Landal boeken met tieners


Landal boeken met tieners

Ouders met tieners weten als geen ander: het boeken van een vakantie kan best een uitdaging zijn. Tieners hebben namelijk specifieke verwachtingen en eisen voor een geslaagde vakantie. Ze willen genoeg activiteiten om zich mee bezig te houden, variërend van sportieve uitdagingen tot mogelijkheden om uit te gaan. Daarnaast zoeken ze naar plekken waar ze kunnen chillen zonder ouders en waar ze andere tieners kunnen ontmoeten. 

 

Bij Landal zit je dan zeker goed! Op elk Landal park is er genoeg te doen om ervoor te zorgen dat een vakantie met tieners een succes wordt. Wist je dat Landal maar liefst 123 vakantieparken heeft verspreid over binnen- en buitenland? Dat betekent keuze te over! Of je nu kiest voor een actieve vakantie in de natuur of juist voor een vakantie vol waterpret en gezelligheid, Landal biedt voor elk wat wils.

 


Chilllen speciaal voor tieners

Bij Landal zien we dat veel vakantieparken veel te bieden hebben voor tieners. Op de meeste Landal parken is er een uitgebreid Fun & Entertainment-programma dat speciaal is aangepast aan de wensen van tieners. Tieners kunnen deelnemen aan sportieve outdoor- en indooractiviteiten om actief bezig te blijven, of ze kunnen kiezen voor leuke workshops die hun creativiteit stimuleren. De gezellige chillparty's zijn ook altijd een hit bij de tieners.

 

Houden jouw tieners van sporten? Dan zullen ze zeker genieten van een bezoek aan de Landal Sport Arena. Hier is een multifunctioneel sportveld waar ze kunnen basketballen, voetballen, tafeltennissen en volleyballen. Voor de tieners die op zoek zijn naar wat meer spanning, zijn er mogelijkheden zoals een escaperoom of een spannend potje lasergamen met vrienden. Bij Landal werken ze met speciale tienerhosts, wat het verblijf voor tieners extra fijn maakt. Zo kunnen ze altijd terecht bij iemand die hun interesses begrijpt en activiteiten kan aanbevelen die perfect aansluiten bij hun voorkeuren.

 


Landal tiener activiteiten bij Landal

Bij Landal is er een hoop te doen als je met tieners komt. Kijk maar eens naar onderstaande activiteiten. 


🧡 Heerlijk uren sporten op het multifunctioneel sportveld, streetsoccer of digitaalpannaveld
🧡 Gezellig met elkaar een feestje houden bij de Landal Pool party
🧡 Samen lekker chillen bij de Hang-Out
🧡 Altijd al een dj willen zijn? Dat kan tijdens de DJ Battle
🧡 Quad rijden
🧡 Uren klimmen in de leukste klimparken
🧡 Lachend en gierend van de rodelbaan af
🧡 Wedstrijdje doen op de go karts
🧡 Boogschieten of tokkelen
🧡 Heerlijk jezelf fit trainen tijdens een Landal bootcamp of boksclinic


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.