Landal subtropisch zwemparadijs

Landal subtropisch zwemparadijs

Bij Landal zijn momenteel twee vakantieparken welke een subtropisch zwemparadijs hebben. De parken van Landal met een subtropisch zwemparadijs zijn:

🧡 Landal de Lommerbergen 

🧡 Landal het Vennenbos

Als je een vakantie boekt op één van deze parken, zit je zeker weten heerlijk warm ongeacht het weer. Voor de subtropische vakantieparken van Landal zijn momenteel verschillende kortingen. 

Ga direct naar de kortingen voor de subtropische vakantieparken van Landal.


Landal de Lommerbergen

Bij Landal de Lommerbergen is het één en al pret tijdens de vakantie. Naast het mooie subtropische zwemparadijs, kun je genieten van nog veel meer leuke dingen op het park. Landal de Lommerbergen is een autovrij park, beschikt over 502 bungalows en heeft naast het subtropische zwembad een indoorspeelplaats. Bij het subtropische zwembad is onder andere het volgende aanwezig: een subtropisch Waterparadijs met golfslagbad, voor de wat kleinere kindjes is er een Kids Junglebad, glij van de spectaculaire glijbaan en geniet in de Exotic Garden. Landal de Lommerbergen is te boeken met verschillende kortingen. Pak bijvoorbeeld een last minute korting of een vroegboekkorting. Gaan jullie in een schoolvakantie? Pak dan de kortingen die gelden voor in de schoolvakanties. Bij Landal de Lommerbergen hebben ze ook een 4 persoons- kinderbungalow!

Ga direct naar de kortingen van Landal

 


Landal het Vennenbos

Landal het Vennenbos ligt in een bosrijke omgeving, en beschikt over 523 bungalows. Naast het subtropisch waterparadijs wat ze hebben, is er ook een gezellige Park Plaza met verschillende mogelijkheden om een hapje en drankje te nuttigen. Er is een indoorspeelparadijs en een gezellige bowlingbaan. Je zult je bij Landal het Vennenbos niet snel vervelen. Dit vakantiepark van Landal beschikt over een Green Key certificaat. Landal het Vennenbos beschikt ook over een 4 persoons- kinderbungalow! Ben je benieuwd naar alle kortingen die Landal het Vennenbos heeft? Bekijk ze dan via onderstaande link.

Ga naar de kortingen voor Landal het Vennenbos.