Korting Center Parcs pretpark


Center Parcs in de buurt van pretparken

 

Wist je dat Center Parcs een aantal vakantieparken heeft welke dichtbij een pretpark of dierentuin liggen? Het is dan ook zeker leuk om eens even te kijken welke vakantieparken dit zijn. Vaak kun je bij jullie boeking kunnen jullie een Center Parcs Meerdagenpas kopen. Met deze Center Parcs Meerdagenpas heb je onbeperkt toegang tot het gewenste pretpark, gedurende jullie hele verblijf. Heerlijk een dagje plezier maken in een pretpark en dan zo weer in jullie bungalow zijn. Klinkt ideaal toch? De kinderen zijn vaak moe van het spelen en alle indrukken van het pretpark dat ze vaak geen zin meer hebben om naar huis te rijden. Dan is dit natuurlijk ideaal! Het ene Center Parcs park ligt wat verder weg van een pretpark maar allemaal liggen ze in de buurt. Bekijk hieronder welke Center Parcs parken je moet boeken om in de buurt van een pretpark te verblijven. Als je op één van de vakantieparken van Center Parcs verblijft dan mag je gedurende jullie verblijf onbeperkt gebruik maken van de Aqua Mundo. Heerlijk zwemmen en spetteren in het subtropsiche zwemparadijs. Kinderen vinden dit vaak heerlijk. Er is vaak een wildwaterbaan, een golfslagbad, verschillende glijbanen en een apart kinder- doe bad voor de allerkleinsten onder ons. 

 • WILDLANDS Adventure Zoo Emmen: Center Parcs Parc Sandur of De Huttenheugte.
 • Attractiepark Toverland: Het Meerdal, Heijderbos(31km) en Limburgse Peel
 • PLOPSA: Huttenheugte en op minder dan 20 minuten rijden van Parc Sandur.

Center Parcs activiteiten

Persoonlijk vinden wij dat er op de vakantieparken van Center Parcs al genoeg te doen is, en je in principe niet eens een pretpark of dierentuin nodig hebt. Er is zoveel te doen bij Center Parcs zelf dat je hier gerust een weekend mee kunt vullen. Ben jij benieuwd wat er dan allemaal te doen is bij Center Parcs? Hieronder zetten we een aantal leuke activiteiten die er te doen zijn voor jullie op een rij:

 • Aqua Mundo
 • Center Parcs Academy
 • Spa & Wellness
 • Cool Factor
 • Wannabe
 • Oryy & Vrienden
 • Baluba
 • Jungle Dome( Heijderbos)
 • Diverse indoorspeeltuinen

Korting Center Parcs

Zijn jullie van plan om een verblijf te boeken op één van de vakantieparken van Center Parcs? Kijk dan eens bij de kortingen die er zijn voor Center Parcs. Jullie kunnen hiermee namelijk aardig wat geld besparen. Er zijn verschillende Center Parcs kortingen welke je kunt gebruiken, en welke het beste bij jullie past ligt aan de situatie. Zitten jullie bijvoorbeeld aan de schoolvakantie vast? Kijk dan eens bij de Center Parcs schoolvakantie kortingen. Misschien willen jullie wel in de kerstvakantie naar Center Parcs. Willen jullie al heel snel naar Center Parcs? Kijk dan zeker eens bij de Center Parcs last minute kortingen die er momenteel zijn. Zoals je ziet zijn er aardig wat manieren om een korting te pakken op jullie verblijf!

 


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.