Korting Center Parcs bungalowrace

Een paar keer per jaar houdt Center parcs de Bungalowrace. De Bungalowrace van Center Parcs houdt in dat er elke dag 1000 bungalows weg gaan! Dit is echt geen geld, en dus zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Tijdens je verblijf dat je hebt geboekt bij de Bungalow Race, mag je gebruik maken van alle leuke faciliteiten die de Center Parcs parken jullie te bieden hebben. Dus super veel waterpret in het subtropisch zwembad Aqua Mundo en heerlijk eten in de Market Dome. Gezellig met het hele gezin of misschien wel lekker met zijn tweetjes een verblijf boeken bij Center Parcs kan haast niet voordeliger dan tijdens de Bungalowrace. Deze korting staat helaas niet het hele jaar online.

Bungalowrace Center parcs nadelen

Er zitten wel een aantal 'nadelen" aan de bungalowrace. Echter, met deze nadelen ben je nog steeds heel erg voordelig uit voor een vakantie bij Center Parcs:

  • De prijs is exclusief € 29,50 reserveringskosten per boeking,
  • Verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8,50 p.p.) en toeristenbelasting en heffingen.
  • Het is een online actie, alleen te boeken via internet.

Korting Center Parcs

Bij Center Parcs werken ze bijna nooit meer met actiecodes of kortingcodes omdat de kortingen die ze geven al erg hoog zijn. Heb je toch een actiecode van Center Parcs? Kijk dan eerst goed of deze korting hoger is dan de overige kortingen! Vaak is dit niet het geval. Je kunt het beste een Center Parcs vroegboekkorting of een Center Parcs last minute korting pakken. Deze kun je eventueel ook nog combineren met de Center Parcs familiekorting of de Center Parcs 55+ korting. Op deze manier kan je Center Parcs korting oplopen tot wel 40% !

 

center parcs bungalowrace