Korting Center Parcs Mystery Park


Korting Center Parcs Mystery Park

Center Parcs mystery park is een samenwerking met BungalowS.nl. Boek nu voor een knalprijs een week, midweek of weekend weg in één van de "Mystery Parken" van Center Parcs. Je vindt deze super deals nergens anders!

 

Bij het boeken van een Mystery Park van Center Parcs weet je niet waar je heen gaat, minimaal een week voor de aankomstdatum hoor je waar je naar toe gaat. Let op:zo goedkoop ben je nog nooit naar Center Parcs geweest. Wij hebben een aantal aanbiedingen van Center Parcs naast elkaar gehouden, en telkens kwam eruit dat als je boekt via Center Parcs Mystery Park, je op de goedkoopste manier een verblijf boekt bij Center Parcs. 

 

Als je een Myster Park boekt kun je kiezen voor 2-persoons, 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons cottages.

Let even op: als jullie een 2 of 4-persoons cottage boeken is er ook een kans aanwezig dat jullie in een hotelappartement terecht komen. 

 

Bekijk hier de Mystery Parken van Center Parcs

 

 


Center Parcs Mystery Park, kom achter je bestemming

We hebben op bepaalde forum's gelezen dat er een manier is om achter je Center Parcs Mystery Park bestemming te komen. 

 

Wat je als eerste moet doen, is even een account aanmaken bij Center Parcs. Als je dit hebt gedaan ontvang je een klantnummer van "mijn Center Parcs". Als je hiermee inlogt, kom je in het het Mijn Center Parcs gedeelte. Je hebt je boeking voor een Mystery Park via BungalowS gedaan en hiervan heb je dan ook een aantal gegevens gekregen. In Mijn Center Parcs kun je deze gegevens invullen. Dit is deel 1 en deel 2. Bij deel 3 kies je voor datum en een park van Center Parcs dat deelneemt als een Mystery Park. (Zie hieronder) Klik op volgende, en je krijgt dan als alles goed is gegaan je vakantie te zien! Als je een melding krijgt dat er geen account is, probeer het dan met één van de andere parken welke deelnemen aan de Mystery Park actie, net zolang tot je te zien krijgt wat je bestemming is.

 

 

Center Parcs mystery park

Mystery Park vakantieperiode

Willen jullie graag in een schoolvakantie naar een Mystery Park? Dit kan! We hebben het gecheckt, en op moment van schrijven kun je bijvoorbeeld voor de herfstvakantie een Mystery Park boeken. We zien wel dat deze datums snel uitverkocht zijn.

 

Deze deal is wel echt een hele goede korting voor Center Parcs. Let wel op, de Mystery Park aanbiedingen gaan heel snel. dus wacht niet te lang met boeken! Ook voor de zomervakantie kun je zeker weten een leuk Mystery Park boeken. Hiervoor moet je even de site in de gaten houden, want dit is ongeveer een maand of 3 van te voren mogelijk. Ook hierbij is het wel zo dat deze weken snel uitverkocht zullen zijn. 

 


Mystery Park, welke Center Parcs vakantieparken doen mee?

Als je gebruik gaat maken van deze toffe deal, dan kan je in één van de onderstaande vakantieparken terecht gaan komen.


Mystery Parken Nederland:

 • Het Heijderbos 
 • Het Meerdal in Limburg, 
 • De Eemhof in Flevoland, 
 • De Kempervennen in Brabant, 
 • De Huttenheugte in Drenthe en 
 • Park Zandvoort in Noord-Holland. 

Mystery Parken Duitsland:

 • Bispinger Heide 
 • Park Bostalsee 
 • Park Eifel 
 • Park Hochsauerland 
 • Park Nordseekuste 

Mystery Parken België:
 • De Vossemeren 
 • Erperheide 
 • Les Ardennes 
 • De haan


Welke cottage krijg je?

Als je boekt via de Mystery Park actie, dan verblijf je in principe in een Comfort Cottage, máár er is echter ook een kans dat je mag verblijven in een Premium Cottage of zelfs een VIP Cottage! Vaak zien we dat je meer kans maakt op de laatste twee als je in een rustige periode boekt, dus buiten de schoolvakantie om.  Boek je met 2 of met 4 personen? Dan kan het zijn dat je in een appartement terecht komt. Welke accommodatie je zult krijgen, hangt ook af van welk park jullie toegewezen zullen krijgen. 

Goed om te weten is dat je de boeking van jullie Mystery Park niet kunt annuleren of wijzigen. Ook houden ze geen rekening met waar je woont. Het kan dus zijn dat je dichtbij op vakantie zult gaan, maar ook kan het maar zo zijn dat je verder weg zult gaan! De prijzen voor deze deal wisselen per dag.  Je vindt hier alle voorwaarden van deze actie, lees ze even op je gemak door.

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.