Aqua Mexicana Slagharen

Slagharen waterpark Aqua Mexicana

 

Ben jij iemand die graag in het water ligt? Zijn de kinderen gek op zwemmen? Dan moet je naar Attractie- & Vakantiepark Slagharen! Hier vind je namelijk het subtropische waterpark Aqua Mexicana. Een onwijs gave aanvulling op het vakantiepark.

Het waterpark is ingericht in Mexicaanse sferen, je voelt je hier helemaal op vakanties met de kleurrijke veranda’s!

Aqua Mexicana is een waterpark met twee waterspeeltuinen, een subtropisch zwembad, een bubbelbad en twee sprayparken. Zoals je ziet is het dus echt de moeite waard om te gaan zwemmen bij Vakantiepark Slagharen. Je ziet hier palmbomen en er is een strand!

De kinderen zullen hier uren spelen en genieten van alles wat het waterpark te bieden heeft.

 


De glijbanen van Aqua Mexicana

Er zijn maar liefst 10 glijbanen in waterpretpark Aqua Mexicana waar jullie gebruik van mogen maken. Bij elkaar hebben ze een lengte van maar liefst 500 meter! Er zijn drie glijbanen die special effects hebben, 3D-animaties en geluiden! Dit zullen de kinderen helemaal geweldig vinden!

De hoogste glijbaan bij Slagharen is 12 meter.

Je kunt alleen een bezoekje brengen aan Aqua Mexicana in combinatie met het attractiepark. Dit geldt natuurlijk niet als je op het vakantiepark verblijft.

 


Boek een verblijf bij Slagharen

Zijn jullie enthousiast geworden over het waterpark? Neem dan eens een kijkje bij alle accommodaties van Slagharen. Voor een leuke vakantie zit je bij Vakantiepark Slagharen goed. Er is zoveel te doen, dat niemand zich zal vervelen tijdens de vakantie!

Kom je in de zomer en verblijf je op de camping? Dan zul je helaas een kaartje moeten kopen om gebruik te maken van het waterpark.

Ga voor één van de volgende verblijven:

  • Cowboy Cottage
  • Nevada- of Yellowstone-lodges
  • Raccoon Lodge
  • Wigwam Deluxe