Landal Visionvilla


Landal Visiovilla

 

In samenwerking met het expertisecentrum Visio heeft Landal de Visionvilla's gebouwd. Voor veel mensen is op vakantie gaan vanzelfsprekend, maar als je slechtziend bent, kan dit een hele uitdaging zijn. Gelukkig heeft Landal daar iets aan gedaan! Nu zijn er de prachtige Visionvilla's, speciaal ontworpen voor slechtzienden. Momenteel is deze accommodatie alleen nog maar beschikbaar op Landgoed ’t Loo (Veluwe).

 

Deze bungalows zijn geschikt voor 6 personen. Landal GreenParks heeft in samenwerking met Visio uitgebreid onderzoek gedaan, inclusief tests met slechtzienden mét en zonder hulphonden. Wij vinden dit echt onwijs goed! Tijdens het ontwerp van de Visionvilla heeft Landal intensief samengewerkt met verschillende experts. Zo ben je verzekerd dat deze villa echt voldoet aan de behoeften van mensen met een visuele beperking.

 

Ontdek de Landal Visionvilla hierLandal Visionvilla aanpassingen

Bij de Visionvilla is een omheinde tuin speciaal voor eventuele hulphonden, zodat zij ook veilig buiten kunnen zijn zonder dat je je zorgen hoeft te maken. De huisnummers zijn voelbaar en het toegangspad naar de villa is extra goed verlicht, zodat je gemakkelijk je weg kunt vinden. Binnen in de villa zijn er goede contrasten aangebracht, is er aangepaste apparatuur en een geavanceerd verlichtingssysteem. 

 

Geniet van een grote flatscreentelevisie en een alarmklok met spraakknop voor extra gemak. De handleidingen van alle apparatuur zijn volledig in braille beschikbaar. Voor hulphonden is er een speciale hondenmand aanwezig. Tijdens je verblijf in een Visionvilla heb je ook de beschikking over een sprekende PenFriend. Op het hele park van Landal zijn brailleaanduidingen aangebracht. Bovendien is er een Wii spelcomputer die speciaal is ontworpen voor en door slechtzienden, zodat ook zij kunnen genieten van spelplezier.

 

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.