Winter in Slagharen

 

Vanaf 10 december is het weer tijd voor Winter Slagharen! Je ziet hier dan sfeervolle lampjes, kerstbomen en nog meer dingen

die je aan de winter doet denken. Boek snel je verblijf bij Slagharen vanaf deze periode, want dit is toch zo leuk!

Vanaf 2 november is het weer tijd voor Winter Slagharen. Boek je verblijf en geniet van deze gezellige periode. Het park is omgetoverd met lampjes en kerstbomen, vele kampvuren over het park verspreid en je kunt er ook schaatsen! Een echt winterparadijs bij Slagharen!

 


Wij vinden de winter altijd een heerlijke periode om op vakantie te gaan. Binnen lekker warm de kachel en kaarsjes aan terwijl het buiten lekker koud is! Bij Slagharen maken ze de winter nog leuker! Vanaf 2 november kun jij genieten van Winter Slagharen. Het hele park is dan omgetoverd in een winterparadijs! Zo kun je er schaatsen, je kunt je er opwarmen bij een vuurkorf er er zijn ook kerstbomen! Naast al deze sfeervolle dingen kun je natuurlijk ook gebruik maken van veel attracties!

Wat ook fijn is bij Slagharen is dat er ook een aantal overdekte attracties zijn. Ideaal als het slechter weer is tijdens jullie vakantie.

 


Wat te doen bij Slagharen

Officieel hoor je buiten te schaatsen, maar bij Slagharen kun je dit doen tijdens de Winter Slagharen in het Winter Western Village! Je kunt schaatsen huren als je deze zelf niet hebt. Ben je moe van het schaatsen? Neem dan een warme Chocomel of Glühwein om bij te komen!

 

Is het buiten lekker koud? Kom dan zwemen In waterpark Aqua Mexicana! Hier is het het hele jaar door tropisch warm! Je ziet hier palmbomen en een strand! Er zijn maar liefst 10 glijbanen waarvan er 3 wel heel speciaal zijn! Ook zijn er twee waterspeeltuinen en kun je genieten van een hapje en een drankje.

 


Miracle of Lights

Wat je zeker niet mag missen aan het einde van de dag is Miracle of Lights! Dit spectaculaire evenement is echt een topper om de dag mee af te sluiten.

Zodra het buiten donker begint te worden gaan alle lichtjes in het park aan. Er is lichtjesparade verlichte voertuigen en met verlichte western figuren. Dit onder begeleiding van muziek. Je ziet er nog veel meer, namelijk projecties, laserstralen, fonteinshow, muziek én vuurwerk.

 


Feestdagen bij Slagharen

Op 23 en 24 november is bij Slagharen het sinterklaasfeest! Super leuk voor de allerkleinsten onder ons. Je ziet hier sinterklaas en pieten en er is veel leuks te beleven!

De Kerstman komt ook langs bij Slagharen. Zodra de sint het land uit is, komt de kerstman langs bij Slagharen. Ga met hem op de foto, spring in de arrenslee en genieten van de kerstsfeer!

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.