Vier dit jaar Sinterklaas bij Slagharen

 

Het Slagharen sinterklaasfeest kun je dan beleven op een wel hele leuke manier. Hebben jullie deze dagen een verblijf geboekt? Dan hebben jullie geluk. Jullie kunnen dan dit weekend namelijk doorbrengen met Sinterklaas en zijn pieten.

Sinterklaas komt weer bijna naar ons land en dan kunnen ze natuurlijk Slagharen niet overslaan.

Er zal een leuke sinterklaasparade zijn welke door het attractiepark heen gaat en natuurlijk kun je ook het hele weekend lekker pepernoten eten!

Als je een ticket koopt voor het Slagharen sinterklaasfeest dan heb je ook gelijk toegang tot het attractiepark én Aqua Mexicana. Hou er wel even rekening mee dat Aqua Mexicana op beschikbaarheid zal gaan. Vol is vol!


Wat is er allemaal te doen dit weekend?

Deze dagen zijn er leuke dingen te doen. Zo kun je gezellig met Stuntelpiet een dansje maken en lekker zingen in het American Circus. Deze Piet zal je meenemen op een super grappig avontuur!

Heb jij je altijd al afgevraagd of jij een goede Piet zou kunnen zijn? Dan kun je deze dagen bij Slagharen jouw pietendiploma halen! Je moet dan deelnemen aan leuke activiteiten en als je deze goed heb doorstaan krijg jij een pietendiploma!

Schaatsen bij Slagharen

 

In de winterperiode kun je bij Slagharen schaatsen! Als je geluk heb kun je met de pieten samen een rondje schaatsen. Je kunt schaatsen in de Winter Western Village. Je kunt natuurlijk zelf je schaatsen meenemen, maar je kunt ze ook huren bij Slagharen.

 


Kom Sinterklaas bekijken in de lichtjesparade!

Bij Slagharen zijn er deze dagen ook de Miracle of Lights! Nu kun je op zaterdag en zondag Sinterklaas gaan bekijken in deze parade!

Als het buiten donker begint te worden kun je in het park terecht voor de lichtjesparade. Als je in het park bent dan moet je deze echt gaan bekijken. De kinderen zullen dit magisch vinden! De parade gaar via de de Main Street naar het Fonteinplein.

Hierna gaat het avondspektakel beginnen! Laat je tijdens deze zoektocht verassen door lasers, muziek, fonteinen en nog veel meer!

 


Losse tickets voor het Slagharen sinterklaasfeest

Je kunt ervoor kiezen om losse tickets te kopen voor Het Slagharen sinterklaasfeest. Dit is ideaal als je niet verblijft op het park zelf. Je betaald € 13,50 per persoon en je hebt dan toegang tot het attractiepark, Winter Western Village en Aqua Mexicana op basis

Boek jouw verblijft tijdens het sinterklaasweekend. Willen jullie graag overnachten tijdens het sinterklaasweekend? Kijk dan snel of er nog plek is op het park! Kom chocoladeletters maken, lekker zwemmen, schaatsen en genieten van Sinterklaas en zijn pieten tijdens het sinterklaasweekend bij Slagharen!

Bekijk hier snel of er nog plek is voor een verblijf tijdens het sinterklaasweekend.

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.