Sunparks kerstvakantie korting


Sunparks kerstvakantie korting

 

De kerstvakantie is de vakantie waarin de meeste mensen weggaan naar een vakantiepark. En wij snappen waarom! Het is super gezellig om de kerstdagen met vrienden of familie door te brengen op een vakantiepark. Bij Sunparks hebben ze dan ook verschillende kortingen zodat jullie kerstvakantie nog leuker gaat worden! Geniet met elkaar van de heerlijke feestdagen in een bungalow op één van de drie vakantieparken van Sunparks.


Sunparks kerstvakantie last minute

Wij raden jullie af om de kerstvakantie bij Sunparks last minute te boeken. Dit omdat de meeste vakantie parken altijd helemaal vol zitten in deze tijd van het jaar. Het zou jammer zijn als jullie niet meer weg kunnen met de feestdagen. Het is echter wel zo dat de last minute kerstvakantie korting van Sunparks wel de meeste korting op zal leveren. We adviseren dus altijd om wel even te kijken of er nog wat vrij is bij Sunparks. Hebben jullie niet zoveel tijd meer en is de kerstvakantie al bijna? Dan is de enige optie nog om een last minute korting te boeken.


Sunparks kerstvakantie vroegboekkorting

Er is ook de mogelijkheid om de kerstvakantie bij Sunparks vroeg te boeken met een vroegboekkorting. Dit zouden we zeker doen als jullie met een grote groep gaan, aangezien er niet zo heel veel groepsaccommodaties zijn. Een ander voordeel van vroeg boeken bij Sunparks is dat er nog genoeg keuze is uit de vakantiehuisjes en vakantieparken. Wij vinden het persoonlijk altijd erg fijn als we nog keuze genoeg hebben. De vroegboekkorting zal je ongeveer evenveel korting opleveren als de last minute korting die Sunparks voor je heeft. Bekijk hieronder de vroegboekkortingen:

  • 20% korting als je de vakantie bij Sunparks 6 maanden van te voren boekt
  • 15% korting als je de vakantie bij Sunparks 4 maanden van te voren boekt
  • 10% korting als je vakantie bij Sunparks 2 maanden van te voren boekt
  • 45% korting als je de maximale vroegboekkorting combineert met de Jonge Gezinnen korting of de 55+ korting.