Landal boeken met tieners


Landal boeken met tieners

 

Ouders met tieners weten het allemaal, een vakantie boeken is niet heel makkelijk met tieners. Die tieners hebben namelijk best hoge eisen aan een vakantie. Er moet genoeg te doen zijn, er moet genoeg te doen zijn op qua sport- en uitgaansmogelijkheden, en natuurlijk moet er ook een plek zijn waar ze zonder ouders kunnen chillen en andere tieners kunnen ontmoeten. Bij Landal zit je dan zeker weten goed! 

 

Er is op elk Landal park genoeg te doen zodat een vakantie met tieners een succes zal worden! Wist je dat Landal maar liefst 115 vakantieparken heeft in binnen- en buitenland? Keuze zat dus! 


Chilllen speciaal voor tieners

Bij Landal zien we dat veel vakantieparken genoeg te bieden hebben voor tieners. Zo is er op de meeste Landal parken een heel erg leuk Fun & Entertainment-programma welke boordevol leuke en spannende activiteiten, helemaal speciaal aangepast aan tieners. 


De kids kunnen meedoen aan sportieve outdoor- en sportactiviteiten om lekker in beweging te blijven, of misschien vinden ze het wel leuk om één van de leuke workshops te volgen. Wat ook erg in de smaak zal vallen bij de tieners, zijn de gezellige chillparty’s.


Houden jullie tieners erg van sporten? Laat ze dan zeker een bezoek brengen aan de Landal Sport Arena. Hier is een multifunctioneel sportveld zodat de tieners van alles kunnen doen qua sporten. Denk aan basketbal, voetbal, tafeltennis en volleybal. Willen ze liever iets meer spanning opzoeken? Dan kunnen ze naar de escaperoom gaan of een potje lasergamen spelen met elkaar! Bij Landal werken ze met een speciale tienerhost. Dat is wel erg fijn!Landal tiener activiteiten bij Landal

Bij Landal is er een hoop te doen als je met tieners komt. Kijk maar eens naar onderstaande activiteiten. 


🧡 Heerlijk uren sporten op het multifunctioneel sportveld, streetsoccer of digitaalpannaveld
🧡 Gezellig met elkaar een feestje houden bij de Landal Pool party
🧡 Samen lekker chillen bij de Hang-Out
🧡 Altijd al een dj willen zijn? Dat kan tijdens de DJ Battle
🧡 Quad rijden
🧡 Uren klimmen in de leukste klimparken
🧡 Lachend en gierend van de rodelbaan af
🧡 Wedstrijdje doen op de go karts
🧡 Boogschieten of tokkelen
🧡 Heerlijk jezelf fit trainen tijdens een Landal bootcamp of boksclinic


Over de auteur: Nicole

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.