Vroegboekkorting Sunparks


Sunparks vroegboekkorting

 

Gaan jullie naar Sunparks en hebben jullie nog tijd zat voordat jullie gaan? Pak dan de Sunparks vroegboekkorting om jullie verblijf heel voordelig te boeken. Je kunt de Sunparks vroegboekkorting combineren met de jonge gezinnen -of 55+ korting voor nog meer korting! De korting voor je verblijf kan op deze manier oplopen tot wel 45% per boeking!

Vroegboekkorting is bij ons de favoriet als het gaat om kortingen voor Sunparks. Dit omdat je een goede korting krijgt op je vakantiehuis, en ook vaak nog kunt kiezen uit veel vakantiehuizen. Als je een last minute boekt, dan loop je vaak de mooiste en luxe huisjes mis. Bij de vroegboekkorting van Sunparks geldt dat, hoe eerder je boekt des te hoger de korting zal zijn. Hieronder zie je de vroegboekkortingen overzichtelijk op een rij staan:

  • 20% korting als je de vakantie bij Sunparks 6 maanden van te voren boekt
  • 15% korting als je de vakantie bij Sunparks 4 maanden van te voren boekt
  • 10% korting als je vakantie bij Sunparks 2 maanden van te voren boekt
  • 40% korting als je de maximale vroegboekkorting combineert met de Jonge Gezinnen korting of de 55+ korting.

Vroegboekkorting versus last minute

Regelmatig krijgen we de vraag wat beter is, een vroegboekkorting of een last minute korting. Dit ligt er maar net aan wat je wensen en eisen zijn. Als je in een drukke periode gaat dan adviseren we een vroegboekkorting. Ga je in een minder drukke periode, dan kun je op een last minute korting wachten. Met een drukke periode bedoelen we een periode in de schoolvakantie of rondom de feestdagen. Dan zitten de meeste vakantieparken vaak helemaal vol, en dan kun je niet meer op vakantie. Sunparks heeft zoals je hierboven ziet een leuke vroegboekkorting waar je gebruik van kunt maken, dus waarom zou je nog wachten op een last minute korting. De kortingen zijn allebei ongeveer even hoog!