Landal gehoorvilla


Landal gehoorvilla

 

Landal GreenParks heeft in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden sinds kort een vakantiewoning voor mensen met een gehoorbeperking. Deze gehoorvilla staat op Landal Rabbit Hill.

De gehoorvilla is een 6 persoonsvilla en beschikt over een aantal aanpassingen. Als er meer vraag komt naar een gehoorvilla, zullen deze in de toekomst zeker gebouwd gaan worden.

 


Landal Gehoorvilla aanpassingen

De bungalow voor slechthorenden is voorzien van een aantal handige aanpassingen. We zullen uitleggen welke aanpassingen dit zijn. Zo is er een ringleiding voor de weergave van radio-, dvd- en tv-geluider. In de bungalow is een rookmelder welke is gekoppeld aan een wek- en waarschuwingssysteem. Mocht er iets niet kloppen gaan er lichtsignalen aan en is er een trilalarm voor onder het matras. Op deze manier bent u altijd snel op de hoogte. Als leuk extraatje heeft de bungalow voor slechthorenden een Wii-spelcomputer. Deze computer kan via de ringleiding worden aangesloten, en waarvan het geluid wordt versterkt. 

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.