Landal Visionvilla


Landal Visiovilla

 

In samenwerking met Visio', heeft Landal de Visionvilla's gebouwd. Voor veel mensen is vakantie vanzelfsprekend, maar als je slechtziend bent dan is dit wel anders. Gelukkig heeft Landal daar iets aan gedaan! Nu zijn er voor slechtzienden de mooie visionvilla's. Helaas nog niet op alle parken van Landal, maar alleen Landgoed ’t Loo (Veluwe) en Vakantiepark Hoog Vaals. Je kunt de bungalows boeken voor 6 personen. Landal GreenParks heeft samen met Visio een uitgebreid onderzoek gedaan. Zo is er een test uitgevoerd met slechtzienden met en zonder hulphonden. Terwijl Landal de Visiovilla ontworp is er een goede samenwerking geweest met diverse deskundigen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat deze villa van Landal echt geschikt is voor mensen die slechtziend zijn. 

 


Landal Visionvilla aanpassingen

Bij de Visionvilla is een omheinde tuin voor de eventuele hulphond. Zo kan deze ook lekker even naar buiten zonder de angst dat deze iets overkomt. De huisnummers zijn voelbaar huisnummer en toegangspad naar de villa is extra goed verlicht. Binnen in het huis is rekening gehouden met goede contrasten, er is aangepaste apparatuur en er is een geavanceerd verlichtingssysteem. Er is een grote flatscreentelevisie en een alarmklok met spraakknop. Als je de handleiding van alle apparatuur pakt zie je dat deze geheel in braille is. Voor een eventuele hulphond is er een hondenmand aanwezig. Je hebt de beschikking over een sprekende PenFriend als je overnacht in een Visionvilla. Op heel het park van Landal is braille aangebracht. Ook heb je de beschikking over een Wii spelcomputer speciaal gemaakt voor en door slechtziende.

 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.