Hof van Saksen glijbanen


Hof van Saksen glijbanen

 

Wauw, Hof van Saksen heeft nieuwe unieke waterglijbanen! Dit luxe Landal resort heeft voor haar bezoekers weer iets moois uitgezocht. Hof van Saksen is één van de meest luxe resort die Landal heeft. Mooie vakantieboerderijen, veel te doen voor de kinderen, een prachtige wellness en nu ook nog eens spectaculaire waterglijbanen! De waterglijbanen bij Hof van Saksen hebben een totale lengte van maar liefst 422 meter! Wat een aanwinst voor Hof van Saksen! De nieuwe glijbanen van Hof van Saksen zijn exclusief toegankelijk voor gasten van Hof van Saksen. Wil je als dag gast graag gebruik maken van de glijbanen? Dit kan als de bezetting dit toelaat. Wil je graag als dag gast in de vakantie gebruik maken? Dat is meestal niet mogelijk, omdat het dan erg druk is bij Hof van Saksen.  Naast deze glijbanen heeft Hof van Saksen nog meer leuks in het zwembad. Zo is er een wedstrijdbad, zijn er verschillende whirlpools, een snelle wildwaterbaan, een peuterbad, een kinderglijbaan, onderwaterscooters, waterbubbles en nog veel meer!

 

Pak hier de beste korting voor Hof van Saksen

 

 


Hof van Saksen korting

Hof van Saksen heeft alles wat je nodig hebt voor een geweldige vakantie. Alles wat je hier ziet en kunt doen is van hoge kwaliteit. Dat ze nu dan drie nieuwe top waterglijbanen hebben geplaatst verbaasd ons dan ook niks. Op deze manier brengen ze het niveau van het zwemgedeelte naar een nog hoger niveau! Willen jullie binnenkort een keer verblijven op Hof van Saksen? Dit kan nu met korting. Ga er niet vanuit dat Hof van Saksen een "goedkoop" vakantiepark is want met zoveel luxe op een park kan dit natuurlijk niet. Maar we hebben goed nieuws! Als je een Hof van Saksen korting gebruikt dan valt de prijs reuze mee. Wij adviseren dan ook zeker om dit te doen. 

 


Hof van Saksen

Hof van Saksen is een zeer luxe vakantiepark welke onderdeel is van Landal. Als je op vakantie bent op dit zeer luxe 5-sterren resort dan zul je niks tekort komen.  Hier is alles aanwezig wat je nodig zult hebben om te genieten! Goede restaurants, een strand, een prachtig zwembad, verschillende kinder academies, een groot speelparadijs en een trampolinehal! Tevens is er ook een luxe wellness aanwezig! De boerderijen van Hof van Saksen zijn minstens net zo luxe! De accommodaties zijn er van 2- tot maar liefst 24-persoons accommodaties. Dus ook met grote groepen ben je welkom bij Hof van Saksen.

 


Intenso: De hoogste bandenglijbaan Benelux

Durf jij in een 2-persoonsband met een mega vaart naar beneden te razen? Dan is de Intenso wat voor jou! Dit is de hoogste bandenglijbaan van de Benelux, De start van deze glijbaan zal in het donker zijn. Onderweg zie je verschillende lichteffecten en draai je maar liefst vier keer helemaal rond! Plezier gegarandeerd! De lengte van deze waterglijbaan is 187,5 meter

 

Hof van Saksen glijbaan Intenso

De steilste speedslide van Nederland, Presto

Hou jij wel van een beetje snelheid? Dan moet je zeker in de Presto! In deze glijbaan haal je snelheden die tot wel 60 kilometer per uur kunnen zijn! En dat is aardig snel!!! Presto is de allersnelste speedslide van Nederland en hij is best spannend. Wij zeggen hou je adem in en gaan! De lengte van de steilste speedslide van Nederland is 115 meter.

 

Hof van Saksen glijbanen

De grootste indoorglijbaan ter wereld, Bombo

In de grootste indoorglijbaan ter wereld maak je een vrije val van maar liefst 10 meter! Je gaat in een vierpersoonsband met een hoge snelheid naar beneden. Wij hebben hem geprobeerd en vonden hem best heftig. Een kindje van 4 zouden we er niet zo snel in meenemen. Glij door de trechter en ga meerdere keren heen en weer! Het is een ervaring die je niet snel zult vergeten. De lengte van de grootste indoorglijbaan ter wereld is 129,1 meter.

 

Glijbanen hof van saksen

Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.