Slagharen met klein kind

 

Willen jullie met jullie kleine een aantal dagen heerlijk vakantie vieren in eigen land? Neem dan eens een kijkje bij Vakantiepark Slagharen. Hier hebben ze namelijk een speciale dreumes special, ideaal voor een vakantie met een kind.

Dit houdt in dat jullie op vakantie kunnen zonder alles mee te hoeven slepen in de auto. Je vindt er o.a. bij aankomst een kinderstoel en een kinderbedje. Daarnaast is er bij deze special een Vertrek en Relax pakket inbegrepen!

Deze special is op moment van schrijven 5 dagen.

Tijdens jullie verblijf mag je onbeperkt gebruik maken van alles wat Slagharen je te bieden heeft. Denk hierbij aan het pretpark, maar wat dacht je van heerlijk zwemmen in Aqua Mexicana, gillend van het lachen van de glijbaan in Randy's Playground of uren spelen in het overdekte Phileas Fun House! Zoals je ziet is er genoeg te doen bij Slagharen. En we weten allemaal dat als de kleine zich goed vermaakt de ouders ook een echte vakantie hebben!


Aqua Mexicana

Dit zwembad is echt een onwijs mooie toevoeging aan het vakantiepark. Er is een strandje nagemaakt, er zijn glijbanen en de kinderen kunnen hier heerlijk met water spelen! Er is een bubbelbad, een subtropisch zwembad, twee waterspeeltuinen en twee sprayparken.

Aan de innerlijke mens is ook gedacht. Je kunt er ook terecht voor een hapje en een drankje. De hoogste glijbaan bij slagharen is 12 meter hoor en bij elkaar is er 500 meter aan glijbanen! Ook is er een glijbaan met maar liefst acht verschillende lichtshows en eentje met special effect met 3D-projecties! Super gaaf en zeker de moeite waard.

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.