Landal korting kinderaccommodatie

Landal kinderbungalow

Bij Landal hebben ze speciale kinderaccommodaties. Deze zijn helemaal ingericht op jullie kindje. Als jullie op vakantie willen naar Landal met een baby/ kind zijn er momenteel verschillende Landal kortingen te krijgen. 


Landal werkt niet met kortingcodes, maar als je kijkt naar de algemene Landal korting dan is dat ook helemaal niet nodig. Bij Landal hebben ze voor mensen met kinderen/baby de speciale kinderbungalows. Deze zijn erg handig en van alle gemakken voorzien. Op de vakantieparken van Landal is voor kinderen genoeg leuks te doen. Zo kun je er zwemmen, je kunt er spelen in de speeltuin en op sommige Landal parken kun je ook bowlen en midgetgolfen. Op de Landal parken Het Vennenbos en De Lommerbergen hebben ze een echt subtropisch zwembad! Super cool en een garantie voor uren zwemplezier! Wij adviseren om bij onderstaande Landal kortingen te kijken als je een kinderbungalow wilt boeken, voor de hoogste korting:

 


Landal kinderaccommodaties

Speciaal voor kinderen en baby's hebben ze bij Landal de kinderaccommodaties ontwikkeld. Dit is genieten! De kinderen vermaken zich in de kikkerbadkamer, spelen aan de spelletjestafel en gaan hinkelend naar de voordeur! Op de slaapkamerdeur mag je schrijven wie waar slaapt, en in de keuken hangen kinderschortjes en ovenwanten speciaal voor de kindjes. In onze ogen is het zo dat als onze kindjes het leuk hebben, wij ook een heerlijke vakantie bij Landal hebben.


Landal Kinderbungalow plus

Je kunt kiezen uit een gewone kinderbungalow, maar ook hebben ze bij Landal een kinderbungalow plus. In deze bungalow kun je o.a. het volgende als extra verwachten:  Een kinderstoel, commode met aankleedkussen, speelgoed en kinderbedelinnen. Spelen jullie kinderen graag buiten? Dat is mooi! Bij deze bungalow zit namelijk ook een Jeu-de-boules spel of een buiten speelcomputer Swinxs. Heerlijk naar buiten met zijn allen!

Ga direct naar de kortingen voor de Landal kinderbungalow plus.


Landal boomhut Miggelenberg

Op het Landal park Miggelenberg, hebben ze een echte boomhut! Super leuk en origineel om in te verblijven. Deze boomhut is ingericht op kinderen en van alle gemakken voorzien. De Droomboom staat 3 meter boven de grond, en is bereikbaar met een trap. Naar beneden kun je ook met een glijbaan. Super leuk! In de Boomhut is plaats voor 2 kinderen en 2 volwassenen, en hij heeft een oppervlakte van 59M2. Een erg leuk alternatief voor de kinderbungalows van Landal.

Ga naar meer info over de Boomhut Droomboom van Landal