Center Parcs Bungalowrace


center parcs bungalowrace


De Bungalow Race is gestart! Tot en met zondag 12 november kun je profiteren van speciale kortingen op verblijven met aankomst tussen 8 november 2023 en 20 maart 2024. Ontdek nu snel de aanbiedingen!De Bungalowrace bij Center Parcs biedt verschillende voordelen en redenen waarom je zou willen deelnemen aan deze speciale promotie. Tijdens de Bungalowrace kun je profiteren van aanzienlijke kortingen op bungalowverblijven bij Center Parcs. Dit stelt je in staat om een luxe vakantie te boeken tegen een lagere prijs dan normaal, waardoor je geld kunt besparen en tegelijkertijd van alle faciliteiten en activiteiten kunt genieten. Naast de prijsverlagingen biedt de Bungalowrace ook exclusieve aanbiedingen en deals die alleen beschikbaar zijn tijdens deze periode. Dit kunnen extra's zijn, zoals gratis toegang tot bepaalde activiteiten of faciliteiten, vouchers voor restaurants of spa-behandelingen, of andere voordelen die je vakantie nog aangenamer maken.

 

De Bungalowrace is bedoeld om lege plekken in de boekingskalender op te vullen, waardoor er een ruime keuze aan beschikbare data is. Dit geeft je de mogelijkheid om flexibel te zijn en een datum te kiezen die het beste past bij jouw planning en behoeften. Center Parcs heeft verschillende vakantieparken met elk hun eigen unieke kenmerken en faciliteiten. Tijdens de Bungalowrace heb je toegang tot een breed scala aan parken en accommodaties, zodat je de perfecte locatie kunt kiezen die past bij jouw voorkeuren en interesses.


Bungalowrace Center parcs nadelen

Er zitten wel een aantal 'nadelen" aan de bungalowrace. Echter, met deze nadelen ben je nog steeds heel erg voordelig uit voor een vakantie bij Center Parcs:

  • Je kunt deze actie alleen online boeken, dit kan niet telefonisch 
  • Er doen een beperkt aantal parken mee, kijk dus snel of jullie favoriete park er bij staat!
  • Niet te combineren met andere Center Parcs kortingen 


Voordelen Center Parcs bungalowrace

Tijdens je verblijf dat je hebt geboekt bij de Bungalow Race, mag je gebruik maken van alle leuke faciliteiten die de Center Parcs parken jullie te bieden hebben. Dus super veel waterpret in het subtropisch zwembad Aqua Mundo en heerlijk eten in de Market Dome. Gezellig met het hele gezin of misschien wel lekker met zijn tweetjes een verblijf boeken bij Center Parcs kan haast niet voordeliger dan tijdens de Bungalowrace. 


Korting Center Parcs

Bij Center Parcs werken ze bijna nooit meer met actiecodes of kortingcode's omdat de kortingen die ze geven al erg hoog zijn. Heb je toch een actiecode van Center Parcs? Kijk dan eerst goed of deze korting hoger is dan de overige kortingen! Vaak is dit niet het geval. Je kunt het beste een Center Parcs vroegboekkorting of een Center Parcs last minute korting pakken. Deze kun je eventueel ook nog combineren met de Center Parcs familiekorting of de Center Parcs 55+ korting. Op deze manier kan je Center Parcs korting oplopen tot wel 40% !  Bekijk hier alle Center Parcs kortingen.