Roompot Zeeland, voor de perfecte strandvakantie!

Roompot Zeeland

Roompot Zeeland, dit is dé plek voor de strandliefhebbers onder ons! We krijgen veel vragen over een heerlijke vakantie in het mooie Zeeland. In eigen land op vakantie, maar toch het gevoel hebben om even heel ergens anders te zijn! Wist jij dat Roompot van oorsprong ook is ontstaan in Zeeland? We zien dan ook dat er tientallen parken in Zeeland zijn welke jij kunt boeken via Roompot. Veel van de vakantieparken zijn de afgelopen jaren opgeknapt, en zeker de moeite waard om te bezoeken.


Roompot Zeeland: Beach Houses

Roompot Zeeland Beach Houses

Wil jij een accommodatie welke echt op het strand ligt? Ga dan voor de Beach Houses die Roompot voor jullie heeft!

Roompot Zeeland: bungalows

Roompot Zeeland bungalows

Ben jij op zoek naar een mooie bungalow op één van de Roompot parken in Zeeland? Die zijn er genoeg!

Roompot Zeeland: prachtige Villa's

Willen jullie graag een accommodatie die jullie net wat meer luxe geeft? Neem dan een kijkje bij de villa's van Roompot!


Op vakantie in Zeeland

Vakantie in Zeeland is heerlijk! Lekker struinen door de gezellige dorpjes, zwemmen in de zee en winkelen in de gezellige winkeltjes. Het kan allemaal in Zeeland! Er zijn verschillende leuke plekken zoals Ouddorp, Renesse, Middelburg of Vlissingen. Wat wij ook leuk vinden aan Zeeland, is dat je zo weer op een andere plek bent. Je hoeft niet 5 uur te rijden voor je weer op een andere gezellige plek bent. We gaan hieronder een aantal van onze favoriete parken in Zeeland aan jou laten zien:

 

Largo De Veerse Wende

Roompot Largo de veerse Wende

Dit vakantiepark beschikt over luxe vakantieverblijven welke aan het Veerse Meer liggen. Dit geeft jullie een heerlijke vakantiegevoel, en een prachtig uitzicht! Elke villa beschikt over een eigen aanlegsteiger. In het watergebied zijn twaalf eilandjes. Verder ben je hier ook op de goede plek als je houdt van watersporten! Je kunt op het meer van alles ondernemen. Het is een kleinschalig park met maar 18 villa's. Dit vinden wij een groot pluspunt als je op zoek bent naar een beetje rust!


Roompot Zeebad

Roompot Zeebad vinden wij een heerlijk park, omdat het over veel faciliteiten beschikt. Dit is ideaal voor de kinderen, die hebben genoeg te doen tijdens jullie vakantie op Roompot Zeebad! Het vakantiepark is ruim opgezet, en je bent snel op het Noordzeestrand. In de buurt van dit Roompot park, liggen de stranden van Breskens en Groede. Deze hebben beide een Blauwe Vlag. Dit is een Europees keurmerk voor schone en veilige jachthavens en stranden.


Roompot Camping Dishoek

Deze camping van Roompot mag ook niet ontbreken in het rijtje met leuke vakantieplekken in Zeeland. Deze familiecamping ligt werkelijk op een toplocatie, namelijk aan de voet van de duinen met heel dichtbij het strand! Op de camping zijn leuke speeltuintjes en zijn er leuke activiteiten te doen. Als jullie op deze camping zitten, dan mogen jullie tijdens jullie verblijf gratis gebruik van het zwemparadijs op vakantiepark Hof Domburg