Slagharen Oud & Nieuw


Slagharen Oud en Nieuw

Wil jij het jaar 2023 super tof afsluiten? Boek dan een vakantie bij Vakantiepark Slagharen met Oud & Nieuw!

Je kunt op Oudejaarsdag genieten van de attracties &  shows. Er zullen ook een aantal attracties langer open zijn op oudejaarsdag! Je kunt ook zwemmen in Aqua Mexicana of gaan klimmen in Black Hill Ranger Path. Of wat dacht je van een rondje schaatsen op de schaatsbaan? Alles is mogelijk tijdens jullie verblijf!Met Randy & Rosie aftellen

Vanaf 23:30 begint het spannend te worden, want dan is het tijd om te verzamelen bij de fontein. De lucht zal al zinderen van verwachting terwijl mensen zich rondom de fonkelende waterstralen verzamelen, allemaal in afwachting van het spectaculaire vuurwerk dat ons te wachten staat. Randy & Rosie, Red Bandit John Batterson en Sam hebben zich erop toegelegd om dit jaar een onvergetelijke vuurwerkshow te verzorgen. De fonkelende sterren aan de hemel zullen niets zijn vergeleken met de prachtige vuurwerksterren die voor even de hoofdrolspelers van de nacht zullen zijn.

 

Dus, kom je met iedereen samen aftellen? Sluit je aan bij de menigte die samenkomt bij de fontein, de spanning in de lucht voelen en wil jij een

getuige zijn van een adembenemend schouwspel terwijl we het oude jaar vaarwel zeggen en het nieuwe jaar vol hoop en verwachting verwelkomen. Dit wordt een moment om te koesteren en te delen met vrienden en geliefden terwijl we proosten op een veelbelovend nieuw begin. 

 Winter Slagharen 2023

Tijdens de wintermaanden verandert Vakantiepark Slagharen in een sfeervolle bestemming boordevol gezelligheid en activiteiten voor het hele gezin. Een hoogtepunt van een winterbezoek aan Vakantiepark Slagharen is ongetwijfeld het betoverende evenement "Winter Slagharen". Het park wordt omgetoverd tot een magische winterwereld met duizenden twinkelende lichtjes, prachtige decoraties en een warme, feestelijke sfeer. Gasten kunnen genieten van sfeervolle winterwandelingen en bewonder de betoverende lichtshows die de avonden verlichten.

 

Voor de kinderen is er de mogelijkheid om de kerstman en zijn elf te ontmoeten en hun wensen met hem te delen, wat altijd een onvergetelijk moment is.  Ook de Aqua Mexicana, het overdekte waterpark van Vakantiepark Slagharen, blijft geopend tijdens de wintermaanden. Hier kunnen gasten ontspannen in warm water en genieten van glijbanen en waterpret, ongeacht het weer buiten. Om de winterse sfeer compleet te maken, biedt het vakantiepark gezellige accommodaties met comfortabele huisjes en knusse lodges. Er is niets fijner dan na een dag vol winterse activiteiten terug te keren naar een warme en gastvrije plek om te ontspannen.

 

Kortom, Vakantiepark Slagharen zorgt ervoor dat de wintermaanden net zo leuk en betoverend zijn als de rest van het jaar. Of je nu op zoek bent naar een winteruitstapje met het gezin, een romantisch uitje voor twee, of gewoon wilt genieten van de kerstsfeer, dit vakantiepark heeft voor ieder wat wils. Kom en ontdek de warme en magische winterwereld van Vakantiepark Slagharen!


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.