Met Hemelvaart naar Center Parcs

Center Parcs Hemelvaart

 

Boek nu een extra lang weekend weg met Hemelvaart bij Center Parcs! Je kunt nu namelijk kiezen uit 2, 3, 4 of 5 dagen! Op deze manier kun je zelf bepalen hoe lang jullie weekendje weg zal duren met Hemelvaart. Hemelvaartsdag valt dit jaar op een donderdag, dus als je er een vrijdag aanplakt heb je een super lang weekend weg. Hoe fijn is dat! Kom heerlijk genieten van het voorjaarszonnetje, en steek de BBQ lekker aan. Loop mee in de lente-parade of win leuke prijzen bij de Crazy Bingo. Wat je ook besluit te gaan doen, bij Center Parcs verveel je je nooit! Hemelvaart is een heerlijke periode om weg te gaan. Met een beetje geluk komt het zonnetje al regelmatig door.


Center Parcs Hemelvaart last minute

Wat ook een optie is om Center Parcs voor een leuke prijs te boeken, is een last minute. Vaak lopen de last minute kortingen bij Center Parcs op tot wel 50% ! Het enige nadeel van een last minute met Hemelvaart is, dat veel vakantieparken van Center Parcs al helemaal vol zitten. Ook is er een kans dat er nog wel een vakantiepark vrij is, maar dat je niet meer de gewenste cottage kunt boeken. Dit is dus wel slim om even over na te denken. Heb je nog even de tijd voordat het hemelvaart is? Dan kun je het beste nu al boeken met een vroegboekkorting. Dit geeft je vaak net zoveel korting als een last minute korting.

 


Center Parcs Hemelvaart veel inbegrepen

Als je ervoor kiest om het hemelvaart weekend door te brengen in één van de gezellige cottages van Center Parcs, dan krijg je veel extra's bij je verblijf. Zo mag je bijvoorbeeld tijdens jullie gehele verblijf gebruik maken van het subtropische zwembad dat Center Parcs heeft. Ook zijn er veel vakantieparken met indoor- speelparadijzen. Of wat dacht je van een middagje op avontuur in de Jungle Dome? Allemaal gratis als je verblijft bij Center Parcs! Er zijn veel gratis activiteiten op het park te doen, en de vakantieparken van Center Parcs liggen allemaal midden in de prachtige natuur. En dat allemaal voor niks bij jullie verblijf! Ook zijn er leuke activiteiten tegen betaling. Deze kun je aanvinken bij je boeking of op het park zelf reserveren.

 

 

Center Parcs hemelvaart