Center Parcs kerstvakantie korting

Center Parcs kerstvakantie

Willen jullie voor aankomende kerstvakantie een verblijf boeken bij Center Parcs? Wacht hier dan niet te lang mee! Het is nu namelijk zo dat je kunt profiteren van de vroegboekkorting als je op tijd boekt. Tevens krijg je nu ook een ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30! Hierdoor is je boeking een stuk goedkoper. Let wel even op: De prijs van een verblijf bij Center Parcs in de kerstvakantie is exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en heffingen. Dit komt er nog bij. Het is zo dat afgelopen kerst veel vakantieparken helemaal volgeboekt zaten omdat steeds meer mensen in eigen land blijven. De verwachting is dat voor aankomende kerstvakantie veel Nederlanders in eigen land op vakantie zullen gaan in plaats van naar het buitenland. Wees dus snel met boeken want vol=vol.

 

Wat te doen tijdens de kerstvakantie?

 

Tijdens de kerstvakantie is er een hoop leuks te doen bij Center Parcs! Wat dachten jullie van genieten tijdens de Familie Workshop: Kerstdecoraties? Of misschien willen de kinderen geschminkt worden. En voor wie het echt goed wil doen kan kiezen voor een kerstontbijt of kerstbrunch. Dan komt de kerstman ook gezellig langs!

Willen jullie graag met de kerstdagen naar Center Parcs? Zeker doen! Er is rondom de feestdagen erg veel leuks te doen bij Center Parcs. En wist je dat je tijdens jullie hele verblijf gratis gebruik mag maken van het subtropisch zwembad Aqua Mundo? Kerst is een feest wat je graag met familie of vrienden door wilt brengen. Hier speelt Center Parcs deze kerstdagen aardig goed op in. Zo kun je van te voren al een kerstboom laten plaatsen in jullie cottage en kun je diverse culinaire arrangementen boeken tijdens jullie verblijf. Ook zal er een kerstman rondlopen, is de Market Dome erg leuk versierd en en kunnen de kids meelopen in de Kids Winter Parade. Wij zullen hieronder een aantal leuke highlights van de kerstdagen bij Center Parcs neerzetten:

  • Kids Winter Parade
  • Kerstboom in de cottage
  • Diverse culinaire  arrangementen
  • Interactieve Kerstboom in de Market Dome
  • Gourmetten, fonduen of steengrillen in de cottage
  • Winterse Voorleesverhaaltjes voor het slapen gaan
  • Doe mee aan de Family Winter Quiz
  • Kinderen kunnen heerlijk knutselen in de  Kids Workshop

Center Parcs mysterypark met kerst

Center Parcs kerstvakantie korting nodig? Ook de Center Parcs kerstvakantie kun je boeken via de aanbieding van Mystery Park. Even een voorbeeld voor jullie. Als je nu boekt via de Mystery Park pagina dan kan je een weekend boeken voor heel weinig. Op deze manier breng je heel voordelig de kerstdagen door bij Center Parcs. Bekijk hier de Center Parcs Mystery kortingen.

 

Center Parcs korting+ een ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30!

Waarom gaan er nou zoveel mensen met de kerstvakantie naar Center Parcs? Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Er is zoveel te doen ook al is het buiten koud en nat dat het er altijd leuk is! Denk aan de Aqua Mundo, de Market Dome en wat dacht je van de Jungledome bij Center Parcs Het Heijderbos? Allemaal leuke dingen die je met elk weertype kan doen. Wat ook erg leuk is bij de huisjes van Center Parcs is dat er een gezellige open haard inzit. Deze kan je aansteken als het buiten koud is! Boek snel die Center Parcs kerstvakantie en ga lekker genieten met elkaar!

 

Center Parcs kerstvakantie Aqua Mundo

Wist jij dat je tijdens jullie verblijf bij Center Parcs in de kerstvakantie de hele vakantie gratis en onbeperkt gebruik mag maken van het subtropsich zwemparadijs? Dit is een leuke extra en we weten zeker dat jullie hier gebruik van gaan maken. De Aqua Mundo van Center Parcs heeft gave glijbanen, een wildwaterbaan en een golfslagbad. Heerlijk als het buiten wat kouder is om op te warmen in de Aqua Mundo van Center Parcs.

 

Center Parcs winter kortingen