee


Wist jij dat Roompot een aantal zeer mooie vakantieparken heeft welke aan zee liggen? Dit is de perfecte vakantie voor een gezin, maar het is ook heerlijk om met zijn tweeën een lange wandeling te maken over het strand. Aan de kust is het hele jaar door wat te beleven, dit is waarschijnlijk ook de reden dat het een populaire vakantiebestemming is. Of het nu lente is, en je gaat genieten van het voorjaarszonnetje. Of gaat voor een dag heerlijk in de zon liggen in de zomermaanden, het kan allemaal als je een verblijf boekt bij Roompot! Bekijk hieronder een drietal parken waar wij zelf fan van zijn.


Roompot Beach Villa's Hoek van Holland

Dit mooie park van Roompot ligt direct aan het strand in Zuid-Holland. De geschakelde Beach Houses staan direct aan het strand! We zien wel dat deze erg populair zijn!

 


Roompot vakantiepark Beach Resort Zeeland

Dit leuke park vind je in Zeeland, en waar krijg je nou meer een vakantiegevoel dan in Zeeland? Het park ligt vlakbij zee, is kindvriendelijk en rustig. De perfecte combinatie als je het ons vraagt!


Water Village Zeeland, Kamperland

Dit eco-vriendelijke park ligt aan de Oosterschelde. Het park is autovrij, en ligt grotendeels aan het water. Het strand van het Beach Resort ligt op loopafstand. 

 Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.